Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Εμπρός της ΑΕΚ παλληκάρια !


Αύξηση 15.000.000 ευρώ

Η ΑΕΚ αλλάζει, η ΑΕΚ μεγαλώνει, η ΑΕΚ αρχίζει χρόνο με το χρόνο να λειτουργεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και ο πρόεδρος της «Ένωσης» έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή. Στην σημερινή γενική συνέλευση της ΠΑΕ όπου πραγματοποιήθηκε όπως αναμενόταν και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, «έσκασε η βόμβα». Όλα συνηγορούσαν πως τα χρήματα θα ήταν 2 εκ. ευρώ και θα χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά για την αγορά έκτασης, όπου προορίζεται να κατασκευαστεί το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Τελικά το ποσό θα είναι 15.000.000 ευρώ(ναι καλά διαβάσατε) και θα καλυφθεί κυρίως από τους νέους μετόχους(τα ονόματά τους δεν έγιναν γνωστά) και θα προορίζεται για την κατασκευή προπονητικού κέντρου και όχι μόνο



Βγήκε από το αδιέξοδο η μπασκετική ΑΕΚ !

Βγήκε από το αδιέξοδο απο ότι φαίνεται η μοναδική Βασίλισσα της μπασκετικής καρδιάς μας !
Φως στο τούνελ λοιπόν για το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ. Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Δρόσος είχε συνάντηση την Παρασκευή με τον Γιάννη Φιλίππου στην οποία οι δυο άνδρες έδωσαν τα χέρια. Ο πρώην ιδιοκτήτης της νεοφώτιστης ομάδας του Σπόρτινγκ, αναλαμβάνει την προεδρία της ΚΑΕ ΑΕΚ.

πηγή: Supersport FM

Labels: , ,



Δορυφόρος “made in Greece”



Ο πρώτος ευρωπαϊκός δορυφόρος σχεδιασμένος και κατασκευασμένος αποκλειστικά από φοιτητές έχει μια ευχάριστη ιδιαιτερότητα. Στις μηχανές του γράφει «made in Greece».

Φοιτητές από όλες τις χώρες-μέλη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα με την ονομασία «Δορυφόρος Νέων Μηχανικών». Μεταξύ αυτών βρέθηκαν και οκτώ φοιτητές του τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι ανέλαβαν να κατασκευάσουν τα μηχανικά τμήματα του δορυφόρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων, οι Έλληνες φοιτητές, μετά από πολλούς μήνες δουλειάς και αρκετές δυσκολίες, κατάφεραν να κατασκευάσουν τελικά τον δορυφόρο με την ονομασία YES2, ο οποίος έχει ύψος περίπου ένα μέτρο και βάρος περίπου 32 κιλά.

Αποστολή του συγκεκριμένου δορυφόρου είναι η αποθήκευση αντικείμενων από το διάστημα και η ασφαλής επιστροφή τους στη Γη, όπως δήλωσε στην εφημερίδα ο φοιτητής που ανέλαβε το σχεδιασμό του, Δημήτρης Λάμπρου.

Οι οκτώ φοιτητές που εργάστηκαν για την κατασκευή του δορυφόρου, ο οποίος αναμένεται να εκτοξευτεί στο διάστημα στα μέσα Σεπτεμβρίου, είναι οι: Δημήτρης Λάμπρου, Αντώνης Βαβουλιώτης, Άγγελος Μιαρης, Θανάσης Μπαλτόπουλος, Βασίλης Δρακονάκης, Χρήστος Αργυράκης, Ηλίας Σπηλιωτόπουλος και Μιχάλης Τουρλούκης.

πηγή : contra.gr

Labels: , ,



Βάλτε φωτιά, κάψτε καλά ...



Με τους αέρηδες να ξεπερνάνε τα 6 Μποφόρ ακόμη μια δύσκολη ημέρα αναμένεται για τα δάση μας. Φτάνει πια η υποκρισία και τα κροκοδείλια δάκρυα από τον κάθε πολιτικό μαϊντανό που βγαίνει από εδώ και από εκεί και κάνει δηλώσεις. Εσείς οι κάθε χρώματος πολιτικάντηδες αφήστε επιτελούς τα λόγια και κάντε κάτι από....εχθές κιόλας... Αλλά τι να λέμε τώρα όταν όλα γίνονται στο βωμό του πολιτικού συμφέροντος. Οι μεν αναλώνονται στο να κάνουνε δηλώσεις στα καμένα ασκώντας κρητική και οι δε, όταν πρέπει δεν σβήνουν την φωτιά για να μην πειράξουν τους πυλώνες της ΔΕΗ ( ποιος ακούει όλους αυτούς που θα μείνουν χωρίς ηλεκτρικό) θυσιάζοντας έτσι τον τελευταίο πνεύμονα της Αθήνας. Από εκεί και πέρα τι να γράψω και τι άλλο μπορώ να σχολιάσω, σε αυτή την περίπτωση τα λόγια περιττεύουν ..

Labels: ,



Νέες Web Cams απότην Logitech


H Logitech παρουσίασε την QuickCam Pro 9000 και την QuickCam Pro for Notebooks, με φακούς υψηλής ποιότητας, που έχουν σχεδιαστεί με την αποκλειστική συνεργασία της Carl Zeiss, μίας από τις κορυφαίες εταιρίες οπτικών συστημάτων σε όλο τον κόσμο.

Είναι γνωστό ότι η Logitech εξελίσσει συνεχώς την τεχνολογία στον χώρο των webcams, ενώ ήδη ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 50 εκατομμύρια συσκευές. Η συνεργασία της όμως με την Carl Zeiss, είναι ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξη της βιντεοεπικοινωνίας. Η αποκλειστική αυτή σύμπραξη – με μια εταιρία που ηγείται παγκοσμίως στην παραγωγή υψηλής ποιότητας οπτικών για φωτογραφικές μηχανές, κάμερες, γυαλιά οράσεως έως και διαστημικά τηλεσκόπια - εξασφαλίζει ότι για πρώτη φορά, οι QuickCam Pro 9000 και QuickCam Pro for Notebooks πληρούν τα διεθνώς αναγνωρισμένα ποιοτικά κριτήρια της Zeiss, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στη κατασκευή τους.

Οι δύο νέες webcams διαθέτουν φακό Carl Zeiss Tessar, μια σχεδίαση που έχει καθιερωθεί, προσφέροντας ένα ελαφρύ και συμπαγή φακό με κορυφαία οπτική οξύτητα. Οι δύο νέες webams της Logitech δεν καινοτομούν βέβαια μόνο με τους φακούς της Carl Zeiss. Τόσο η Logitech QuickCam Pro 9000 όσο και η QuickCam Pro for Notebooks διαθέτουν ένα ποιοτικό σύστημα αυτόματης εστίασης, για γρήγορη χωρίς «βηματισμό» εστίαση, η οποία εξαλείφει το πρόβλημα της χειροκίνητης ρύθμισης. Με το σύστημα αυτόματης εστίασης της Logitech, οι κάμερες αντισταθμίζουν άμεσα την αλλαγή στην καθαρότητα της εικόνας και επανεστιάζουν σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, διασφαλίζοντας ότι η εικόνα παραμένει κρυστάλλινα καθαρή, ακόμη και σε πολύ κοντινές αποστάσεις (έως και 10 εκατοστά από τον φακό).

πηγή: cosmo.gr

Labels: ,



Blu-Ray Disc & HD-DVD χωρίς Ελληνικούς Υπότιτλους

http://www.consumerreports.org/cro/resources/images/electronics-computers/high-definition-dvd-8-06/overview/0608_hi-def-dvd_ov1.jpg


Με τα επερχόμενα Blu-Ray Disc & HD-DVD οι εμπλεκόμενες εταιρείες του χώρου (Blu-Ray Disc Association, HD-DVD Promotion Group, Motion picture distribution companies ) αποφάσισαν να μην συμπεριλάβουν τους ελληνικούς υπότιτλους στην λίστα με τις υποστηριζόμενες χώρες.

Ως αντίδραση οι Έλληνες χρήστες του Διαδικτύου κάνουν μια συντονισμένη προσπάθεια συλλογής υπογραφών που σκοπό έχει την ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων στα νέου τύπου High Definition DVDs και Blu-Ray Discs.

Ας διαθέσουμε λοιπόν όλοι μας δύο λεπτά από τον χρόνο μας βάζοντας την υπογραφή μας γιατί εκτός του εθνικού εγωισμού έχει να κάνει και με την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους Έλληνες θεατές και πελάτες των εταιριών αυτών!!

Το Link έχει μεταφραστεί στα ελληνικά και μπορείτε να το βρείτε εδώ .

Labels: , ,



Ο Εύζωνος ο σκύλος και ο γκαντέμης Άγγλος ..



Εύζωνος της Προεδρικής Φρουράς φαίνεται να παρενοχλεί σκύλο που βρέθηκε στο πέρασμα του , στο πεζοδρόμιο της Ηρώδου του Αττικού και εν συνεχεία τού πέφτει το όπλο του!!!

Το συγκεκριμένο βίντεο προβλήθηκε στις 16 Ιουνίου, στο ITV, ένα από τα δημοφιλέστερα βρετανικά τηλεοπτικά κανάλια και σχολιάστηκε δυσμενέστατα ιδιαιτέρα από φιλοζωικές οργανώσεις. Εγώ πάλι δεν θα σχολιάσω την κλωτσοπατινάδα του σκύλου αλλά το κακό μάτι του γκαντέμη Άγγλου που μάτιαξε το παλικάρι και την απουσία κάποιου βαθμοφόρου της προεδρικής φρουράς, έτσι ώστε να είχε αποφευχθεί το επεισόδιο με τον σκύλο και κατ' επέκταση το πέσιμο του όπλου..

Labels: , , ,



Ice Cube Maker


Με το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινα το Ice Cube Maker είναι μια πολύ ωραία πρόταση για όσους είναι ανυπόμονοι και θέλουν γρήγορα, πολλά πολλά παγάκια. Το IceCubeMaker παράγει παγάκια σε λιγότερο από δέκα λεπτά και θα το βρείτε εδώ στην τσιμπημένη τιμή των £179.99.

Labels: , ,



H ζωή του Playboy, Hugh Hefner στο πανί !


Ταινία με θέμα την έντονη (σεξουαλική) ζωή του ιδρυτή του περιοδικού Playboy, Hugh Hefner, ετοιμάζεται να γυριστεί στο Hollywood. Η μεταφορά της ζωής του μεγαλύτερου Playboy ever, θα εστιάσει στην κοινωνική δράση του αλλά και στα σεξουαλικά «κατορθώματα» του. Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Brett Ratner, o σκηνοθέτης της ταινίας “X-men: Last stand”. Ο ίδιος δήλωσε ότι, «θέλω να τα δείξω όλα από το πρώτο όργιο του Hefner, έως και την καρδιακή προσβολή που παραλίγο να τον σκοτώσει το 1980».

Η παραγωγή του έργου θα γίνει από την Universal Studios....

Labels: , , ,



Tα Φιλικά της ΑΕΚ στον Alpha...

http://www.lyngsat-logo.com/logo/tv/aa/alpha_tv.jpg

Όλα δείχνουν ότι οι απανταχού οπαδοί της ΑΕΚ δεν θα μείνουν παραπονεμένοι το φετινό καλοκαίρι και θα παρακολουθήσουν τα περισσότερα από τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα τους, από τον Alpha.
Απ' ότι λέγεται το κανάλι της Κάντζας, θα μεταδώσει φιλικά που θα γίνουν τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο ΟΑΚΑ. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στην συνεργασία Alpha-ΝΟVA

Πηγή: sportime.gr

Labels: , ,



Ξανά μαζί οι Led Zeppelin


Φανταστικά είναι τα νέα για όλους τους φίλους της μουσικής και περισσότερο των Led Zeppelin. Το συγκρότημα που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στην ιστορία της Rock, θα δώσει μία και μοναδική συναυλία, στη μνήμη του Ahmet Ertegun o οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης της δισκογραφικής του εταιρίας, της θρυλικής, Atlantic Records.
Αυτή θα είναι η 3η συναυλία του γκρουπ ύστερα από τον θάνατο του drummer John Bonham το 1980 που σήμανε και την διάλυση των Led Zeppelin.

Το live δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει αλλά ο τόπος θα είναι το Λονδίνο. Έτσι λοιπόν όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν ξανά την ευκαιρία να δουν τον Robert Plant στα φωνητικά, τον Jimmy Page στη κιθάρα και τον John Paul Jones στο μπάσο. Στα drums θα βρίσκεται ο γιος του John Bonham, Jason.

πηγή: cosmo.gr

Labels: ,



Καλωσήρθες Χάρη Παππά στην ομάδα της καρδιάς σου!



Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Χάρης Παππάς, όπως ανακοινώθηκε από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ. «Έκανα την καλύτερη επιλογή. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, την οποία υποστηρίζω από μικρός. Θα βελτιωθώ πολύ με τον Φερέρ», δήλωσε ο 24χρονος δεξιός χαφ και πρόσθεσε: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον Ολυμπιακό, διότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για μένα. Τώρα ανήκω στην ΑΕΚ και θα κάνω τα πάντα για την καινούργια μου ομάδα». Θεωρώ πολύ μεγάλη την συγκεκριμένη μεταγραφή για δύο λόγους πρώτον γιατί επιτελούς βρίσκουμε έναν ταχύτατο χαφ που ξέρει να βαζει γκόλ, μπορεί να παίξει άνετα και εξτρέμ και δεύτερον γιατί είναι ΑΕΚΤΖΗΣ από κούνια και πάντα γούσταρε να έρθει στην ομάδα της καρδιάς του... Δώρο από το MinOtaVrS Blog η photoshopιά με τον Χάρη να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα ..

Labels: , ,



Zune 2.0 "Scorpio"



Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από την Microsoft ετοιμάζεται μυστικά στο Redmond ένα νέο Zune 2.0 χωρητικότητας 80GB με την ονομασία "Scorpio". Το Scorpio απ' ότι λέγεται είναι η εξέλιξη του επίσης αναμενόμενου "Drago" (8GB flash-based Zune).Οι φήμες λένε ότι θα δοθεί στην παραγωγή τον Ιούλιο .. για να δούμε λοιπόν θα καταφέρει κάτι καινούριο η Microsoft ή θα μείνει μόνο στο να δίνει ευφάνταστα ονόματα στις συσκευές της ... :)

Labels: , ,



SanDisk Cruzer Contour Slider USB Drive




Η SanDisk ανακοίνωσε εχθές, την διάθεση της σειράς Cruzer Contour Slider USB Drive. Ενα απαράμιλλης ομορφιάς USB Drive που το στιλιστικό του design δίνει άλλη διάσταση στο ότι γνωρίζατε έως τώρα στον χώρο των USB με ενα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του να είναι το μοναδικό Slider USB άνοιγμα του. Θα διατίθεται σε πρώτη φάση σε 2 εκδόσεις των 4GB και 8GB με τιμές $100 and $190 αντίστοιχα. Η ταχύτητα ανέρχεται στα 18 Mbps write speed και 25 Mbps read speed, και έχοντας ενσωματωμένο software και Games (Skype IP-telephony client, antivirus, SanDisk CruzerSync, SignupShield (password manager), Sudoku και mahjong Towers Eternity games) προβλέπεται να γίνει ανάρπαστο !!

Labels: , ,



AMD (ATI) Radeon Catalyst 7.6 Drivers


Εχθές η ATI/AMD διέθεσε τους ολοκαίνουριους Catalyst Drivers για τις κάρτες γραφικών της οι οποίες αισίως έφθασαν την version 7.9 . Tα πακέτα διατίθενται τόσο για Windows XP όσο και Windows Vista. Οι νέοι Catalyst drivers διορθώνουν πολλά bug fixes και υπόσχονται βελτιώσεις στα Crossfire configurations της ATI Radeon™ HD2900 XT εκτοξεύοντας τις επιδόσεις του Half-Life 2.

Για να κατεβάσετε τους AMD (ATI) Catalyst 7.6 ακολουθείστε τους παρακάτω συνδέσμους

Labels: , ,



Οι ζώνες ασφαλείας σώζουν και άλλες ζωές



Παρακολουθήστε με προσοχή το videoshoot που σας ανέβασα στο tinypic και δείτε τι γίνεται το σώμα μας σε περίπτωση σύγκρουσης, όταν δεν φοράμε ζώνη ασφαλείας . Το κακό δεν σταματάει στο τι μπορεί να πάθουμε εμείς αλλά το τι ανεπανόρθωτες απώλειες μπορούμε να προκαλέσουμε στους συνεπιβαίνοντες μας, όταν λόγω της σύγκρουσης το σώμα μας γίνεται μια ταχύτατη ανεξέλεγκτη κινούμενη μάζα πολλαπλάσιων κιλών . Για αυτό φοράτε την ζώνη σας και ποτέ μην αφήνετε κανέναν μέσα στο αμάξι σας, (ανεξάρτητα αν κάθετε μπροστά ή πίσω) χωρίς να φοράει την ζώνη ασφαλείας του !

Labels: , ,



" Vista only" game και στα Win XP (μέσω crack)



Ένα από τα πρώτα παιχνίδια που κυκλοφόρησε με υποστήριξη μόνο για Windows Vista, τροποποιήθηκε [από τρίτους] ώστε να είναι δυνατή η εκτέλεσή του και στα Windows XP. Συγκεκριμένα, η αρκετά γνωστή ομάδα warez/hacking "Razor 1911" κατόρθωσε να τροποποιήσει το ShadowRun, ώστε να μπορεί κανείς να το παίξει στα XP, χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη του DirectX10.

Το crack [γιατί για crack πρόκειται] προϋποθέτει την αντικατάσταση μερικών αρχείων στο φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού, μετά από την οποία ο τίτλος εκτελείται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Στη "δήλωση" διάθεσης του crack αναφέρονται τα εξής: "Βαρεθήκατε να περιμένετε από την Falling Leaf να κυκλοφορήσει drivers που να επιτρέπουν την εκτέλεση του ShadowRun στα XP; Η αναμονή σας τελείωσε, καθώς η Razor1911 έχει ήδη τη λύση".

Στο πρόσφατο παρελθόν τα Falling Leaf Studios είχαν ανακοινώσει πως εργάζονταν στο "Alky Project", μέσω του οποίου θα αναπτυχθούν "Alky Compatibility Libraries" που θα επιτρέπουν την εκτέλεση του Halo 2 και του ShadowRun σε συστήματα με Windows XP. Τελικά, από ό,τι φαίνεται, υπήρχε και πιο απλή λύση.

Πηγή e-pcmag

Labels: , ,



Αντιηλιακές Μεμβράνες Αυτοκινήτου


Σήμερα αποφάσισα να περάσω στο Χ-Τrail αντιηλιακές μεμβράνες του Γερμανικού εργοστασίου GARWARE POLYESTER INTERNATIONAL το ραντεβού κλείστηκε το πρωί στο Glass Center που βρίσκεται στην Κ. Καραμανλή 55 στην Θεσσαλονίκη.
Tο περιβάλλον άψογο και η αντιμετώπιση που έτυχα από τα παιδιά εκεί ήταν παροιμιώδης (μέχρι και πυτόγυρα κεράσανε). Οι δουλειά τους υποδειγματική και με την πρέπουσα προσοχή στο αν μη τι άλλο δύσκολο και αρκετά τεχνικό εγχείρημα τοποθέτησης των μεμβρανών στο Χ-Τrail. Οι ώρες που έκατσα εκεί ήταν άκρως εποικοδομητικές και έμαθα πολλά πράγματα σχετικά με το αντικείμενό συζητώντας μαζί τους. Για αυτούς που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και θέλουν να το επισκεφθούν το Glass Center δίνει εγγύηση εφ' όρου ζωής και πιστοποίηση του Γερμανικού Οργανισμού MPA NRW η οποία είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις οδηγίες του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και επιδεικνύεται όποτε σας ζητηθεί σε έλεγχο των οργάνων της Τροχαίας.

Labels: , ,



Ενωποίηση χαρακτηριστικών Βlogger & WordPress




Δεν ξέρω πόσοι το έχετε παρατηρήσει αλλά το MinOtaVrS blog εδώ και κάποιες ημέρες κατάφερε να παντρέψει τα χαρακτηριστικά του blogger με ορισμένα από τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά του WordPress. Όπως λοιπόν μπορείτε να διαπιστώσετε οι κατηγορίες (tags,labels) παραπέμπουν σε Wordpress links μιας και η αντίστοιχη λειτουργία του blogger έχει προβλήματα και έφερνε τα μισά αποτελέσματα !! Επίσης προστέθηκε η δυνατότητα απεικόνισης των προηγουμένων post ανα σελίδα που και πάλι δεν υπάρχει ως ολοκληρωμένη δυνατότητα στο Blogger.Για τις παραπάνω λειτουργίες όπως θα καταλαβαίνετε απαιτείται η ενημέρωση και των 2 blogs τόσο στο Blogger όσο και στο WordPress έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα .. Αλήθεια σας αρέσει αυτό ?

Labels: ,



Ενωποίηση χαρακτηριστικών Βlogger & WordPress



Δεν ξέρω πόσοι το έχετε παρατηρήσει αλλά το MinOtaVrS blog εδώ και κάποιες ημέρες κατάφερε να παντρέψει τα χαρακτηριστικά του blogger με ορισμένα από τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά του WordPress. Όπως λοιπόν μπορείτε να διαπιστώσετε οι κατηγορίες (tags,labels) παραπέμπουν σε Wordpress links μιας και η αντίστοιχη λειτουργία του blogger έχει προβλήματα και έφερνε τα μισά αποτελέσματα !! Επίσης προστέθηκε η δυνατότητα απεικόνισης των προηγουμένων post ανα σελίδα που και πάλι δεν υπάρχει ως ολοκληρωμένη δυνατότητα στο Blogger.Για τις παραπάνω λειτουργίες όπως θα καταλαβαίνετε απαιτείται η ενημέρωση και των 2 blogs τόσο στο Blogger όσο και στο WordPress έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα .. Αλήθεια σας αρέσει αυτό ?

Labels:



Το σύνδρομο των δήθεν ...της παραλίας


Εχθές είχα πάει για μπάνιο στον Γλαρόκαβο ένα συμπαθητικό beach bar το οποίο βρίσκεται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής .

Αυτό που παρατήρησα και θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι οι δήθεν που βρισκόντουσαν εκεί (όπως και σε κάθε έκφανση της ζωής μας), παρατηρούσα λοιπόν που λέτε της δήθεν Θεές της παραλίας που πόζαραν με χάρη υπερτονίζοντας τα κάλλη τους είτε αυτά είχαν να κάνουν με το σώμα τους είτε με το σοκολατένιο μαύρισμα τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό να και οι Αρσενικοί Νάρκισσοι που βάλθηκαν να μας καταπλήξουν με τις επιδόσεις τους τόσο στις ρακέτες όσο και στο κατάλληλο στήσιμο για να φανούν οι κοιλιακοί τους...

Ήμαρτον ρε παιδιά καλά όλα αυτά αλλά λυπηθείτε και εμάς τους υπόλοιπους φυσιολογικούς ανθρώπους, καλό να νιώθεις ωραία και να το δείχνεις αλλά όχι έτσι και κατ' αυτό τον τρόπο γιατί στο τέλος αντί να σε θαυμάζουν γελάνε μαζί σου!!

Το ότι από τουλάχιστον 200 γεμάτες ξαπλώστρες έκαναν μπάνιο 30 άνθρωποι με τους μισούς να είναι παιδάκια δεν το συζητάω καθόλου γιατί το θέμα έχει συζητηθεί διεξοδικά από άλλους bloggers και είναι ένα θέμα που χρίζει βοήθειας ψυχολόγου..

Labels: , , ,



Safari Beta 3.0.2 ... κουτσοδουλεύει !!


Θυμάστε τι σας έλεγα για τον Safari και για τα ενεργά links που δεν τα είδα ποτέ... Επιτέλους διορθώθηκε το πρόβλημα και αυτή την στιγμή σας γράφω από αυτόν. H έκδοση αυτή λύνει τα προβλήματα με την εμφάνιση του κειμένου και των ενεργών links και δείχνει πιο σταθερή. Δυστυχώς όμως έχει προβλήματα απεικόνισης στο copy paste κειμένου μέσα στις φόρμες ... για παράδειγμα δείτε τι μου εμφανίζει όταν πάω να μεταφέρω κείμενο ακόμα και από την ίδια φόρμα.. Κατεβ. Όσοι θέλετε μπορείτε να κατεβάστε την Safari Beta 3.0.2 από το site της Apple ...

Labels: ,



Έτοιμη Γνώση για όλους μας ..



Έχετε αναρωτηθεί ποτέ από που προέρχονται φράσεις τις οποίες ακούμε αλλά και χρησιμοποιούμε καθημερινά ; Ιδού λοιπόν κάποιες από αυτές:

ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ.. Η λαϊκή έκφραση συνδέεται με τη μετεπαναστατική ζωή στο Ναύπλιο, πρωτεύουσα τότε της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, μετά την επανάσταση του 21 υπήρχε στο Ναύπλιο μια ταβέρνα που ανήκε σε μια γυναίκα, τη Μιχαλού. Η Μιχαλού είχε το προτέρημα να κάνει «βερεσέδια» αλλά υπό προθεσμία. Μόλις εξαντλείτο η προθεσμία - και η υπομονή της - στόλιζε τους χρεώστες της με «κοσμητικότατα» επίθετα. Όσοι τα άκουγαν, ήξεραν καλά ότι αυτός που δέχεται τις «περιποιήσεις» της «χρωστάει της Μιχαλούς».

ΕΦΑΓΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ..Γύρω στα 1815 υπήρχε κάποιος κομπογιαννίτης, ο Παρθένης Νένιμος, ο οποίος ισχυριζόταν πως είχε βρει το φάρμακο για τους βαρύτατα ερωτευμένους . Επρόκειτο για ένα παρασκεύασμα από σιταρένιο χυλό ψημένο στο φούρνο. Όσοι λοιπόν αγαπούσαν χωρίς ανταπόκριση, θα έλυναν το πρόβλημά τους τρώγοντας αυτή τη θαυματουργή πίτα - και μάλιστα επί τρεις ημέρες, κάθε πρωί, τελείως νηστικοί.

ΜΥΡΙΖΩ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ..Η φράση προέρχεται από την αρχαία τελετουργική συνήθεια, κατά την οποία οι ιέρειες των μαντείων βουτούσαν τα δάχτυλά τους σ' ένα υγρό με βάση το δαφνέλαιο, τις αναθυμιάσεις του οποίου εισέπνεαν καθώς τα έφερναν κατόπιν κοντά στη μύτη τους και μ' αυτό τον τρόπο έπεφταν σ' ένα είδος καταληψίας κατά την οποία προμάντευαν τα μελλούμενα.

ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΒΓΑ..Ένα από τα αγαπημένα θεάματα των Ρωμαίων και αργότερα των Βυζαντινών, ήταν η ελεύθερη πάλη. Στην ελεύθερη αυτή πάλη επιτρέπονταν τα πάντα γροθιές, κλωτσιές, κουτουλιές, ακόμη και το πνίξιμο το μόνο που απαγορευόταν αυστηρά ήταν οι γρατζουνιές. Ο παλαιστής έπρεπε να νικήσει τον αντίπαλό του, χωρίς να του προξενήσει την παραμικρή αμυχή με τα νύχια, πράγμα , βέβαια, δυσκολότατο.
Γι' αυτό λίγο προτού βγουν στο στίβο, άρχιζαν να τα κόβουν δαγκώνοντας τα με τα δόντια τους. Από το γεγονός αυτό βγήκε κι η φράση «τρώει τα νύχια του για καβγά».

ΜΑΛΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ.. Στη βυζαντινή εποχή υπήρχαν διάφορες τιμωρίες, ανάλογες, βέβαια, με το παράπτωμα. Όταν π.χ. ένας έλεγε πολλά, δηλαδή έλεγε λόγια που δεν έπρεπε να ειπωθούν, τότε τον τιμωρούσαν με έναν τρομερό τρόπο. Του έδιναν ένα ειδικό χόρτο που ήταν υποχρεωμένος με το μάσημα να το κάνει πολτό μέσα στο στόμα του. Το χόρτο, όμως, αυτό ήταν αγκαθωτό, στυφό και αρκετά σκληρό, τόσο που κατά το μάσημα στο στόμα του πρηζόταν και η γλώσσα, το ελατήριο δηλαδή της τιμωρίας του, άνοιγε, μάτωνε και γινόταν ίνες-ίνες, κλωστές-κλωστές, δηλαδή, όπως είναι τα μαλλιά. Από την απάνθρωπη τιμωρία βγήκε και η παροιμιώδης φράση : "μάλλιασε η γλώσσα μου", που τις λέμε μέχρι σήμερα, όταν προσπαθούμε με τα λόγια μας να πείσουμε κάποιον για κάτι και του το λέμε πολλές φορές.

ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΚΑΦΑΣΙ..Στα Τούρκικα καφάς θα πει κεφάλι, κρανίο. Όταν, λοιπόν, η καρπαζιά, που έριξαν σε κάποιον είναι δυνατή λέμε :" του έφυγε το καφάσι", δηλαδή, του έφυγε το κεφάλι από τη δύναμη του κτυπήματος. Το ίδιο και όταν αντιληφθούμε κάτι σπουδαίο, λέμε :"μου έφυγε το καφάσι" , δηλαδή, μου έφυγε το κεφάλι από τη σπουδαιότητα

ΤΟΥΜΠΕΚΙ..«Τουμπεκί » λέγεται τουρκικά ο καπνός για τον αργιλέ, που τον κάπνιζαν στα διάφορα καφενεία της παλιάς εποχής. Τον αργιλέ τον ετοίμαζαν οι «ταμπήδες» των καφενείων και επειδή αυτοί έπιαναν την κουβέντα κι αργούσανε τον πάνε στον πελάτη, εκείνος με τη σειρά του φώναζε: «κάνε τουμπεκί ».
Όσοι κάπνισαν ναργιλέ ήταν και από φυσικού τους λιγομίλητοι και δεν τους άρεσε η «πάρλα», οι φλυαρίες. Με τις ώρες κρατούσαν στα χείλη τους το «μαρκούτσι» του ναργιλέ, απολαμβάνοντας μακάρια και σιωπηλά το τουμπεκί, που σιγόκαιγε στο λούλα. Και αν κανείς, καπνιστής, άνοιγε πλατιά κουβέντα, οι μερακλήδες της παρέας του έλεγαν: « Κάνε τουμπεκί», δηλαδή, κάπνιζε και μη μιλάς. Τώρα για το « ψιλοκομμένο » τουμπεκί, ήταν η τέχνη του «ταμπή» να του το προσφέρει ψιλοκομμένο, που ήταν και καλύτερο.

Labels: , ,



Link Protection by Lix.in



Εχθές χρειάστηκε να ανεβάσω σε κάποιο forum ένα link και δεν ήθελα να φαίνεται από που προέρχεται έτσι ψάχνοντας έπεσα πάνω σε μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα. Το site μπορείτε να το βρείτε και να το δοκιμάσετε εδώ και προτείνετε ανεπιφύλακτα για όσους θέλουν να προστατέψουν τα link τους από τα αδιάκριτα βλέμματα..

Labels: ,



Link Protection by Lix.in



Εχθές χρειάστηκε να ανεβάσω σε κάποιο forum ένα link και δεν ήθελα να φαίνεται από που προέρχεται έτσι ψάχνοντας έπεσα πάνω σε μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα. Το site μπορείτε να το βρείτε και να το δοκιμάσετε εδώ και προτείνετε ανεπιφύλακτα για όσους θέλουν να προστατέψουν τα link τους από τα αδιάκριτα βλέμματα..

Labels:



Eσείς κάνετε couch-surfing ;



H νέα τρέλα που κάνει θραύση σε ολόκληρο τον κόσμο ονομάζεται couch-surfing και
είναι η συνήθεια εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο να φιλοξενούνται στον...καναπέ οποιουδήποτε σπιτιού του εξωτερικού!
Με μια απλή αίτηση που συμπληρώνεται στην αντίστοιχη σελίδα www.couchsurfing.com, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να διαμείνει σε οποιονδήποτε καναπέ του κόσμου, εντελώς δωρεάν. Tο καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο κάθε φιλοξενούμενος αφήνει μέσα στην σελίδα τα σχόλιά του για το επόμενο, έτσι ώστε εκείνος να ξέρει εάν ο οικοδεσπότης είναι καλός ή όχι. Αυτή τη στιγμή, βρίσκονται σε εξέλιξη 238.214 διαδικασίες couchsurfing !
Με τον υδράργυρο να χτυπάει 40ρια λέω να πάω μια βόλτα μέχρι την Αλάσκα... εσείς ;

:)

Labels: , ,



Τι κάνουμε όταν πάρει φωτιά τηγάνι με καυτό λάδι!


Δείτε αυτό το videoshoot που σας ανέβασα στο YouTube και μάθετε πως πρέπει να αντιμετωπίζετε μια παρόμοια κατάσταση στην κουζίνα σας. Εγώ προσωπικά είχα ακούσει για αυτό αλλά ποτέ δεν είχα δει τα αποτελέσματα live και θλίβομαι πραγματικά όταν δεν υπάρχει ενημέρωση για την σωστή αντιμετώπιση μιας τέτοιας κατάστασης. Δυστυχώς η συγκεκριμένη καμπάνια πυρόσβεσης τηγανιού με καυτό λάδι, δεν είναι δημιούργημα κάποιου Ελληνικού φορέα με αποτέλεσμα η ελλιπής ενημέρωση να αφαιρεί άδικα ζωές κάθε χρόνο.

Labels: , ,



Nike Total 90 Laser



Ψάχνοντας στο Net βρήκα αυτό το εξαιρετικό πατούμενο για όσους το λέει η καρδούλα τους και παίζουν ακόμα ποδόσφαιρο.
To Nike Total 90 Laser είναι η νέα δημιουργία της NIKE που σε συνεργασία με τους Gennaro Gattuso, Luis Figo και Wayne Rooney μας υπόσχεται ότι καλύτερο υπάρχει τεχνολογικά στον χώρο των ποδοσφαιρικών παπουτσιών, προσφέροντας ακρίβεια και ταχύτητα στα σουτ μας. Αυτό που εγώ λάτρεψα πραγματικά είναι το κιτρινόμαυρο χρώμα του και οι ομόκεντροι κύκλοι στο κέντρο του κουντεπιέ οι οποίοι υπόσχονται τρελά ελεγχόμενα φάλτσα. Η τιμή ενός ζευγαριού Nike Total 90 Laser υπολογίζεται στα 150€, σπεύσατε ...

Labels: ,



OnAir Mobile Calls από την Airbus



Η Airbus πήρε το πράσινο φως απο την Ευρωπαϊκή Ένωση για την χρήση κινητών τηλεφώνων και BlackBerry συσκευών σε συγκεκριμένα αεροσκάφη της, έτσι ώστε οι επιβάτες να μπορούν να χρησιμοποιούν τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας για κλήσεις, λήψη e-mail και SMS. Η ονομασία αυτής της τεχνολογίας ονομάζεται OnAir System και είναι συμβατό με τα κλασικά GSM τηλέφωνα και είναι σχεδιασμένο να λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο στα A318 αεροσκάφη των εταιριών Air France, TAP, Ryanair και BMI που έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό. Η χρήση του συστήματος θα επιτρέπεται πάνω από τα 3.000 μέτρα (ή 9.840 πόδια) και οι πρώτες εκτιμήσεις για τις χρεώσεις μιλούν για €1,86 ανά λεπτό ομιλίας και €0,37 ανά SMS.

Labels: , ,



Δοκιμάζοντας το BayIMG του Pirate Bay


Image hosting από το Pirate Bay

Η ομάδα του Pirate Bay πάλι έκανε το θαύμα της και ξεκίνησε τη λειτουργία μιας ολοκαίνουριας υπηρεσίας φιλοξενίας αρχείων γραφικών, το BayIMG που υπόσχεται άπλετη ελευθερία στα ανεβάσματα χωρίς κανένα ίχνος λογοκρισίας . Το BayIMG υποστηρίζει περίπου 140 διαφορετικούς τύπους αρχείων γραφικών, όπως επίσης και συμπιεσμένα αρχεία Zip/RAR με φωτογραφίες. Δοκιμάζοντας της πλην της αναμενόμενης ταχύτητας διαπίστωσα όπως ήταν αναμενόμενο, ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία αρχίζει ήδη να γίνεται ο παράδεισος του ματάκια με ότι αυτό καλός ή κακός συνεπάγεται . Για όσους θέλουν να την τεστάρουν μπορούν να επισκεφθούν το παρακάτω σύνδεσμο ...

Labels: , ,



GOM Player 2.1.6.3499




O GOM Player είναι ένας FREE media player που έχει ενσωματώσει όλα τα γνωστά audio & video codecs. Έτσι με αυτόν και μόνο αυτόν δεν χρειάζεται να κάνετε install άλλες διανομές τύπου K-Lite Mega Codec Pack ! Παίζει όλα τα γνωστά formats AVI, DAT, MPEG, DivX,καθώς και πολλά άλλα και με το απλούστατο GUI του υπόσχεται να σας συναρπάσει. Απλά δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε ...

Download GOM Player 2.1.6.3499 - Final

Size: 4.13 MB

Freeware


Labels: , ,



Επισκεψιμότητα και Πολυεθνικότητα



Πολύ χαίρομαι όταν βλέπω στα στατιστικά του MinOtaVrS Blog να αυξάνεται η επισκεψιμότητα από Foreign Visitors ... Το snapshot που σας ανέβασα είναι από τα Visits by location των τελευταίων 10 λεπτών !! Τους special χαιρετισμούς μου στον επισκέπτη του Fort Worth που βρίσκεται στο Texas και βλέπω οτι ενδιαφέρεται για την αρρώστια που λέγεται ΑΕΚ. :) ..

Labels: , ,



Οι Αγώνες της ΑΕΚ... και με ημερομηνίες



Nα και οι αγώνες της ΑΕΚΑΡΑΣ ημερολογιακά, για το νέο πρωτάθλημα της σεζόν 2007 -2008 ...


26/8
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΕΡΟΙΑ - Α.Ε.Κ.
2/9 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
16/9 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ.
23/9 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Α.Ε.Κ.
30/9 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. - ΛΑΡΙΣΑ
7/10 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SKODA ΞΑΝΘΗ - Α.Ε.Κ.
21/10 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ
28/10 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Κ.
4/11 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. - Ο.Φ.Η.
11/11 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ - Α.Ε.Κ.
25/11 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
2/12 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ.
9/12 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Α.Ε.Κ.
17/12 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ.
23/12 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - Α.Ε.Κ.
6/1 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. - ΒΕΡΟΙΑ
13/1 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Α.Ε.Κ.
20/1 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
27/1 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
3/2 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ - Α.Ε.Κ.
10/2 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ
17/2 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ε.Κ.
24/2 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
2/3 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ο.Φ.Η. - Α.Ε.Κ.
9/3 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. - ΑΡΗΣ
16/3 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - Α.Ε.Κ.
23/3 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
30/4 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
6/5 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ.
13/5 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.

Labels: , ,



Κλήρωση Πρωταθλήματος Α Εθνικής 2007-2008

http://www.skodaxanthifc.gr/data/%7Bdabd52a0-1964-4960-8437-c84a13ab31ae%7D/picture.jpg

Παρακάτω είναι οι αγώνες των ομάδων της A' Eθνικής για την σεζόν 2007 - 2008 που την πρώτη αγωνιστική έβγαλε ντέρμπι αιωνίων και την ΑΕΚ να ταξιδεύει στην Βέροια (θα είμαι και εγώ εκεί :) ) ....

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (26/08)
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Ο.Φ.Η. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
ΒΕΡΟΙΑ - Α.Ε.Κ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΛΑΡΙΣΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ - Π.Α.Ο.Κ.

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (02/09)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΑΡΗΣ
Α.Ε.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ο.Φ.Η.
ΛΑΡΙΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
Π.Α.Ο.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16/09)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ.
ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΛΑΡΙΣΑ
Ο.Φ.Η. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΒΕΡΟΙΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΗΡΑΚΛΗΣ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23/09)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Α.Ε.Κ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η.
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (30/09)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Α.Ε.Κ. - ΛΑΡΙΣΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΗΡΑΚΛΗΣ
Ο.Φ.Η. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (07/10)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ - Α.Ε.Κ.
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΑΡΗΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΒΕΡΟΙΑ - Ο.Φ.Η.

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21/10)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
Α.Ε.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΡΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Ο.Φ.Η.

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (28/10)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
Π.Α.Ο.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Κ.
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
Ο.Φ.Η. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΡΗΣ

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (04/11)
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ
Α.Ε.Κ. - Ο.Φ.Η.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/11)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - Π.Α.Ο.Κ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΒΕΡΟΙΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Ο.Φ.Η. - ΛΑΡΙΣΑ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΡΗΣ - Α.Ε.Κ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (25/11)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΒΕΡΟΙΑ
SKODA ΞΑΝΘΗ - Ο.Φ.Η.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Α.Ε.Κ. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2/12)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
Ο.Φ.Η. - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Π.Α.Ο.Κ.
ΑΡΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΛΑΡΙΣΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ.

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (09/12)
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Ο.Φ.Η.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΡΗΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Α.Ε.Κ.
ΛΑΡΙΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16/12)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Ο.Φ.Η.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΒΕΡΟΙΑ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΗΡΑΚΛΗΣ
Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23/12)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Ο.Φ.Η. - ΑΡΗΣ
ΒΕΡΟΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - Α.Ε.Κ.
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΛΑΡΙΣΑ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (06/01)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - Ο.Φ.Η.
Α.Ε.Κ. - ΒΕΡΟΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13/01)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Α.Ε.Κ.
Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΒΕΡΟΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20/01)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
Α.Ε.Κ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Ο.Φ.Η.
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΒΕΡΟΙΑ
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (27/01)
Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - SKODA ΞΑΝΘΗ
Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.
ΒΕΡΟΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.

20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (03/02)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ - Α.Ε.Κ.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - Ο.Φ.Η.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10/02)
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Α.Ε.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - Π.Α.Ο.Κ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ο.Φ.Η. - ΒΕΡΟΙΑ

22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/02)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ
Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ε.Κ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΡΗΣ
Ο.Φ.Η. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/02)
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΛΑΡΙΣΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΒΕΡΟΙΑ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Ο.Φ.Η.
ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (02/03)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΗΡΑΚΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο.Φ.Η. - Α.Ε.Κ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (09/03)
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ
ΛΑΡΙΣΑ - Ο.Φ.Η.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
Α.Ε.Κ. - ΑΡΗΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16/03)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΒΕΡΟΙΑ - Π.Α.Ο.Κ.
Ο.Φ.Η. - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - Α.Ε.Κ.

27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΗ (23/03)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΒΕΡΟΙΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ - Ο.Φ.Η.
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
Α.Ε.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (30/03)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ
Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - SKODA ΞΑΝΘΗ
Α.Ε.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ

29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (06/04)
Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ.
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13/04)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΑΡΗΣ - Ο.Φ.Η.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Α.Ε.Κ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΛΑΡΙΣΑ - Π.Α.Ο.Κ.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ

Labels: ,



Τhis is AEK (12.500 & συνεχίζουμε)





Σήμερα παρέλαβα μέσω ταχυδρομείου το εισιτήριο διαρκείας της σεζόν 2007-2008 από την ΠΑΕ ΑΕΚ . Θαυμάστε το .. :)

Labels: , ,



NVIDIA δίνει στην παραγωγή την σειρά Tesla



Σύμφωνα με NVIDIA, ο μόνος τρόπος να αλλάξει ο νόμος του Moore είναι να ενωθεί η GPU με την CPU, έτσι αποφάσισε να δώσει στην κυκλοφορία την σειρά Tesla με τρία διαφορετικά Configs τα οποία θα φτάσουν σε εξωφρενικές τιμές αγοράς ( $1.499, $7.500, $12.000) με μέγιστη απόδοση τα 2 Teraflops. Όπως ανακοινώθηκε από την NVIDIA οι πρώτες κάρτες θα δοθούν στην κυκλοφορία τον Αύγουστο με υλοποίηση των ακριβών λύσεων Νοέμβριο ή Δεκέμβριο έτσι ώστε να προλάβουν την αγορά των Χριστουγέννων.. Δεν ξέρω για εσάς αλλά με τα τόσα χρήματα που στοιχίζει η σειρά TESLA, προτιμώ να τα διαθέσω για να πάω διακοπές στα καλύτερα μέρη τα Χριστούγεννα ...

Labels: ,



µTorrent 1.7 Build 2740 Beta



Ακόμα μια beta έκδοση δόθηκε στην κυκλοφορία από τους δημιουργούς του µTorrent του δημοφιλούς BitTorrent client για τα Windows. Το µTorrent είναι το πιο καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα για γρήγορα "κατεβάσματα" των torrent μας και υπόσχεται χωρίς κολλήματα και memory leaks να δουλέψει απρόσκοπτα με το PC μας..

Labels: ,



Η αλλαγή server των Dangerous Points GR μόλις ολοκληρώθηκε



Μόλις ολοκλήρωσα την μεταφορά των Dangerous Points GR στον server της εταιρίας NGI το νέο url που θα μπορείτε να κατεβάζετε πλέον τα Επικίνδυνα σημεία των Ελληνικού οδικού δικτύου είναι εδώ. Για την ιστορία του project καθως και που αποσκοπεί μπορείτε να διαβάσετε εδώ το αναλυτικότατο pdf αρχείο . H εταιρία NGI είναι η πλέον καταξιωμένη στο χώρο της γεωπληροφορικής και διαθέτει τα πλέον αξιόπιστα και επίκαιρα γεωγραφικά δεδομένα για την Ελλάδα χαρτογραφώντας πλήρως όλες τις μεγάλες πόλεις και μέχρι 5.000 κατοίκους σε όλη την Ελλάδα με ονόματα οδών, καθώς και 50.000 κατηγοριοποιημένα σημεία ενδιαφέροντος. Παράλληλα, καλύπτει 267 δήμους και 52 νομούς με ποσοστό κάλυψης 90% και 165.000 χιλιόμετρα οδικού δικτύου.
Καλά κατεβάσματα και προσοχή στο τιμόνι ...

Labels: , , , , , , ,



Αλλάζει το Desktop Search των Vista στο επόμενο SP



Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει την Google και όσους θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μια υπόθεση κατά του μονοπωλίου, η Microsoft συμφώνησε να κάνει αλλαγές στη λειτουργία της μηχανής Desktop Search που είναι ενσωματωμένη στα Windows Vista. Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν με το πρώτο Service Pack που θα κυκλοφορήσει για το νέο λειτουργικό, μια beta έκδοση του οποίου θα διατεθεί στο τέλος του χρόνου, όπως αποκάλυψε η εταιρεία.

Labels: , ,



Τέλος συνεργασίας Dangerous Points Project Τeam με bloka.com

http://www.gpslodge.com/images/crash-thumb.jpg

Όλες οι συνεργασίες κάποια στιγμή τελειώνουν ..

Έτσι λοιπόν το Dangerous Points Project το οποίο φιλοξενούνταν στο www.bloka.com συνεχίζεται πλέον εδώ η λογική και ο τρόπος δημοσιεύσεων των σημείων είναι ακριβώς η ίδια με εδώ το μόνο που αλλάζει είναι ο server φιλοξενιας και το email επικοινωνίας που είναι πλέον το dangerouspoints@gmail.com.

Θα παρακαλούσαμε λοιπόν τους DP posters να συνεχίσουν την έως τώρα εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει με την συλλογή των επικίνδυνων σημείων του Ελληνικού οδικού δικτύου βάζωντας έτσι το δικό τους λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια που θα έπρεπε να είχε κάνει συντονισμένα η πολιτεία και όχι οι απλοί πολίτες


Ευχαριστούμε την NGI για την άμεση ανταπόκριση και φιλοξενία που θα μας παρέχει από εδώ και στο εξής ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ αλλά και τα bloka.com & ιδιαίτερα τους rocco, macpap arsenarg, lefti για την μέχρι τώρα άψογη συμπεριφορά και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στην κοινή μας προσπάθεια για ασφαλής οδήγηση.

Labels: , , , , , , , ,



ΥouTube Localization



Οι υπεύθυνοι του ΥouTube ανακοίνωσαν εχθές ότι ξεκίνησε το localization, με την δημιουργία δηλαδή διαφορετικών εκδόσεων της ίδιας σελίδας για τους επισκέπτες διάφορων χωρών.
Οι χώρες που θα δουν πρώτες το παραπάνω χαρακτηριστικό είναι η Βραζιλία, η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Ιαπωνία, η Ολλανδία, η Πολωνία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Άντε με το καλό να το δούμε και στην Ελλάδα ...

Labels:



Πίστα αγώνων για...Hobbit ;



Δεν ξέρω αν το videaki είναι αληθινό και ποσώς με ενδιαφέρει αν το πράγμα που τρέχει στο τέλος της σκηνής είναι προϊόν μοντάζ ή ανάγεται στην σφαίρα του παραφυσικού. Aξίζει όμως της προσοχής μας για την έτσι και αλλιώς εξαιρετική δουλειά του εικονολήπτη και πιθανού μοντέρ. Για την ιστορία τραβήχτηκε στην πίστα των Μεγάρων :)

Labels: ,



Ejekt στα ξεφτιλίκια των γνωστών άγνωστων

http://www.avopolis.gr/live/ejekt4.jpg

Για άλλη μια φορά οι γνωστοί άγνωστοι μας ξεφτίλισαν διεθνώς χτυπώντας στο κεφάλι ένα μέλος από το συγκρότημα Underworld στο Ejekt Festival που έγινε το Σάββατο .
Για την ιστορία γύρω στης 9 το βράδυ του Σαββάτου, και ενώ στη σκηνή του Γηπέδου του Μπέιζμπολ, στο Ελληνικό,ήταν οι Beastie Boys, ομάδα αγνώστων, φορώντας κράνη και κουκούλες και κρατώντας γκλομπς, εισέβαλε στον χώρο και κατέστρεψε τα αποδυτήρια, χτύπησε με τούβλο στο κεφάλι τον Rick Smith των Underworld, έκλεψε ό,τι βρήκε μπροστά της και προσπάθησε ανεπιτυχώς να χτυπήσει τα μέλη των Madness. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος όταν από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε η παύση της συναυλίας και ζητήθηκε η άμεση εκκένωση του χώρου ο οποίος από τις μολότοφ και τα πολλά καμένα αυτοκίνητα που υπήρχαν στο parking θύμιζε Εξάρχεια .... οι πληροφορίες ότι η μοναδική διμοιρία των ΜΑΤ που ήταν εκεί, αποσύρθηκε άρον των άρον ακόμα ελέγχονται ..

Labels: ,



Επιβεβαιώθηκε και επίσημα το "Google Block"


Η γνωστή εταιρεία ανάπτυξης προγραμμάτων ασφαλείας Kaspersky επιβεβαίωσε ότι η Google μπορεί υπό συνθήκες να "μπλοκάρει" χρήστες, εάν αυτοί υποβάλουν στη μηχανή αναζήτησης "ύποπτα κριτήρια αναζήτησης". Οι πρώτοι που ανακάλυψαν αυτήν την "περίεργη" συμπεριφορά, ήταν οι ιθύνοντες του γνωστού τεχνολογικού site The Inquirer. Ο Magnus Kalkuhl, αναλυτής ιών στα Kaspersky Labs, απαντώντας στο άρθρο του The Inquirer, επιβεβαίωσε ότι παρόμοια προβλήματα αντιμετώπιζε η εταιρεία του (μετά από μια περίεργη αναζήτηση από ένα χρήστη του εταιρικού δικτύου, το Google απαιτούσε για την εκτέλεση αναζητήσεων από όλους τους χρήστες των Kaspersky Labs την εισαγωγή ενός captcha code, γεγονός που οφειλόταν στο ότι όλοι οι εταιρικοί υπολογιστές χρησιμοποιούσαν τον ίδιο Internet Proxy). Η Kaspersky επικοινώνησε με την Google, ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμα την επίσημη απάντησή της.

Labels: ,



YouTube + Adobe = Online επεξεργασία Video




Το YouTube άρχισε να προσφέρει στο κοινό του ένα web based εργαλείο για την εκτέλεση βασικών εργασιών επεξεργασίας σε videos. Το YouTube Remixer, όπως ονομάζεται, είναι σχεδιασμένο από την Adobe Systems και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναμιγνύουν κομμάτια από videos μαζί με φωτογραφίες, γραφικά και μουσική, και να τους προσθέτουν εφέ. Στη συνέχεια, το τελικό προϊόν μπορεί να δημοσιευτεί απευθείας στο YouTube, με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Labels: , ,



Η Αpple αναπτύσσει Navigation System για την Mercedes


To Γερμανικό περιοδικό FOCUS γράφει στο τελευταίο τεύχος του ότι η Apple φτιάχνει μυστικά για την Mercedes ένα πρωτοποριακό Navigation System έτσι ώστε να ενσωματωθεί στα νέα μοντέλα Mercedes το 2009. Δεν ξέρω αλλά κάτι μου λέει ότι η είσοδος της Aplle στα συστήματα πλοήγησης μόνο καλά μπορεί να φέρει και ίσως βάλει υπό άλλο πρίσμα την στάσιμη τεχνολογία των σημερινών προγραμμάτων πλοήγησης .

Labels: , ,