Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



MLS Destinator 5000 ΒΤ



Μετά την τεράστια αποδοχή που έτυχε στην Ελληνική αγορά το MLS Destinator 4800 BΤ ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί από τον διάδοχό του με την ονομασία MLS Destinator 5000 BΤ.

Το MLS Destinator 5000 BT ξεχωρίζει για τη μεγάλη οθόνη αφής των 5 ιντσών, η οποία καταλαμβάνει ολόκληρη σχεδόν την πρόσοψη της συσκευής, τη μινιμαλιστική σχεδίαση και την άριστη κατασκευή του.

Με τη δυνατότητα λειτουργίας ανοιχτής ακρόασης μέσω Bluetooth(car-kit) για σύνδεση με κινητό τηλέφωνο, την ενσωματωμένη κεραία GPS 20 καναλιών ισχυρής λήψης και ακρίβειας, και τον ταχύτατο επεξεργαστή SiRF Atlas III 400.

Το MLS Destinator 5000 BT αποτελεί την πιο αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση πλοήγησης, που καθοδηγεί ταχύτατα και με ακρίβεια τον οδηγό στον προορισμό του μιας και φέρει την υλοποίηση των χαρτών της Gi (NGI) η οποία και είναι υπεύθυνη για την κάλυψη 175.000 χιλιόμετρων οδικού δικτύου, με πλήρη δεδομένα πλοήγησης σε ποσοστό 95%, όλων των πόλεων μέχρι 5.000 κατοίκους σε όλη την Ελλάδα.

Το νέο σύστημα πλοήγησης διατίθεται στην αγορά από την MLS Πληροφορική και θα το βρείτε σε όλες τις γνωστές αλυσίδες προϊόντων πληροφορικής.

Labels: , , , , ,



Download: Ubuntu 8.10 Final



Μόλις πριν λίγο διατέθηκε στο κοινό η τελική έκδοση του Ubuntu Intrepid Ibex 8.10 όσοι πιστοί δεν έχετε παρά να την κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Επειδή δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα όλοι οι FTP Servers για Ελλάδα ο μόνος που δουλεύει προς το παρόν είναι αυτός του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης όπου και σας τους παραθέτω παρακάτω.

Download: Ubuntu-8.10-desktop-i386.iso
Download: Ubuntu-8.10-server-i386.iso

Labels: , , , , ,



Download: Ubuntu 8.10 Final



Μόλις πριν λίγο διατέθηκε στο κοινό η τελική έκδοση του Ubuntu Intrepid Ibex 8.10 όσοι πιστοί δεν έχετε παρά να την κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Επειδή δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα όλοι οι FTP Servers για Ελλάδα ο μόνος που δουλεύει προς το παρόν είναι αυτός του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης όπου και σας τους παραθέτω παρακάτω.

Download: Ubuntu-8.10-desktop-i386.iso
Download: Ubuntu-8.10-server-i386.iso

Labels:



Motorola και Asus προτιμούν Android





Για το Android το νέο λειτουργικό της Google για mobile phones και την συνεργασία HTC και T-Mobile έχουμε ξαναγράψει.

Τα νέα όμως από την άλλη μεριά του Ατλαντικού λένε ότι μετά την HTC κι άλλες εταιρίες αρχίζουν και καλοβλέπουν το Android ως μια συμφέρουσα εναλλακτική λύση απέναντι στα Windows Mobile της Microsoft και προγραμματίζουν να το εντάξουν στις νέες συσκευές τους.

Οι εταιρίες αυτές δεν είναι άλλες από την Motorola και την Asus με την πρώτη να έχει ήδη υπογράψει συμφωνία με την Google και την δεύτερη να αποτελεί ακόμα ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Όπως και να έχει από τις περιρρέουσες πληροφορίες οι νέες συσκευές που θα φέρουν το Android δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά και αναμένονται το αργότερο μέχρι το πρώτο μισό του 2009.

[via]

Labels: , , , , , ,



Download: Bombless Gemini 4.50



Για τα bombless Dreambox Gemini images των παιδιών του satdream έχω ξαναγράψει και παλαιότερα.

Όσοι λοιπόν έχετε κλώνους Dreambox και θέλετε να δοκιμάσετε το τελευταίο Gemini 4.50 δεν έχετε παρά να κατεβάσετε το image από το παρακάτω link.

Βασική προϋπόθεση όπως πάντα... να είστε έμπειροι χρήστες και να έχετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.. αλλιώς θα πάρετε τον δέκτη στο...χέρι.

Γι' αυτό προσοχή .

Η παραπάνω πληροφορία ανήκει στα παιδιά του dreamsat.tv τα οποία και ευχαριστώ πολύ.

Download: GP450_DM500_mv_xd_without_bomb_normal


[via]

Labels: , , , , , , ,



HTC Touch HD τα πρώτα video




Ο θυμόσοφος λαός, λέει ότι μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις για αυτό παρακολουθήστε με προσοχή το άκρος αναλυτικό youtube video που σας έχω σήμερα σχετικά με το πολύ αναμενόμενο HTC Touch HD.

Στο συγκεκριμένο video θα δείτε ένα ενδιαφέρων συγκριτικό του σε σχέση με το Omnia και το iPhone σύμφωνα με την HTC το Touch HD αναμένεται μέσα Δεκεμβρίου, ασχέτως αν σε διάφορα e-shops όπως πχ το pda4u μιλάνε για την 12-11-2008. Η τιμή του δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αλλά υπολογίζεται στα 700 με 800 €.

Για όσους δεν γνωρίζουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC Touch HD είναι:

Processor Qualcomm® MSM 7201A™ 528 MHz
Operating System Windows Mobile® 6.1 Professional
Memory
ROM: 512 MB
RAM: 288 MB
Dimensions 115 mm x 62.8 mm x 12 mm
(4.358 in x 2.4722 in x 0.47 in)
Weight 147 grams (5.185 ounces) with battery
Display 3.8-inch TFT-LCD flat touch-sensitive screen with 480 x 800 WVGA
Network HSDPA/WCDMA:
*
Europe/Asia: 900/2100 MHz
* Up to 2 Mbps up-link and 7.2 Mbps down-link speeds

Quad-band GSM/GPRS/EDGE:
*
Europe/Asia: 850/900/1800/1900 MHz

(Band frequency, HSUPA availability.)
Device Control
* HTC TouchFLO™ 3D
* Touch-sensitive front panel buttons

GPS GPS
Connectivity Bluetooth® 2.0 with Enhanced Data Rate and A2DP for wireless stereo headsets
Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g
HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB 2.0)

Camera
Main camera: 5 megapixel color camera with auto focus
Second camera: VGA CMOS color camera
Audio Built-in 3.5 mm audio jack, microphone, speaker, and FM radio
Ring tone formats:
*
AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, QCP, MP3, WMA, WAV
*
40 polyphonic and standard MIDI format 0 and 1 (SMF)/SP MIDI

Battery
Rechargeable Lithium-ion polymer battery
Capacity: 1350 mAh

Talk time:
*
Up to 420 minutes for WCDMA
*
Up to 480 minutes for GSM

Standby time:
*
Up to 680 hours for WCDMA
*
Up to 440 hours for GSM

Video call time: Up to 140 minutes
(The above are subject to network and phone usage.)
Expansion Slot microSD™ memory card (SD 2.0 compatible)
AC Adapter Voltage range/frequency: 100 ~ 240V AC, 50/60 Hz
DC output: 5V and 1A
Special Features FM Radio, G-Sensor

Labels: , , , ,



Hacking μέσω ηλεκτρομαγνητικών σημάτων του πληκτρολογίου



Ελβετοί ερευνητές κατάφεραν να υποκλέψουν δεδομένα που εισάγονται σε υπολογιστή από το το πληκτρολόγιο, μέσω της ανάλυσης των ηλεκτρομαγνητικών σημάτων που παράγονται από το πάτημα κάθε πλήκτρου.

Συγκεκριμένα ανέπτυξαν 4 διαφορετικές μεθόδους επίθεσης που όντως δουλεύουν και μάλιστα σε μία ευρεία γκάμα πληκτρολογίων. Τα αποτελέσματα των ερευνών οδήγησαν στο συμπέρασμα πως η εισαγωγή ευαίσθητων δεδομένων από το πληκτρολόγιο δεν είναι ασφαλής.

Οι επιθέσεις αυτές σχεδιάστηκαν στα πλαίσια της διδακτορικής διατριβής των Martin Vuagnoux και Sylvain Pasini στο εργαστήριο Ασφάλειας και Κρυπτογραφίας στην Ελβετική Πολυτεχνική Σχόλη της Λωζάνης (Swiss Ecole Polytechnique Federale de Lausanne-EPFL).

Οι δυο ερευνητές δοκίμασαν 11 διαφορετικά πληκτρολόγια συνδεδεμένα με τον υπολογιστή μέσω USB ή PS/2 θύρας. Οι επιθέσεις δουλεύουν αποτελεσματικά και σε πληκτρολόγια φορητών υπολογιστών.

Κάθε πληκτρολόγιο δοκιμάστηκε σε τουλάχιστον έναν από τους 4 τύπους επιθέσεων που σχεδιάστηκαν. Μάλιστα ένας από αυτούς δούλεψε σε απόσταση 20 μέτρων. Κατά την διάρκεια της έρευνας χρησιμοποιήθηκε κεραία μέσω την οποίας μετρούνταν η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που παράγεται καθώς πατιούνται τα πλήκτρα. "Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η μέθοδος μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά αφού ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε ήταν εξαιρετικά φθηνός", δήλωσαν.

Λεπτομέρειες για την μέθοδο θα ανακοινωθούν σε σχετική δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό. Να σημειωθεί πως οι Ελβετοί ερευνητές χρησιμοποίησαν προηγούμενα πορίσματα του ερευνητή Markus Kuhn από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.
[via]

Labels: , , , , ,



Desktop Blu-ray κατεβάζουν ταινίες από το Internet


Η Samsung και η LG Electronics παρουσίασαν στην αμερικανική αγορά συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray DVD οι οποίες συνδέονται και στο Διαδίκτυο και κατεβάζουν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από το ηλεκτρονικό βιντεοκλάμπ της Netflix.

Η LG ξεκίνησε τη διάθεση μιας συσκευής των 350 δολαρίων τον περασμένο μήνα, ενώ η Samsung ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο θα είναι διαθέσιμη στα μοντέλα BD-P2500 και BD-P2550, τα οποία ήδη κυκλοφορούν στην αγορά, έπειτα από την εγκατάσταση δωρεάν αναβάθμισης του λογισμικού.

Μελλοντικά μοντέλα της Samsung, με τιμές γύρω στα 400 δολάρια, θα κυκλοφορήσουν με ενσωματωμένη τη δυνατότητα σύνδεσης.

Συμβατό με τη διαδικτυακή υπηρεσία της Netflix θα είναι από τον επόμενο μήνα και η κονσόλα Xbox 360 της Microsoft, ενώ μια νεοσύστατη εταιρεία της Σίλικον Βάλεϊ, η Roku Inc., έχει λανσάρει μια συσκευή των 100 δολαρίων που προβάλει ταινίες και εκπομπές από τη Netflix στην τηλεόραση.

[via]

Labels: , , , ,



Η Playboy Enterprises σταματά τα ερωτικά DVD



H Playboy Enterprises σταματά την παραγωγή ερωτικών DVD, έτσι ώστε να κάνει περικοπές 12 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ η εταιρεία θα εστιάσει στη διανομή ερωτικού περιεχομένου μέσω ίντερνετ.

Ο τερματισμός όλων των δραστηριοτήτων γύρω από τα DVD θα κοστίσει 2 εκατομμύρια δολάρια σε δικαιώματα διανομής και 80 θέσεις εργασίας όμως το περιοδικό είναι αποφασισμένο καθώς θεωρεί ότι τα DVD δεν έχουν μέλλον έναντι του διαδικτύου.

Τα νέα σχέδια είναι μέρος της πολιτικής εξοικονόμησης πόρων στην οποία έχει εισέλθει ο όμιλος ο οποίος έχει δεχθεί ένα γερό πλήγμα από τα χιλιάδες ερασιτεχνικά site με ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο απλών καθημερινών γυναικών που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Ο όμιλος θα εστιάσει την παρουσία του στο διαδίκτυο και θα προσπαθήσει να αυξήσει τις συνδρομές στο site, πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο μέσα στο τοπίο έντονου ανταγωνισμού του χώρου.

Ο ερωτικός τομέας του διαδικτύου έχει χάσει τα ηνία στα ενδιαφέροντα των χρηστών αν και παραμένει μία από τις μεγαλύτερες δραστηριότητες του ίντερνετ.
[via]

Labels: , , , ,



Download: K-Lite Mega Codec Pack 4.2.5



Το γνωστό K-Lite Mega Codec Pack αισίως έφθασε στην έκδοση 4.2.5 και σας περιμένει να την κατεβάσετε.

Changes K-Lite Mega Codec Pack 4.2.5 | (2008-10-20):

- Added Media Player Classic Home Cinema version 1.1.843. This version of MPC has some new functionality. Such as internal DXVA decoders for H.264 and VC-1 video, and support for the video renderer EVR

- At this moment the regular version of MPC is still included and used by default. Once the Home Cinema version becomes more stable, it will become the default

- Please read the FAQ if you want to use the DXVA functionality of MPC-HC. All requirements to make it work are explained in there

- Updated Media Player Classic to version 6.4.9.1 rev. 82

- Updated ffdshow to revision 2202

- Removed libtheora and tremor plugins for ffdshow. Libavcodec is used instead

- Updated RealMedia components to version 6.0.14.826

- Updated LAME MP3 ACM codec to version 3.98.2

- Updated MediaInfo Lite to version 0.7.7.7

- When creating file associations for WMP/BS.Player/ZoomPlayer, the icon of the player is used as filetype icon. The MPC style icons are now only used when associating files to MPC

- Minor changes

Labels: , , , , , ,



Vodafone Hack για δωρεάν GPRS




Κάνοντας βόλτα σε κάποιες σκοτεινές γωνιές του διαδικτύου, που για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω, έπεσα πάνω σε ένα πολύ ενδιαφέρων θέμα σχετικά με το πως μπορούν οι χρήστες της Vodafone να έχουν free GPRS.

Δεν γνωρίζω αν οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις μπορούν να παίξουν στο Ελληνικό δίκτυο της Vodafone μιας και δεν έχω Vodafone για να τις τεστάρω. Έτσι λοιπόν είπα να τις μοιραστώ μαζί σας μήπως και σας κάνουν.

Σημειώνεται οτι όλα τα παρακάτω γίνονται με δική σας ευθύνη και εφόσον πρώτα έχετε κρατήσει backup των τωρινών σας ρυθμίσεων για να τις επαναφέρετε σε περίπτωση που δεν λειτουργούν αυτές που σας παραθέτω.

Πάμε λοιπόν στην συσκευή μας και βάζουμε τα παρακάτω GPRS settings

Vodafone Hack for Free GPRS
Account Name: Vodafone_gprs
Homepage: http://live.vodafone.in
User Name: (no need)
Pass: (no need)

Access Point Settings:
Proxy: Enabled
Proxy Address: 10.10.1.100
Proxy Port: 9401
Data Bearer: Packet Data

Bearer Settings:
Packet Data Access Point: portalnmms
Network type: IPV4
Authentication: normal
User Name: (no need)
Password: (no need)

Εάν δεν σας δουλέψει, δοκιμάστε να αλλάξετε την Proxy Port σε: 9201

Περιμένω feedback για να δούμε αν σας δούλεψε το hack...

Labels: , , , , , ,



Σε στάδιο δοκιμών το SP2 των Vista




Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η Microsoft προωθεί με ταχείς ρυθμούς την ανάπτυξη του νέων Service Packs για τα Windows Vista και τα Windows Server 2008. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κολοσσός του software έχει ήδη αποστείλει προκλήσεις σε ορισμένους χρήστες που θα έχουν την τύχη να δοκιμάσουν το SP2 των Vista κατά τη φάση της κλειστής beta.

Το νέο Service Pack των Vista περιλαμβάνει όλα τα updates που περιέχονται στο SP1, καθώς και νέα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη όλων των επεξεργαστών της VIA, το Windows Search 4, καθώς και υποστήριξη Bluetooth. Από την άλλη πλευρά, το Service Pack των Server 2008 θα προσφέρει καλύτερη διαχείριση με την κονσόλα DFS/FRS, ανανεώσεις για τον print server και τον spooler, καθώς και άλλες βελτιώσεις.

Αν και δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες ανακοινώσεις, εκτιμάται ότι η Microsoft θα μιλήσει αρμοδίως για το θέμα εντός των επόμενων εβδομάδων.

Υπό κανονικές συνθήκες, ένα Service Pack για μια έκδοση των Windows αποτελεί σημαντική είδηση. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι ανακοινώσεις για το SP2 των Vista θα επισκιαστούν, αν δεν έχουν ήδη επισκιαστεί, από τη συζήτηση για τα Windows 7.

[via]

Labels: , , , , ,



e-paper νέας τεχνολογίας από την Samsung




Πολλά έχουν γραφτεί και πολλά έχουν ειπωθεί για την τεχνολογία του e-paper όλα αυτά τα χρόνια. Στις αρχές του 2000 ήταν μια πολλά υποσχόμενη τεχνολογία που ενώ είχαν καταπιαστεί μαζί της μεγάλοι παίκτες του χώρου δυστυχώς δεν προχώρησε, αποτελώντας έτσι μια εκ των τεχνολογιών που δεν έγιναν ποτέ εμπορικά εκμεταλλεύσιμες για πολλούς και διάφορους λόγους με κυριότερο τον οικονομικό.

Εν έτη 2008 και μόλις εχθές, η Samsung παρουσίασε στο International Meeting on Information Display (iMiD) της Koρέας, Demo μιας δικιάς της προσέγγισης e-paper σε A4 format (14.3-ίντσες), η οποία και στηρίζεται στην τεχνολογία Carbon Nanotube Technology Electrode Color Active Matrix Electrophoretic Display (CNT Electrode EPD) αποτέλεσμα της συνεργασία της με την εταιρία Unidym όπου και ανέπτυξε την εν λόγω τεχνολογία.

Σε σχέση με τις παραδοσιακές προτάσεις, η τεχνολογία CNT Electrode EPD εκτός της δεδομένης ευκαμψίας υπόσχεται καλύτερη και αποδοτικότερη απεικόνιση των χρωμάτων με την μικρότερη έως τώρα κατανάλωση ενέργειας κάνοντας την έτσι ιδανική για handheld και mobile συσκευές.

Αν τώρα ήρθε για να μείνει και να δοθεί στην αγορά, ή είναι ακόμα ένα ασύμφορο e-paper project ο χρόνος θα το δείξει .

Labels: , , , , ,



Διακοπή στη διαδικτυακή σύνδεση του Δημοσίου με το εξωτερικό



Χωρίς διαδικτυακή επικοινωνία με το εξωτερικό έμειναν ελληνικά υπουργεία, φορείς και δημόσιες υπηρεσίες λόγω διακοπής στη σύνδεση που τους παρείχε η εταιρεία Altec Telecoms.

Το «μπλακάουτ» ξεκίνησε γύρω στις 11 το βράδυ της Πέμπτης και, παρά το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκαν εναλλακτικές δρομολογήσεις, το πρόβλημα στη λειτουργία του Δικτύου Δημόσιας Διοίκησης «Σύζευξις» συνεχίζεται το απόγευμα της Παρασκευής.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε στη διακοπή της σύνδεσης της Altec Telecoms με το δίκτυο Seabone, λόγω τεχνικού προβλήματος ή ανεξόφλητων οφειλών.

Η Altec Telecoms καταθέτει την Παρασκευή αίτηση πτώχευσης, την ώρα που σύμφωνα με την ΕΕΤΤ «οι χρήστες του δικτύου της εταιρείας αδυνατούν να κάνουν χρήση τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών».

Τα οικονομικά προβλήματα της εταιρείας είναι γνωστά εδώ και καιρό, προφανώς όμως οι αρμόδιοι του υπουργείου Εσωτερικών δεν προνόησαν για την ενεργοποίηση εφεδρικών συστημάτων και εναλλακτικών δρομολογήσεων, ώστε να μην υπάρχει εξάρτηση.

Προσωρινά μέτρα κατά της εταιρείας, η οποία επρόκειτο να καταθέσει αίτηση πτώχευσης, έλαβε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

[via]

Labels: , , ,



Download: Wallpaper Collection Part 4



Σήμερα σας έχω ακόμα μια συλλογή με wallpapers...

1600x1200 | 1280x1024 | 1152x864 | 1024x768 | 800x600 |

30 IMAGES | JPG | 29.4 MB

Download: Wallpaper Collection Part 4

Labels: , , , ,



Η Superleague κατακύρωσε το διαγωνισμό




Η Superleague παρέκαμψε την άρνηση του Ολυμπιακού και κατακύρωσε το διαγωνισμό για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στην κοινοπραξία Αlpha - Νova, που είχαν εξ αρχής καταθέσει την καλύτερη προσφορά.

Η συμφωνία αφορά τις 14 από τις 16 ομάδες της Superleague (με δεδομένη την απόσυρση Ολυμπιακού και Ξάνθης) και αναμένεται να επικυρωθεί στη συνεδρίαση του ΔΣ της διοργανώτριας την Τρίτη (21/10), υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει νέα διαρροή προς την πλευρά των ερυθρολεύκων.

Αν υπάρξει έστω και μια διαρροή πέραν των δυο ήδη γνωστών (π.χ. του ΠΑΟΚ, για τον οποίο υπάρχουν ήδη γενναιόδωρες τηλεοπτικές προσφορές), οι δυο πλειοδότες τηλεοπτικοί σταθμοί θα αποσύρουν την προσφορά τους και η συμφωνία θα ακυρωθεί.

Στα επιμέρους, η συμφωνία προβλέπει τη μετάδοση ενός αγώνα το Σάββατο από τον Alpha (το ποσό συμμετοχής του οποίου στη συμφωνία δεν υπερβαίνει τα 20 εκατ. ευρώ), ενώ τα υπόλοιπα τηλεοπτικά ματς θα μεταδίδονται από τη Nova την Κυριακή (ίσως και ένα τη Δευτέρα).
[via]

Labels: , , , , ,



Κατεβάστε δωρεάν τα νέα τραγούδια των Active Member



Μια πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά μουσικά δεδομένα έκαναν οι Active Member που διαθέτουν δωρεάν μέσω ίντερνετ 3 νέα τραγούδια τους.

Το συγκρότημα φαίνεται να κατάλαβε το νέο ρόλο του ίντερνετ στη μουσική βιομηχανία και πειραματίζεται προσφέροντας δωρεάν τα νέα τραγούδια του.

Μπορείτε να κατεβάσετε 3 ολοκαίνουρια tracks των Active Member από την κατηγορία downloads της ιστοσελίδας τους στην κατηγορία «Mp3s».

Πρόκειται για 3 από τα 6 συνολικά ολοκαίνουρια tracks που περιέχονται στο 1 Ep των Active Member. Μαζί με τα τραγούδια οι φίλοι των Active Member θα κατεβάζουν και τους στίχους ενώ κάθε μήνα θα κυκλοφορούν από την ίδια διεύθυνση 3 νέα tracks και ένα βίντεοκλιπ.

Κατεβάστε λοιπόν και ακούστε τα νέα τραγούδια των Active Member δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα τους lowbap.gr.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε για την παραπάνω κίνηση τους είναι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που τόλμησαν και για ακόμα μια φορά μας δείχνουν με το καλύτερο τρόπο ότι είναι πρωτοπόροι.

[via]

Labels: , , , , ,



Εξώδικο εναντίων του greektvsubs



Εξώδικο εναντίων site μετάφρασης υποτίτλων

Όσοι ασχολείστε με κατέβασμα σειρών και ταινιών από το Internet ίσως γνωρίζεται την ύπαρξη του greektvsubs.gr .

Το συγκεκριμένο site εδώ και καιρό αποτέλεσε μια ερασιτεχνική προσπάθεια συλλογικής μετάφρασης ξένων σειρών στα ελληνικά.
Σήμερα το πρωί δέχτηκε εξώδικο απο την Εταιρία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων (ΕΠΟΕ). Αξίζει να δείτε με τι ασχολείται η συγκεκριμένη εταιρεία, ποιές είναι οι "επιτυχίες της" και ποιες εταιρείες έχει μέλη από εδώ:

Μέρος του εξώδικου γράφει:

Παράθεση:
Απόσπασμα από το εξώδικο που εστάλη στο greektvsubs:
Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας αλλά και σαφείς αποδείξεις που διαθέτουμε, υπό την ιδιότητά σας ως ιδιοκτήτη και διαχειριστή της ιστοσελίδας με την ονομασία www.greektvsubs.gr, χωρίς δικαίωμα και κατά παράβαση των διατάξεων του Ν. 2121/93, χωρίς την απαιτούμενη προηγούμενη έγγραφη άδεια των νομίμων δικαιούχων των σχετικών δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και των συγγενικών δικαιωμάτων εταιριών-μελών μας, επιδίδεστε σε μία όλως παράνομη δραστηριότητα, η οποία συνίσταται στη χωρίς δικαίωμα μετάφραση στην ελληνική γλώσσα των κειμένων/διαλόγων και δημιουργία υποτίτλων κινηματογραφικών ταινιών ή τηλεοπτικών σειρών, τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των οποίων ανήκουν σε εταιρίες-μέλη μας, τους οποίους διαθέτετε, στη συνέχεια, παράνομα και χωρίς δικαίωμα, σε τρίτους μέσω του διαδικτύου.

Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς αποτελεί μια πρωτόγνωρη επίθεση και προσπάθεια εκφοβισμού των χρηστών του διαδικτύου. Χαρακτηριστικό είναι πως πολλά ακόμα ελληνικά site με υπότιτλους έχουν από το μεσημέρι κατεβάσει ρολά.

Η ουσία δεν είναι στη φύση των συγκεκριμένων διαδικτυακών τόπων (αμερικάνικες σειρές, σαβούρα κλπ. οκ αν και υπάρχουν και μερικές αξιόλογες) αλλά στην ευρύτερη επίθεση εναντίων της ελεύθερη διακίνησης της πληροφορίας και της φίμωσης προσπαθειών που γίνονται αυτό-οργανωμένα με προσωπικό μεράκι και χωρίς κανένα οικονομικό όφελος.

Όσοι θέλετε μπορείτε να στηρίξετε τα παιδιά του GTVS ΥΠΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΕΔΩ !!

[via]

Labels: , , ,



Εξαρθρώθηκε Διεθνές κύκλωμα spam



Διεθνές κύκλωμα spam εξάρθρωσαν οι Αρχές των ΗΠΑ υπεύθυνο για το γνωστό σε όλους spam e-mail message "enlarge your Penis " :).

Μέλη της σπείρας δρούσαν και από την Κύπρο, ενώ τα πλοκάμια της έφταναν σε τέσσερις ηπείρους.

Ομοσπονδιακός δικαστής του Σικάγο διέταξε τη διακοπή της λειτουργίας των δικτυακών τόπων μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα του FBΙ.

Εγκέφαλοι του κυκλώματος φέρεται να ήταν ένας Αμερικανός και ένας Νεοζηλανδός. Οι δικτυακοί τόποι φιλοξενούνταν στην Κίνα, τα φάρμακα αποστέλλονταν από την Ινδία, ενώ την επεξεργασία των πιστωτικών στοιχείων των αγοραστών είχαν αναλάβει μέλη της σπείρας στην Κύπρο και τη Γεωργία.

Η έρευνα συνεχίζεται τώρα από το FBI προκειμένου να απαγγελθούν κατηγορίες.

[via]

Labels: , , ,



Download:Total Football 1.3 Dreambox Plugin



Δεν έχει μια εβδομάδα, καλά καλά, που πέρασε, όταν σας έγραψα για πρώτη φορά περί του Total Football Dreambox Plugin και ένα νέο update δόθηκε προχθές από τον Danci.

Η νέα εκδοσή του 1.3 διορθώνει κάποια γνωστά bugs με κυριότερα από αυτά τα ''Fixed hot tips bug'' & "Picon Fix bug" .

Προσοχή: Οι χρήστες που έχουν το 500ρακι με nemesis θα πρέπει να προσέξουν αρκετά και αν φροντίσουν να έχουν αρκετή ελεύθερη μνήμη, γιατί κάνει νερά και μπορεί να πάρουν τον δέκτη στο χέρι και να ψαχνουν για null modem cables ;).

Ευχαριστούμε και πάλι τον Βασίλη για την άμεση ενημέρωση.


DREAMBOX 500s,7000 Downloads:

Gemini ΕΔΩ
Nabilo ΕΔΩ
Nemesis ΕΔΩ

DREAMBOX 600s, 7020 Downloads:
Gemini ΕΔΩ
Nabilo ΕΔΩ
Nemesis ΕΔΩ

Labels: , , , , ,



Δοκιμάστε Οnline το Android


Οnline Android emulator

Για το Android έχουμε αναφερθεί και άλλη φορά και για όσους μας παρακολουθούν δεν είναι κάτι καινούριο. Τι θα λέγατε όμως να το δοκιμάζατε κιόλας... Όσοι λοιπόν θέλετε μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο site της T-Mobile όπου προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να δοκιμάσει μέσω emulator το νέο λειτουργικό της Google.

Με αυτόν τον τρόπο και μέσα από ένα πλήθος επιλογών, όπως πχ το 360 View, θα μπορέσετε να σχηματίσετε μια ιδέα για το τι παίζει με αυτό το λειτουργικό, το οποίο και υπόσχεται να ανταγωνιστεί στα ίσα τα windows mobile της Microsoft.

[via]

Labels: , , , , , ,



Download: Magical Wallpapers




Ακόμα λίγα wallpapers για τους fun του είδους...
22 JPEG | 1600 x 1200 - 3872 x 2592 | 31.4 MB


Download: Magical_Wallpaper.part1.rar
Download: Magical_Wallpaper.part2.rar

Labels: , ,



Δωρεάν Legitimate Copy του SpySweeper 2009



Το Spy Sweeper της Webroot, ένα αξιόπιστο πρόγραμμα απομάκρυνσης spyware και είναι από τα πιο γνωστά προγράμματα καταπολέμησης των adaware & spyware.

Όσοι λοιπόν δεν το έχετε δοκιμάσει θα πρέπει οπωσδήποτε να το κάνετε γιατί εκτός του ότι είναι το καλύτερο στην κατηγορία προστασίας και απομάκρυνσης όλων των ενοχλητικών spyware - adware μπορείτε με τον παρακάτω τρόπο που θα σας περιγράψω, να έχετε μια Legitimate Copy μέχρι το 2009.

Οδηγίες για το πως θα αποκτήσετε δωρεάν Legitimate Copy του SpySweeper 2009:

- Πάμε λοιπόν εδώ και συμπληρώνουμε την φόρμα στην σελίδα του Spy Sweeper δίνοντας πραγματικό email .

- Μετά από 3 δευτερόλεπτα θα σας έρθει στο email που δώσατε το serial key του SpySweeper 2009.


- Κατεβάζουμε από εδώ (rapidshare link) την τελευταία version του Spy Sweeper που επιτρέπει το registration.

- Όταν κατά την εγκατάσταση μας ζητηθεί serial key βάζουμε αυτό πους μας ήρθε με email.

- Αυτό ήταν έχουμε πλέον το Webroot Spy Sweeper valid μέχρι το 2009!

Labels: , , , , ,



Download: 3D Perspective Wallpapers



Για όσους τους αρέσουν τα wallpapers εδώ..

1600x1200 | 1280x1024 | 1152x864 | 1024x768 | 800x600 |
10.56 MB

Download:
3D Perspective Wallpapers

Labels: , , ,



H Apple αλλάζει πολιτική



Νέος (υπό ψήφιση) νόμος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ίσως υποχρεώσει την Apple να αφήνει τους χρήστες iPhone και iPod να αλλάζουν μόνοι τους τις μπαταρίες.

Τόσο το iPhone, όσο και το iPod αποτελούν από τα πλέον αναγνωρίσιμα brands και η Apple έχει αρχίσει να κατακτά πολύ μεγάλο μερίδιο στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας και αυτή των gadgets. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα σε αρκετά μεγάλο ποσοστό των προϊόντων της εταιρίας είναι πως ο χρήστης δεν μπορεί να αντικαταστήσει μόνος του την μπαταρία.

Γνωστή ιστοσελίδα του χώρου της τεχνολογίας αναφέρει πως η Apple ίσως αναγκαστεί να ανασχεδιάσει όλα τις τα προϊόντα, αφού υπάρχει νέος νόμος που βρίσκεται υπό ψήφιση και θα υποχρεώνει όλες τις κατασκευάστριες εταιρίες να δίνουν τέτοια δυνατότητα στον καταναλωτή.

Η νέα ντιρεκτίβα θα υποχρεώνει όλες τις εταιρίες να παρέχουν στο πακέτο αγοράς μπαταρίες που θα μπορούν να τοποθετούνται και να αφαιρούνται από το χρήστη, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τη διαδικασία ανακύκλωσης. Αν ο νέος αυτός νόμος εγκριθεί, ίσως η Apple αναγκαστεί να αντικαταστήσει αρκετά εκατομμύρια πουλημένα τεμάχια hardware, μιας και δεν μας συνηθίζει να κυκλοφορεί διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου μοντέλου στις διάφορες περιοχές του πλανήτη…
[via]

Labels: , , , ,



Το Μεθάνιο υπεύθυνο για το λιώσιμο των πάγων




Εκατομμύρια τόνοι μεθανίου απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα από τις "καμινάδες" που δημιουργούνται στο υποθαλάσσιο στρώμα πάγου της Αρκτικής.

Πρόκειται για αέριο, 20 φορές πιο επικίνδυνο από το διοξείδιο του άνθρακα, όπως αποκαλύπτει έρευνα σουηδικής επιστημονικής ομάδας.

Από το 2003 άρχισαν να εμφανίζονται "θερμά σημεία" μεθανίου, ωστόσο οι φυσαλίδες του αερίου, που εντοπίστηκαν πριν από λίγες ημέρες στις βόρειες ακτές της Ρωσίας, οδήγησαν τους ερευνητές Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης στη διαπίστωση ότι το δηλητηριώδες αέριο ανεβαίνει στην επιφάνεια της θάλασσας και διαχέεται στην ατμόσφαιρα.

Οι επιστήμονες θεωρούν ότι το υποθαλάσσιο στρώμα πάγου, που λειτουργούσε ως "πώμα" έχει αρχίσει να λιώνει, με αποτέλεσμα να απελευθερώνεται το μεθάνιο από τις υπόγειες αποθήκες, που είχαν σχηματιστεί από την τελευταία περίοδο της εποχής των παγετώνων.

«Το μεθάνιο απελευθερώνεται με τέτοιους ρυθμούς που δεν προλαβαίνει να διαλυθεί στο νερό και εμφανίζεται υπό τη μορφή φυσαλίδων στην επιφάνεια της θάλασσας» δήλωσε στην εφημερίδα "Independent" ένας από τους επικεφαλής της έρευνας, ο καθηγητής Όργιαν Γκούσταφσον.

Η έρευνα της επιστημονικής ομάδας πραγματοποιήθηκε σε εκτάσεις που καλύπτουν εκατοντάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα. Σε αυτή την ανωμαλία στην ανατολική Σιβηρία οφείλεται, κατά τους επιστήμονες, η ταχεία αύξηση της θερμοκρασίας στον πλανήτη, οι σημαντικές αλλαγές στο κλίμα, καθώς και η εξαφάνιση πολλών ειδών της πανίδας.

«Μη αναστρέψιμο» χαρακτηρίζουν οι σουηδοί επιστήμονες το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη, καθώς το μεθάνιο προκαλεί υψηλότερες θερμοκρασίες, που βοηθούν την ταχεία τήξη των πάγων στον Αρκτικό κύκλο.
[via]

Labels: , ,



Download: Total Football Dreambox Plugin



Δοκίμασα σήμερα το Total Football ένα Plugin για Dreambox το οποίο πραγματικά κάνει παπάδες και δεν θα αφήσει κανένα ποδοσφαιρόφιλο παραπονεμένο.

Όπως γράφει εδώ και ο φίλος μου ο Βασίλης γνωστός και ως iceage2609 (moderator του Forum του έξοχου sdtv.gr) είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα Plugin του χώρου, το έχει δημιουργήσει ο Danci, και από τον καναπέ σας με το πατημα ενός κουμπιού μπορείτε να δείτε τα παρακάτω:

- Την βαθμολόγια ομάδων ανά χώρα.
- Tips για στοίχημα.
- Live Score αγώνων
- Live Feeds και σε ποιο δορυφόρο.
- Ποια ματς έχει κάθε ημέρα ανά κανάλι και σε τι κωδικοποίηση.

Στα των τεχνικών τώρα μιλάμε για μια πολύ επαγγελματική υλοποίηση (μενού, picons GUI, κλπ) το οποίο έχει δοθεί σε μορφή addon για όλα τα γνωστά Dreambox images και αναφέρεται σε πάρα πολλά Sites του δορυφορικού και ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι στο εξωτερικό.

Όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω links αυτό που αντιστοιχεί στο image σας, με προσοχή μόνο γιατί ως γνωστόν τα plugins - addons στο Dreambox κρύβουν παγίδες έτσι και δεν προσέξεις και μπορεί να το πάρεις στο χέρι.

Το μόνο που ευχόμαστε όλοι είναι να συνεχιστεί η υποστήριξη του και να συνεχίζει να λειτουργεί για πολύ - πολύ καιρό.

DREAMBOX 500s,7000 Downloads:
Download: Total Football Dreambox 500s, 7000 Plugin for Gemini
Download: Total Football Dreambox 500s, 7000 Plugin for Nabilo
Download: Total Football Dreambox 500s, 7000 Plugin for Nemesis

DREAMBOX 600s, 7020 Downloads:

Download: Total Football Dreambox 600s, 7020 Plugin for Gemini
Download: Total Football Dreambox 600s, 7020 Plugin for Nabilo
Download: Total Football Dreambox 600s, 7020 Plugin for Nemesis

Site info

Labels: , , , , ,



Ξεκινάει το 21ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου



Στην τρίτη δεκαετία της ζωής του μπαίνει το Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου της Ελευθεροτυπίας, το οποίο ξεκινά την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους «Απόλλωνα Cinemax Class» και «Μικρόκοσμο Filmcenter».

Σε συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, παρόντος του σκηνοθέτη Νίκου Παναγιωτόπουλου, του οποίου η ταινία «Αθήνα – Κωνσταντινούπολη» θα σηματοδοτήσει την έναρξη του φεστιβάλ, δόθηκαν όλες οι πληροφορίες για αυτή τη γιορτή του πολιτισμού στην πόλη των Αθηνών.

Το 21ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, φέτος προβάλει 80 ταινίες από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Πρόσφατες ευρωπαϊκές παραγωγές διαγωνίζονται για το βραβείο της Ελευθεροτυπίας και το βραβείο της Διεθνούς Κριτικής (FIPRESCI), ενώ αναγνώστες του οδηγού πόλης, «Αθηνόραμα», θα απονείμουν το βραβείο κοινού.

[via]

Labels: , , , ,



Νέο laser της Sanyo διπλασιάζει τις ταχύτητες Blu-Ray



Οι τεχνικοί της Sanyo ανακάλυψαν έναν νέο τύπου laser το οποίο έχει τη δυνατότητα να εκπέμπει μια δέσμη 450 milliwatts, που είναι κοντά στην διπλάσια της ήδη υπάρχουσας ανώτατης ταχύτητας των Blu-ray Discs.

Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία, η τεχνολογία αυτή σημαίνει ότι η εγγραφή και η ανάγνωση των δεδομένων μπορεί να γίνει σε τέσσερα data layers, με ταχύτητες έως και 12x.

Σημειώνεται ότι σε κάθε επίπεδο εγγραφής, σε ένα Blu-ray Disc, μπορούν να αποθηκευτούν έως και 25Gb δεδομένων ενώ η μέγιστη χωρητικότητα που έχουν οι συμβατικοί δίσκοι διαθέτουν μόνο δύο επίπεδα.

Ένας δίσκος τεσσάρων επιπέδων θα παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης έως και 100Gb, κάτι που μεταφράζεται σε οχτώ ώρες βίντεο υψηλής ανάλυσης και με την 12x ταχύτητα τα δεδομένα θα μπορούν να εγγραφούν σε μόλις 10 λεπτά.

[via]

Labels: , , ,



Download: Realtek High Definition Audio Driver R2.05



Δόθηκε από την Realtek η τελευταία έκδοση R2.05 των High Definition Audio Drivers υποστηρίζοντας τόσο συστήματα με Win2000/WinXP όσο και Windows Vista.

Τα πλεονεκτήματα του High Definition Audio είναι η υποστήριξη των νέων formats, η πιο υψηλή συχνότητα διάβασης, η υποστήριξη audio Plug and Play και τέλος η πιο ακριβής αναγνώριση της ομιλίας και η εισαγωγή αυτής.

Changes in Driver Package R2.05:

Realtek HD Audio Driver support all of Realtek HD Audio Codec in Vista/WinXP/2000/2003

1. Vista WHQL Supporting: ALC882, ALC883, ALC885, ALC888, ALC889, ALC861VD, ALC660, ALC662, ALC663, ALC260, ALC262,ALC267, ALC268, ALC269, ALC272, ALC273, ALC887
2. Windows 2000/XP WHQL Supporting: ALC880, ALC882, ALC883, ALC885, ALC888, ALC889, ALC861VC, ALC861VD, ALC660, ALC662, ALC663, ALC260, ALC262, ALC267,ALC268, ALC269, ALC272, ALC273, ALC887
3. HDMI Device WHQL Support: ATI HDMI Devices
4. OS Supporting: Microsoft WindowsXP, Widnows2000, Vista x86/x64
5. Pack with Microsoft High Definition Audio UAAV1.0a(5013)
6. Add/Fix
1.) Driver :
1. Customizations.
2. Meet Microsoft OEM Ready program requirements.
2.) Package :
1. Meet Microsoft OEM Ready program requirements.


Download : Realtek High Definition Audio Driver R2.05 (WinXP/2000/2003)
Download : Realtek High Definition Audio Driver R2.05 (Vista)

Mirrors:
Download : Realtek High Definition Audio Driver R2.05 (/WinXP/2000/2003)
Download : Realtek High Definition Audio Driver R2.05 (Vista)

Labels: , , , , ,



Ο Νίκος Χατζής σε συνέντευξη στο Α.Ι.F.C.



Συνέντευξη τύπου στο AEK Internet Fan Club (Α.Ι.F.C.) έδωσε σήμερα ο αρχηγός της μπασκετικής ΑΕΚ, Νίκος Χατζής, απαντώντας στις ερωτήσεις που του τέθηκαν από τους χρήστες του A.I.F.C.

Ο αρχηγός απάντησε online στους χρήστες του forum του aek.com το οποίο χαρακτήρισε ως το πολυπληθέστερο site οπαδών της ΑΕΚ και μια εξαιρετική διαδικτυακή γωνιά.

Τι είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Χατζής στην διαδικτυακή συνομιλία του με τους οπαδούς;

Για τον Γιάννη Φιλίππου: "Θεωρώ πως η διοίκηση Φιλίππου ξαναέκανε βασίλισσα την ομάδα, ύστερα από πολλά χρόνια. Για κάποιους λόγους, μετά το πρωτάθλημα του 2002, αυτή η ομάδα άρχισε να διαλύεται κομμάτ ι- κομμάτι. Δεν ξέρω πού οφείλεται και για ποιον λόγο ο κ. Φιλίππου άφησε την ομάδα να φτάσει στα επίπεδα που την είχε αναλάβει. Είναι κάτι που μόνο αυτός ξέρει".

Για τον Γιάννη Ιωαννίδη: "Ήταν ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, αλλά πιστεύω -ως Νίκος- ότι αν δεν έχεις άντερα, δεύτερη χρονιά συνεργασίας μαζί του δεν βγαίνει".

Για τους καλύτερους προπονητές: "Απ' όλους πήρα κάτι. Αυτοί που κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το ταλέντο μου ήταν ο Ντράγκαν Σάκοτα και ο Φώτης Κατσικάρης".

Για τον Κώστα Φλεβαράκη: "Αυτό που μου αρέσει είναι ότι προσπαθεί να πάρει το 100% από κάθε αθλητή, προσπαθώντας να έχει καλή επικοινωνία, στοιχείο πολύ σημαντικό".

Για τους "Ενωσίτες" επιχειρηματίες: "Δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα από τη στιγμή που ο κύριος Φιλίππου έχει δηλώσει πως δίνει την ΑΕΚ".

Για τη φετινή ΑΕΚ: "Γίνεται σωστή δουλειά και όλοι, παίκτες διοίκηση και προπονητές είμαστε ικανοποιημένοι για την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε θα το δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος".

Για τη σχέση του με τον κόσμο της ΑΕΚ: "Ιδανική θα έλεγα. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει εκτιμήσει την προσφορά μου στην ομάδα και πιστεύω ότι είμαι κομμάτι της".

Σημειώνεται ότι η ιστοσελίδα του A.I.F.C. δημιουργήθηκε το 1994 είναι μία από τις πρώτες ιστοσελίδες σχετικά με αθλητικό σύλλογο στον κόσμο και η πρώτη στην Ελλάδα για αυτόν τον σκοπό.

Για όσους θέλουν να διαβάσουν την συνέντευξη του αρχηγού μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο.

Labels: , , , , ,



Νέα προσφορά από το Vodafone CU


Μία νέα προσφορά έρχεται να δώσει στην αγορά το CU της Vodafone, αφού από την τρέχουσα εβδομάδα, οι χρήστες του πακέτου θα μπορούν να μιλάνε 60 ολόκληρα λεπτά την ημέρα πληρώνοντας μόνο το 1ο, χάρη στη νέα υπηρεσία CU All day.

Με μόνο 0,35€ την ημέρα, το CU Αll Day προσφέρει 60 λεπτά ομιλίας προς CU και όλα τα σταθερά δίκτυα. Η νέα υπηρεσία απευθύνεται σε παλιούς και νέους CU συνδρομητές, και το μόνο που χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί, είναι ένα δωρεάν κενό sms στο 1324.

Οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν τη νέα υπηρεσία για πάντα αρκεί να την ενεργοποιήσουν έως και τις 31/12/08.

[via]

Labels: , , ,



Δύο εβδομάδες εκτός λειτουργίας το Galileo



Ο δεύτερος δοκιμαστικός δορυφόρος του ευρωπαϊκού συστήματος Galileo, που φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί το αμερικανικό GPS, τέθηκε εκτός λειτουργίας για πάνω από δύο εβδομάδες λόγω πρόσκρουσης σωματιδίων της κοσμικής ακτινοβολίας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA), ο δορυφόρος Giove-B, που εκτοξεύτηκε φέτος τον Απρίλιο, σταμάτησε να λειτουργεί από τις 9 ως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω βλάβη το σύστημα τέθηκε αυτόματα σε ασφαλή λειτουργία «safe mode», κατά την οποία παραμένουν ενεργά μόνο τα ζωτικά κυκλώματα ηλιακής ενέργειας

Οι μηχανικοί της ESA επανέφεραν τελικά τη λειτουργία του και τώρα μελετούν τι συνέβη, δεδομένου ότι δεν περίμεναν τόσο σοβαρό πρόβλημα. «Σπάνιο φαινόμενο» χαρακτήρισε το συμβάν ο εκπρόσωπος της Astrium, η οποία κατασκευάζει τους δορυφόρους μαζί με την Thales Alenia Space.

Ο δορυφόρος πάντως κινείται σε μια μέση τροχιά στην οποία η πυκνότητα επικίνδυνων σωματιδίων υψηλής ενέργειας είναι σχετικά υψηλή.

Αν και το Galileo είναι έργο υψηλής προτεραιότητας για την ΕΕ, τα προβλήματα που συνάντησε μέχρι σήμερα είναι μεγάλα. Έπειτα από την αποτυχία του σχεδίου αυτοχρηματοδότησης, οι αρμόδιοι υπουργοί της ΕΕ ενέκριναν πρόσθετα κονδύλια 3,4 δισ. ευρώ μέχρι το 2013, πλέον των 1,5 δισ. που έχουν δαπανηθεί έως σήμερα.

[via]

Labels: , , ,



Download: New PLi® Jade Final for DM500 MaxVar



Η PLi® έδωσε σήμερα έκδοση MaxVar αποκλειστικά για τα 500ρακια Dreambox με την ονομασία New PLi® Jade Final MaxVar.

Tο PLi® Jade είχε βγει τον Ιούλιο για όλα τα Dreambox αλλά όπως είχα επισημάνει και στο mega test των Dreambox images του minotavrs blog ήταν μεγάλο σε μέγεθος με αποτέλεσμα να ξεμένεις από μνήμη και να μην μπορείς να προσθέσεις κάποιο άλλο addon στο DM500.

Έτσι η σημερινή έκδοση MaxVar έρχεται να διορθώσει αυτό το λάθος χαριζοντάς μας έτσι ένα (1) ολόκληρο extra Mb /Var space με αποτέλεσμα να το κάνει πιο γρήγορο και πιο ευέλικτο.

Τα νέα χαρακτηριστικά του Νέου PLi® Jade Final for DM500 MaxVar είναι:

Highlights DM500 MaxVar:

We've created 1Mb extra /Var space for you...
The removed items are now available via the PLi® downloads at the Software Management

We rebuilt the internal Flash tool completely!
So now you can flash back and forward between the standard PLi DM500 images and the PLi DM500-MaxVar images without using the serial cable!!!

We advise you to use the 'root.cramfs' method for this!
See the url below on how to Flash your DM500 via the 'root.cramfs' method:

See our DM500 Installation Wiki...

Moved to Software Management downloads:

- MV EPG plugin, Mediapli_8 skin, CCcam SoftCam, Cables/Terrestrial.xml, Translations, Games, traceroute, nslookup, IPtables, Netfilter drivers


Download: New PLi® Jade Final for DM500 MaxVar

Labels: , , , ,



Download: Hirens BootCD 9.6



Διατέθηκε σήμερα από τον Hiren's η νέα έκδοση του Hiren's BootCD 9.6, για όσους δεν γνωρίζουν το Hiren's Boot CD είναι αν όχι το κορυφαίο ένα από τα καλύτερα bootable cd διαχείρισης και διάσωσης δεδομένων ever το οποίο κυκλοφορεί εδώ και αρκετά χρόνια από απλούς users και όχι κάποια εταιρία...

Ο Hiren’s λοιπόν έχει φροντίσει να ενσωματώσει και να μοιραστεί μαζί μας ένα πλήθος bootable προγραμμάτων και εργαλείων που φροντίζουν να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση σε στιγμές που το pc σας είναι ασταθές, δεν boootαρουν τα windows , αλλά και για τόσες άλλες αναποδιές που αφορούν το hardware και το software του υπολογιστή σας...

Όπως και να έχει το download είναι επιβεβλημένο γιατί πολύ απλά μιλάμε για τον πιστό σύμμαχο του κάθε hardware technician και δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σας αυτό το bootable CD.

Κάποια από τα νέα του χαρακτηριστικά και προγράμματα είναι :
-----------------------------------------------
Changes from Hiren's BootCD 9.5 > 9.6
-----------------------------------------------
+ HDTune 2.55
+ SIW 2008-09-03
+ Active NTFS Reader Dos 1.0.2
+ 7-Zip 4.57
- F-Prot Antivirus
CPU/Video/Disk Performance Test 5.7
Ghost 11.5
GhostExp.Exe 11.5
Ghost Walker 11.5
HDD Erase 4.0
CTIA CPU Information 2.7
TestDisk 6.10
PhotoRec 6.10
IBM/Hitachi Drive Fitness Test 4.14
IBM/Hitachi Feature Tool 2.11
SeaTools for Dos 1.10
Hard Disk Sentinel 0.02
System Analyser 5.3u
Navratil Software System Information 0.60.32
Astra 5.40
HWiNFO 5.2.2
Drive SnapShot 1.39
Recuva 1.19.350
Restoration 3.2.13
Unstoppable Copier 3.56
HDD Scan 3.1
Express Burn 4.15
JkDefrag 3.36
Process Explorer 11.21
Unlocker 1.8.7
Silent Runners Revision 58
AutoRuns 9.34
CurrPorts 1.50
CPU-Z 1.47
SmitFraudFix 2.354
CCleaner 2.12.651
ProduKey 1.32
WirelessKeyView 1.18
ShellExView 1.23
PC Wizard 2008.1.86
Spybot - Search & Destroy 1.6 (2909)
SpywareBlaster 4.1(2909)
PCI 32 Sniffer 1.4 (2909)
McAfee Antivirus 4.4.50 (2909)
Ad-Aware SE Personal 1.06 (2909)
PCI and AGP info Tool (2909)
Unknown Devices 1.2 (2909)


Για να κάνετε το δικό σας boot cd θα πρέπει να κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο το Hiren’s Boot CD 9.6 να το αποσυμπιέσετε και να "κάψετε" με το nero ή οποιο άλλο πρόγραμμα εγγραφής χρησιμοποιείτε το αρχείο Hiren's.BootCD.9.6.iso

Download:
Hiren's BootCD 9.6

Labels: , , , , , ,



To Boomerang TV στην Nova



Η ψηφιακή πλατφόρμα της nova εμπλουτίζει από την 1η Οκτωβρίου το παιδικό πρόγραμμα της με ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια κινούμενων σχεδίων, τo Boomerang, που θα προβάλλεται στη θέση 503.

To Boomerang το 24ωρο κανάλι κινουμένων σχεδίων του ομίλου TURNER (CNN, Cartoon Network, TCM) έχει στόχο την ασφαλή διασκέδαση και το άφθονο γέλιο στα παιδιά ηλικίας 4 έως 8 ετών αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια.

Το Boomerang φιλοξενεί μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη με πολλούς αγαπημένους χαρακτήρες κινούμενων σχεδίων, όπως: Looney Tunes, Tom & Jerry, The Flintstones, Scooby-Doo, Bugs Bunny, Popeye, Daffy Duck.

Το Boomerang θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα της nova.

Labels: , , , , ,



Εξασθενεί ο ηλιακός άνεμος



Ο ηλιακός άνεμος - το σταθερό ρεύμα φορτισμένων υποατομικών σωματιδίων που εκπέμπεται από τον ήλιο - ο οποίος «φυσά» με ταχύτητα 1,5 εκατ. χιλιομέτρων την ώρα, εμφανίζει την μικρότερη ισχύ των τελευταίων πέντε δεκαετιών, μειώνοντας έτσι τη φυσική «ασπίδα» που περιβάλλει το ηλιακό μας σύστημα, σύμφωνα με την συνολική αξιολόγηση που έκαναν οι επιστήμονες στα δεδομένα 18 ετών που έστειλε το διαστημικό όχημα «Οδυσσέας», όπως αναφέρουν το πρακτορείο Ρόιτερ και το BBC.

Οι μετρήσεις του «Οδυσσέα» δείχνουν ότι η ισχύς του ανέμου έχει πέσει κατά 20-25% από τα μέσα της δεκαετίας του ΄90, ενώ η θερμοκρασία έχει μειωθεί κατά 13%. Καθώς ο ηλιακός άνεμος (που «μεταφέρει» το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου) γίνεται πιο αδύναμος, η ηλιόσφαιρα μικραίνει επίσης σε μέγεθος και ισχύ, επιτρέπονται μεγαλύτερο τμήμα της κοσμικής ακτινοβολίας (υπερυψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια και πρωτόνια που διαπερνούν με τρομακτική ταχύτητα το διαστρικό χώρο και προέρχονται από μακρινές εκρήξεις αστεριών) να φθάσουν στο εσωτερικό του ηλιακού μας συστήματος.

Οι επιστήμονες διαβεβαιώνουν ότι οι άνθρωποι δεν έχουν κάτι να φοβούνται, καθώς συνεχίζουν να προστατεύονται από το μαγνητικό πεδίο που περιβάλλει τη Γη. Αντίθετα, το γεγονός είναι ανησυχητικό για τους αστροναύτες που χρειάζονται πρόσθετη προστασία, καθώς και για τα ηλεκτρονικά των δορυφόρων.
[via]

Labels: , , , ,



Download: WinRAR 3.80 Final



Διατέθηκε σήμερα η πολυαναμενόμενη νέα έκδοση του WinRAR το οποίο έφθασε αισίοως στην version 3.80 με ένα πλήθος νέων χαρακτηριστικών.

Το WinRAR είναι το κορυφαίο πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων αυτή την στιγμή και θεωρείται το καλύτερο στον χώρο του γιατί προσφέρει την καλύτερη και αποδοτικότερη συμπίεση σε σχέση με τα άλλα προγράμματα του χώρου.

Οι αλλαγές και τα νέα χαρακτηριστικά του σε σχέση με την παλαιότερη έκδοση είναι τα παρακάτω:

Changes in Version 3.80

1. Added support for ZIP archives containing Unicode file names in UTF-8 format. When creating ZIP archive, WinRAR stores names in Unicode only if they cannot be stored correctly using the current single byte character set.
2. Added decompression support for WinZip AES encrypted ZIP archives.
3. Improved Unicode support for RAR and ZIP archive names.
4. "Ask before overwrite" and "Skip existing files" update modes are now available in archiving dialog. They allow to specify WinRAR behavior when updating already existing files in archive. Unlike already available "Fresh existing files only" and "Add and update files", these new modes ignore file date and compare only file names.

Command line equivalents of these modes are:
a) switch -o enables "Ask before overwrite" archiving mode;
b) switch -o- enables "Skip existing files" archiving mode;
c) switch -o+ enables "Overwrite all" mode (default for archiving).

5. New "Add to context menu" option in "Profile parameters" dialog. If this option is on, the profile name will be displayed in Explorer context menus allowing to activate a profile from context menu.
6. New -cp switch allows to select a compression profile in command line mode. It is supported only by GUI WinRAR.exe, not by rar.exe.
7. New "Options" page of archiving dialog contains the group of settings modifying the behavior of "Delete files after archiving" option from "General" page:
a) Delete files. Delete files normally like in previous WinRAR versions.
b) Move files to Recycle Bin. Deleted files are placed to Recycle Bin.
Command line equivalent of this option is -dr switch.
c) Wipe files. Before deleting file data are overwritten by zero bytes to prevent recovery of deleted files.
Command line equivalent of this option is -dw switch.

All these options have an effect only if "Delete files after archiving" is on. You can enable any of these options in the default compression profile to change the default behavior of "Delete files after archiving".

8. WinRAR "Extraction path and options" dialog is now resizable. You can use the mouse to drag its border to the desired size and provide more space for folder tree pane. WinRAR will store new dimensions of this dialog.
9. New "Update" SFX script command and "Update mode" group of options in "Update" page of "Advanced SFX options" dialog. These command and options allow to check time and implement file time based updating;
10. SFX script "Shortcut" command and "Add shortcut..." command in "Advanced SFX options" dialog now allow to specify an icon file containing an icon associated with shortcut.
11. New "Wipe temporary files" option in "Settings/Security" dialog provides more secure, though slower, way to delete temporary WinRAR files.
12. WinRAR and RAR display the total progress bar when unpacking a multivolume RAR archive if all volumes are present in the same folder.
13. WinRAR and RAR automatically expand names of environment variables in list files. For example, a list file can contain lines like:
%windir%\*.exe
%USERPROFILE%\Desktop

This feature is available only in Windows RAR version.

14. Added support of TAR archives with non-zero "extra field" data.
15. Added support of TAR archives, which does not contain the end of archive entry consisting of 512 zero bytes.
16. Improved Unicode support when dragging files from WinRAR window.
17. Shift+Tab key combination can be used in main WinRAR window to switch the input focus between interface elements (files, comment, tree, address) in reverse order. In previous versions Shift+Tab used the same order as Tab.
18. Corrected a possible WinRAR crash when opening truncated UDF ISO files.


Download: WinRAR 3.80 - Final

Download: WinRAR 3.80 All Downloads

Labels: , , , ,