Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Δωρεάν Trend Micro Internet Security (12month Free)



Όσοι θέλετε να αποκτήσετε Δωρεάν 12μηνη συνδρομή του Trend Micro Internet Security δεν έχετε παρά να κάνετε τα παρακάτω.

Για την ιστορία η συγκεκριμένη προσφορά έχει να κάνει με τους πελάτες της Iomega αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κατεβάσει ο καθένας μας.

How to grab ( 1-user, 1-year subscription )



Choose - from the right upper corner - Trend Micro Internet Security OR Trend Micro Smart Surfing for Mac and click the flash?

You will be able to download the installer ( 149 MB for Windows ) for this OEM version.

During installation, when asked to enter your Trend Micro Internet Security serial number, just select “Install a free trial version“. You will also come to a part where you need to activate the program by entering your email address. You will need to download around 75MB for the first update.

That’s it !

Thanks Flash113 from For-Free for sharing this tip.

Download Trend Micro IS 12 month Free (RapidShare mirror)

Enjoy!

Labels: , , , , , , ,



Google: Τερματίζει τον Internet Explorer 6



Τέλος ο Internet Explorer 6 από το YouTube το Google Docs και το Google Site .

Στις 13 Μαρτίου 2010 το YouTube σταματάει την υποστήριξη του Internet Explorer 6 της Microsoft.

Ενώ από την 1η Μαρτίου η Google θα σταματήσει την υποστήριξη του Internet Explorer 6 στα Google Docs και Google Site.

Αυτό σημαίνει ότι νέες λειτουργίες και δυνατότητες που θα προστεθούν μελλοντικά στα παραπάνω προγράμματα , δεν θα δουλεύουν πλέον.
[via]

Labels: , , , , ,



Download: Realtek HD Audio Driver R2.43

Νέους HD Αudio Drivers είχαμε σήμερα από την Realtek όπου και έφθασαν αισίως στην έκδοση 2.43.

Changes in Driver Package R2.43:

Realtek HD Audio Driver support all of Realtek HD Audio Codec.
1. Vista/Windows 7 WHQL Supporting: ALC882, ALC883, ALC885, ALC888, ALC889, ALC892, ALC861VD, ALC660, ALC662, ALC663, ALC665, ALC260, ALC262,ALC267, ALC268, ALC269, ALC270, ALC272, ALC273, ALC887,ALC670, ALC275, ALC680
2. Windows 2000/XP WHQL Supporting: ALC880, ALC882, ALC883, ALC885, ALC888, ALC889, ALC892, ALC861VC, ALC861VD, ALC660, ALC662, ALC663, ALC665, ALC260, ALC262, ALC267,ALC268, ALC269, ALC270, ALC272, ALC273, ALC887,ALC670, ALC275, ALC680
3. HDMI Device WHQL Support: ATI HDMI Devices
4. OS Supporting: Microsoft WindowsXP, Widnows2000, Windows Server 2003, Vista, Windows Server 2008, Windows7 - x86/x64
5. Pack with Microsoft High Definition Audio UAAV1.0a(5013)
6. Add/Fix
1.) Driver :
1. Customizations.

Labels: , , , , , ,



First Look: Ελληνική έκδοση του eBay


H ελληνική έκδοση του eBay είναι γεγονός...

Το ελληνικό ebay θα το βρείτε στη διεύθυνση ebay.gr και όπως είναι φυσικό φυσικά όλα τα μενού του θα τα βρείτε μεταφρασμένα στην ελληνική γλώσσα.

Όσοι έχουν δημιουργήσει λογαριασμό σε κάποια άλλη έκδοση του eBay, δε θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα σύνδεσης στο ελληνικό με τα ίδια στοιχεία.

Τα αποτελέσματα κάθε αναζήτησης είναι φιλτραρισμένα από όλες τις αγορές στις οποίες έχει παρουσία το eBay έτσι ώστε να είστε σίγουρος ότι τα αντικείμενα που βλέπετε μετά από μια αναζήτηση, μπορούν να σταλούν στην Ελλάδα. Σημαντικό πλεονέκτημα θεωρείται και η ελληνική υποστήριξη μέσω ειδικής φόρμας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι απουσιάζει η δυνατότητα πώλησης αντικειμένων είτε με δημοπρασία είτε με απευθείας πώληση. Όσοι ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο, θα πρέπει να επισκεφθούν την αγγλική έκδοση του eBay μέσω της διεύθυνσης ebay.co.uk.
[via]

Labels: , , , , ,



Προσοχή: Επίθεση phishing μέσω twitter



Εν εξελίξει επίθεση phishing έχουμε τις τελευταίες ημέρες στο twitter όπου crackers προσπαθούν να κλέψουν τα logins των χρηστών του.

Αν λάβετε ένα μήνυμα που λέει “lol, is this you” και υπάρχει link για ένα site που ονομάζεται “bzpharma”, ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ και μην πατήσετε επάνω του.

Οι χρήστες που θα κάνουν κλικ και θα δώσουν στοιχεία επιτρέπουν στους spammers να πάρουν access στα accounts τους.
[via]

Labels: , , , , ,



Sandisk: H πρώτη κάρτα SDXC στα 64GB


Η SanDisk ανακοίνωσε την πρώτη της κάρτα η οποία βασίζεται στη νέα τεχνολογία SDXC [Secure Digital eXtended Capacity].

Το πρότυπο SDXC αποτελεί μετεξέλιξη του SDHC και αυξάνει τη μέγιστη δυνατή χωρητικότητα στα 2 terabytes.

Η νέα κάρτα της SanDisk έχει χωρητικότητα 64GB και προσφέρει μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης 15MB ανά δευτερόλεπτο. Είναι συμβατή με το πρότυπο SD 3.0 κι έχει φορμαριστεί στο σύστημα αρχείων exFAT.

Η προτεινόμενη τιμή σύμφωνα με τη SanDisk είναι γύρω στα 260 ευρώ και συνοδεύεται από εγγύηση εφ όρου ζωής.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η τιμή σε αυτή την φάση, αν μη τι άλλο κρίνεται AΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ!!
[via]

Labels: , , , , ,



Internet & Ομιλία: Νέα Προσφορά Conn-x


Μια νέα προσφορά για Internet & Ομιλία από το Conn-x, ανακοινώνει ο ΟΤΕ, η οποία περιλαμβάνει, εκτός από απεριόριστο Internet και χρόνο ομιλίας προς σταθερά τηλέφωνα, και χρόνο ομιλίας προς κινητά.

Με τη νέα αυτή προσφορά, που απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες, διευρύνονται ακόμα περισσότερο οι δυνατότητες επιλογής τους. Κύριο χαρακτηριστικό και αυτής της προσφοράς του Conn-x είναι ότι διατίθεται σε μια ενιαία τελική τιμή: περιλαμβάνει δηλαδή και το πάγιο της τηλεφωνικής γραμμής.

Συγκεκριμένα, η προσφορά περιλαμβάνει:
* απεριόριστο Internet Conn-x στα 8 Mbps,
* 250 λεπτά/μήνα αστικές και υπεραστικές κλήσεις εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ,
* 50 λεπτά/μήνα κλήσεις προς κινητά όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας,
* το πάγιο απλής τηλεφωνικής σύνδεσης (PSTN),
σε μία συνολική τελική τιμή 43,90 ευρώ/μήνα.

Επιπλέον, αφού καταναλωθούν τα λεπτά ομιλίας εντός πακέτου, οι υπεραστικές κλήσεις συνεχίζουν να χρεώνονται ως αστικές (ισχύει για όλες τις υπεραστικές κλήσεις, εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ).

Η νέα προσφορά για Internet & Ομιλία μπορεί να συνδυαστεί και με το Conn-x TV, την τηλεόραση από τον ΟΤE, δίνοντας στους συνδρομητές τον έλεγχο τόσο της ψυχαγωγίας όσο και της επικοινωνίας τους, με 15 ευρώ/μήνα.

Η νέα προσφορά Internet & Ομιλία απευθύνεται τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους πελάτες και διατίθεται καλώντας δωρεάν το 134, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTESHOP - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ή online μέσω του oteshop.gr.

Labels: , , , , ,



Το appulo.us πέθανε... ζήτω το apptrackr!



Πολλοί, το τελευταίο καιρό, ψάχνουν να βρουν τι έγινε με το appulo.us, η αναζήτηση όμως πλέον τελείωσε και δεν χρειάζεται να το ψάχνετε περισσότερο καθώς αυτό εξελίχθηκε σε apptrackr.

Το apptrackr πρόκειται για μια πολύ γρήγορη και λειτουργικότατη σελίδα, φορτωμένη με όλα τα "καλoύδια" του appulo.us αν μάλιστα έχετε εγκατεστημένο και το Install0us τότε θα κάνετε ένα αχτύπητο δίδυμο καθώς κατεβάζει πολύ πολύ γρήγορα με την mobile έκδοση του.

tip: Όσοι θέλετε να έχετε το apptrackr αλλά και κάποια "δυνατά" ακόμα sites, περασμένα στο Install0us, δεν έχετε παρά να βάλετε το παρακάτω σύνδεσμο ως Home URL στα settings του Install0us ;) .

Labels: , , , , ,



WordPress BlackOut για 2 ώρες



Πάνω από 10.000.000 WordPress blogs (μαζί με αυτά και το WordPress Minotavr's Blog) τέθηκαν εκτός λειτουργίας την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου για δύο και πλέον ώρες (η διακοπή ξεκίνησε γύρω στης 23:30 ώρα Ελλάδας), έπειτα από πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην τεχνική υποδομή της υπηρεσίας.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Matt Mullenweg, δε δίστασε να χαρακτηρίσει το περιστατικό ως "τη χειρότερη διακοπή τα τελευταία τέσσερα χρόνια", τονίζοντας ότι η δίωρη διακοπή δεν οφείλεται σε επίθεση και διαβεβαίωσε τους χρήστες του WordPress ότι τα δεδομένα τους είναι απολύτως ασφαλή.

Σε γενικές γραμμές, οι χρήστες του WordPress έδειξαν κατανόηση και δε διαμαρτυρήθηκαν ιδιαίτερα για το blackout. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εταιρείας, κατά το διάστημα της δίωρης διακοπής χάθηκαν περίπου 5,5 εκατομμύρια pageviews.

[via]

Labels: , , , ,



Download: Norton 360 v4 (90 Days Trial)



Η τελευταία έκδοση του Norton 360 4.0 βγήκε επιτέλους στην κυκλοφορία.

Το Norton 360, είναι μία “all-in-one” security suite από την Symantec η οποία περιέχει:
Όπως το προηγούμενο Norton 360 v3 ήταν βασισμένο στην μηχανή του Norton 2009 έτσι και το τελευταίο Norton 360 v4 είναι βασισμένο στο Norton 2010.

Download:
Norton 360 v4 (90 Days trial)

Labels: , , , , ,



NOVA: Δοκιμαστικές HD Εκπομπές


Τελικά οι φήμες του Νοεμβρίου έγιναν είδηση, εδώ και λίγες μέρες, η NOVA,στη συχνότητα 12130Η, μεταδίδει σε Irdeto2 MPEG-4/HD, δοκιμαστική εκπομπή ανάλυσης 1080x1920, με την ονομασία TEST_ srv_5thM.

Τα πρώτα στοιχεία του ts analyzer, δείχνουν να γίνεται εκπομπή σε H.264, με μέσο όρο περίπου 9Mbps bitrate.



Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι οι επίσημες εκπομπές αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, κανείς δεν γνωρίζει όμως, για το ποια θα είναι η πολιτική της εταιρίας σχετικά με την διάθεση των απαιτούμενων HD αποκωδικοποιητών και των επιμέρους χρεώσεων.

Για περισσότερα μπορείτε να ενημερωθείτε από τους πάντα ψαγμένους χρήστες του SDTV.gr.

Labels: , , , , , , ,



Δόθηκε το iBlueNova στο Cydia Store

iBlueNova aka iBluetooth iBlueNova aka iBluetooth for iPhone

Το iBlueNova είναι πλέον διαθέσιμο στο Cydia store και μπορείτε να το κατεβάσετε.

Με το iBlueNova μπορούμε να στείλουμε και να λάβουμε αρχεία σε όλες τις κινητές συσκευές (Nokia, Sony Ericsson, HTC, Samsung, LG κλπ…) αλλά και σε PC αλλά και Mac!

To iBlueNova διατίθεται στη δοκιμαστική περίοδο των 15 ημερών. Όταν η εφαρμογή λήξει, για να την χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να την αγοράσετε έναντι 4,40 ευρώ (€). Βέβαια, όσοι είχατε αγοράσει το iBluetooth (η προηγούμενη έκδοση του) η άδεια ισχύει ακόμα οπότε θα πρέπει να κάνετε update στην νέα έκδοση χωρίς να το αγοράσετε ξανά.

Οι συσκευές που υποστηρίζονται είναι τα iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPod Touch 2G ενώ το υποστηριζόμενο OS είναι για τις συσκευές με FirmWare από 3.0 και άνω.

Για περισσότερα δεν έχετε παρά να δείτε τι λένε για αυτό, οι χρήστες του... πάντα ενημερωμένου iPhone Hellas.

Labels: , , , , ,



Download: OpenOffice.org 3.2


Κυκλοφόρησε το OpenOffice.org 3.2 για Windows, Mac και Linux.

Το ΟpenOffice 3.2 είναι μια Δωρεάν Open Source Σουίτα Εφαρμογών Γραφείου, έρχεται ως απάντηση στo MS Office της Microsoft και έχει πλήρη συμβατότητα με αρχεία του Microsoft Office 2007.

Η σουίτα εφαρμογών γραφείου του OpenOffice 3.2 έχει τις παρακάτω εφαρμογές:
Η νέα έκδοση είναι πολύ πιο γρήγορη και λειτουργεί κατά το πρότυπο Open Document Format (ODF) που δίνει συμβατότητα με τα password protected files του MS Office 2007.

Download: OpenOffice 3.2 Εn
Download: OpenOffice 3.2 Gr
[via]

Labels: , , , ,



Download: OpenOffice.org 3.2


Κυκλοφόρησε το OpenOffice.org 3.2 για Windows, Mac και Linux.
Το ΟpenOffice 3.2 είναι μια Δωρεάν Open Source Σουίτα Εφαρμογών Γραφείου, έρχεται ως απάντηση στo MS Office της Microsoft και έχει πλήρη συμβατότητα με αρχεία του Microsoft Office 2007.

Η σουίτα εφαρμογών γραφείου του OpenOffice 3.2 έχει τις παρακάτω εφαρμογές:
Η νέα έκδοση είναι πολύ πιο γρήγορη και λειτουργεί κατά το πρότυπο Open Document Format (ODF) που δίνει συμβατότητα με τα password protected files του MS Office 2007.

Download: OpenOffice 3.2 Εn
Download: OpenOffice 3.2 Gr
[via]

Labels:



iTunes Store: Κερδίστε 10.000$



Tο iTunes Store της Apple το οποίο και ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2003, αναμένεται να σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ, φτάνοντας τα δέκα δισεκατομμύρια πωλήσεις τραγουδιών.

Για να γιορτάσει αυτή την επίδοση, έχει ξεκινήσει διαγωνισμό, όπου ο νικητής του θα κερδίσει δωροεπιταγή αξίας 10.000 $, για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός και στην Ελλάδα, όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους αρκεί να "κατεβάσουν" ένα τραγούδι ή να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα, χωρίς να κάνουν αγορά και να ελπίσουν ότι θα συμπέσουν χρονικά με την αγορά του τραγουδιού με το μαγικό νούμερο 10.000.000.000.

Εντυπωσιακό, αλλά και ενδεικτικό της στροφής των καταναλωτών προς την αγορά μουσικής μέσω του διαδικτύου είναι το γεγονός ότι η Apple είχε γιορτάσει την πώληση ενός δισεκατομμυρίου τραγουδιών το 2006.

Δηλαδή με λίγα λόγια δεκαπλασίασε τον όγκο των συνολικών της πωλήσεων μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια, κατά τα άλλα η Μουσική Βιομηχανία γκρινιάζει ....

[via]

Labels: , , , , ,



Windows 7: Νεο Update ελέγχου γνησιότητας



Η Μicrosoft ανακοίνωσε πως σχεδιάζει την έκδοση ενημέρωσης για τα Windows 7 η οποία θα κλείσει κενά που επιτρέπουν την λειτουργία παράνομων αντιγράφων του νέου λειτουργικού συστήματος.

Το Windows Activation Technologies Update των Windows 7, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα, κλείνει περισσότερα από 70 κενά που υπάρχουν στην διαδικασία ενεργοποίηση σύμφωνα με τον Joe Williams, επικεφαλής του τμήματος Windows Genuine και υπεύθυνο για μέτρα κατά της πειρατείας.

Η ενημερωμένη έκδοση του WAT θα ελέγχει περιοδικά αν υπάρχουν περισσότερα κενά που πρέπει να σημειωθούν.

Σε συνέντευξη του ο J. Williams υπογράμμισε τους κινδύνους που συνεπάγεται η χρήση μη-γνήσιου λειτουργικού συστήματος και προς επίρρωση του παραπάνω αναφέρθηκε σε γερμανική έρευνα σύμφωνα με την οποία το 1/3 των εκατοντάδων παρανόμων εκδόσεων Wιndows 7 έχουν κάποιο είδος malware.
[via]

Labels: , , , , , ,



Hack 4 Fame Strikes Ba(n)ck (H4F III)



Οι Hack 4 Fame είναι εδώ... και επανέρχονται στο προσκήνιο με ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό χτύπημα, που αυτή την φορά είχε ως στόχο την Τράπεζα Πειραιώς(!!!!)

Στο screenshot που έστειλαν στο διαδίκτυο, εκτός από τις βολές εναντίον του τραπεζικού συστήματος αναφέρονται στο ... Next top model, αλλά και σε συντάκτρια του Hello.

Τέλος γίνεται αναφορά από την ομάδα στην εναλλακτική δημοσιογραφία των blog όπου και αναφέρεται ρητώς ότι την στηρίζουν στο σύνολο της .

Όπως και να έχει οι εξελίξεις τρέχουν μείνετε συντονισμένοι για τα αρχεία...

Update1 Mε μια πρώτη ματιά στο Google τα αρχεία είναι εδώ..

Update2 Aλλά και εδώ...

Labels: , , , , , ,



Εξαρθρώθηκε κύκλωμα δορυφορικής πειρατείας


Ακόμα μια υπόθεση δορυφορικής πειρατείας μέσω Card Sharing αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Θεσσαλονίκης σε Αθήνα ,Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Σύρο, Δράμα και Κόρινθο.

Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν οκτώ Έλληνες και δυο αλλοδαπούς ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται άλλοι τρεις Έλληνες οι οποίοι δεν συνελήφθησαν καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία,δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις της αυτοφώρου διαδικασίας .

Ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στην υπόθεση είναι ένας ιερέας, με γνώσεις ηλεκτρονικών, ένας υδραυλικός και τρεις ιδιωτικοί υπάλληλοι.

Η υπόθεση μετά από μήνυση που κατέθεσε η Νοva κατ’ αγνώστων χρηστών Διαδικτύου, οι οποίοι με χρήση δορυφορικών δεκτών Dreambox υποκλέπτουν, αποκρυπτογραφούν και διανέμουν και παράνομα μέσω Internet σε άλλους χρήστες-κατόχους ομοίων δορυφορικών δεκτών - τηλεοπτικό συνδρομητικό σήμα του μπουκέτου καναλιών της εταιρείας NOVA.

Από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως από 1/2/2010 έως και την 9/2/2010 οι κατηγορούμενου έστελναν παράνομα σε 1.558 χρήστες (!!) μέσω Internet ηλεκτρονικά «κλειδιά» αποκωδικοποίησης-αποκρυπτογράφησης πρόσβασης στις συνδρομητικές υπηρεσίες του μπουκέτου τηλεοπτικών καναλιών NOVA .

Τα ηλεκτρονικά ίχνη των αποδεκτών υποβλήθηκαν στην Εισαγγελία.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες και οδηγήθηκαν στους κατά τόπους Εισαγγελείς Πρωτοδικών.
[via]

Labels: , , , , , , ,



First Look: Google Buzz



H Google μπαίνει δυναμικά στο χώρο των social networks με τη νέα υπηρεσία Buzz, η οποία φιλοδοξεί να αποσπάσει μερίδιο αγοράς από το Facebook και το Twitter.

Το Buzz ενσωματώνεται στο Gmail και επιτρέπει στο χρήστη να δημοσιεύει status updates, καθώς και να μοιράζεται φωτογραφίες, videos κ.λπ. με τους φίλους του.

Παρέχεται η δυνατότητα σχολιασμού των δημοσιεύσεων και η επιλογή για Like (like Facebook) ενώ ο κάθε χρήστης μπορεί να ακολουθεί άλλους, όπως συμβαίνει στο Twitter.

[via]

Labels: , , , , ,



Windows 7 Tips: Use Keyboard Shortcuts


Αν θέλετε να κάνετε τη ζωή σας με τα Windows 7 πιο εύκολη και αποδοτική δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τα παρακάτω Keyboard Shortcuts .

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι σας, μπορείτε να μεταφέρετε το ορατό πλαίσιο μια εφαρμογής (drag-‘n-dock windows) σε μια από τις δύο πλευρές της οθόνης, ή να το μεγιστοποιήσετε η ελαχιστοποιήσετε ανάλογα. Τι θα λέγατε όλα αυτά να τα κάνετε με το πάτημα 2 κουμπιών με τις συντομεύσεις πληκτρολογίου για πιο γρήγορα.

Παρακάτω περιγράφονται τα πιο χρήσιμα καθώς και όλη η λίστα με τα shortcuts:

Most valuable:

* Πατήστε τα πλήκτρα Win+Left Arrow and Win+Right Arrow για να τοποθετήσετε αριστερά η δεξιά της οθόνης σας το ορατό πλαίσιο του ενεργού παραθύρου.

* Πατήστε τα πλήκτρα Win+Up Arrow and Win+Down Arrow για να κάνετε μεγιστοποίηση και ελαχιστοποίηση του ενεργού παραθύρου .

* Πατήστε τα πλήκτρα Win+M για να κάνετε minimize όλα τα παράθυρα.

* Πατήστε τα πλήκτρα Alt+Up, Alt+Left Arrow, Alt+Right Arrow για να περιηγηθείτε στο γονικό φάκελο ή να κάνετε πίσω ή μπροστά στους φακέλους του Explorer.

* Πατήστε τα πλήκτρα Win+Home για να κάνετε minimize/restore όλα τα ανοιχτά windows εκτός του ενεργού παραθύρου.

All Keyboard Shortcuts

Win + Down Arrow Restore down or minimize current windows
Win + UP Arrow Maximize the current window
Win + Right Arrow Dock the current window to the right half of the screen
Win + Left Arrow Dock the current window to the left half of the screen
Win + Home Minimize all but the current window
Win + [number] Activate and run the program pinned on Windows 7 Taskbar, running program won’t be affected
Win + Pause/Break Open System Properties
Win + Space Makes all windows transparent so you can see through to the desktop
Win + Tab Flip Aero 3D [press Tab to cycle between Windows]
Win + B Move focus to notification tray (the right-most portion of the taskbar)
Win + D Show/Hide desktop
Win + E Windows Explorer is launched
Win + F Search
Win + G Bring all gadgets on top and foreground
Win + L Lock Computer
Win + M Minimize all windows
Win + P Open the projection menu (generally used for laptops connected to projectors)
Win + R Run Command is launched.
Win + S OneNote Screen Clipping Tool
Win + T Show preview thumbnail of running applications in Windows Taskbar one by one without mouse over
Win + X Mobility Center
Win + # Quick launch
Win + = Magnifier
Win + [+/-] Enables the magnifier and zooms in/out
Win + Shift + Up Arrow Maximize vertical size
Win + Shift + Down Arrow Restore vertical size
Win + Shift + Left Arrow Jump to left monitor
Win + Shift + Right Arrow Jump to right monitor
Win + Shift + M Undo all window minimization
Win + Shift + T Cycles backwards
Win + Ctrl + F Opens the Active Directory Find Computers dialog
Ctrl + Right Arrow Move the cursor to the beginning of the next word
Ctrl + Left Arrow Move the cursor to the beginning of the previous word
Ctrl + Up Arrow Move the cursor to the beginning of the previous paragraph
Ctrl + Down Arrow Move the cursor to the beginning of the next paragraph
Ctrl + Click A pinned taskbar icon to cycle through the program’s open windows (e.g. IE)
Ctrl + Win + Tab Persistent flip 3D
Ctrl + Shift with an arrow key Select a block of text
Ctrl with any arrow key + Spacebar Select multiple individual items in a window or on the desktop
Ctrl + Shift + Esc Open Task Manager directly
Ctrl + Shift + N Create new folder

Accessibility:

Shortcuts

Description

NUM LOCK for five seconds Open the Ease of Access Center
SHIFT five times Turn Sticky Keys on or off
Left ALT+left SHIFT+NUM LOCK Turn Mouse Keys on or off
Win + U Cycle through all open windows
Right SHIFT for eight seconds Turn Filter Keys on and off
Left ALT+left SHIFT+PRINT SCREEN (or PRTSCRN) Turn High Contrast on or off

Windows Explorer Shortcuts : ( very frequent use )

Shortcuts

Description

Alt + F4 Close the active window
Alt + Spacebar Open the shortcut menu for the active window
Alt + Enter Open the Properties window of the current selection
Alt + Tab Switch to previous active window
Alt + Esc Cycle through all open windows
Alt + D Move focus to address bar
Alt + P Show/hide the preview panel
Ctrl + N Open a new window
Alt + Left Arrow Go back
Alt + Right Arrow Go forward
Alt + Up Arrow Go up a directory
Ctrl + Mousewheel Change the view type (extra large, small, list view, detail, etc.)
Num Lock + Asterisk (*) on numeric keypad Display all subfolders under the selected folder
Num Lock + Plus Sign (+) on numeric keypad Display the contents of the selected folder
Num Lock + Minus Sign (+) on numeric keypad Collapse the selected folder

Taskbar Modifiers:

Shortcuts

Description

Shift + Click on icon Open a new instance
Ctrl + Shift + Click on icon Open a new instance with Admin privileges
Middle click on icon Open a new instance

Πιστεύω να τα βρείτε χρήσιμα, για περισσότερα μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω σύνδεσμο...

enjoy!

Labels: , , , , ,



Microsoft: Κενό ασφαλείας 17 ετών



Μια «τρύπα» ασφάλειας, ηλικίας 17 ετών, που χρονολογείται από την εποχή του DOS , κλείνει πιθανότατα σήμερα η Microsoft.

Το πρόβλημα πρωτοεμφανίστηκε στο λειτουργικό σύστημα Windows NT 3.1 και ουσιαστικά μεταφέρθηκε σε όλες τις επόμενες εκδόσεις των Windows (Windows XP, Server 2003, 2008, Vista και Windows 7), ανακαλύφθηκε πριν λίγες ημέρες από ερευνητή της Google και αφορά ένα utility, που επιτρέπει στις νεότερες εκδόσεις των Windows να «τρέχουν» πολύ παλιά προγράμματα

Το patch θα δοθεί μαζί με άλλα 25 κρίσιμα κενά ασφαλείας στα Windows.
[via]

Labels: , , , , ,



How to: MCleaner v1.8.1 iPhone Hack



Σήμερα θα σας δώσω ένα hack που βρήκα στο xsellize και έχει να κάνει με το Mcleaner ένα από τα δημοφιλέστερα προγράμματα διαχείρισης και φιλτραρίσματος κλήσεων και SMS, το οποίο δουλεύει σε jailbroken iPhones και στοιχίζει μόλις (!!) 11,99$ .

Συνοπτικά κάνει τα παρακάτω:
1/ Filter incoming and outgoing call and sms.
2/ Five block modes to reject the call.
3/ Protect user's privacy by password and automatically
4/ Ability to block the hidden number.
5/ You can define your own schedule, profile.etc.
6/ AutoReply on blocked calls using SMS.
Όσοι θέλετε να πειραματιστείτε μαζί του, προτού ξοδέψετε τόσα χρήματα, μπορείτε να δοκιμάσετε τα παρακάτω, που προτείνει ο kostiksimbs.
-=MCleaner 1.8.1 Hack=-

1) Download Putty
1a) If you dont have SSH on your Iphone Install it (OpenSSH) from Cydia
2) Install GNU Debugger from Cydia
3) Connect to iphone from putty using ssh protocol
login root
password alpine

4) run gdb (to run simply type "gdb" and then press enter)
5) next copy and paste the following commands (to do this just highlight the commands below and then to paste into putty you just right click in the putty window, "ctrl+v" will not work):

break *0x00003320
break *0x00003348
commands 1
silent
print $r4
set $pc=0x3328
continue
end
commands 2
silent
printf "\n\n\nSERIAL:%c%c%c%c%c%c%c%c! ENJOY!\n\n\n",$1,$2,$3,$4,$5,$6,$7,$8
end
attach -waitfor MCleaner

after you paste those commands, press enter and wait a few seconds

6) Run Mcleaner on your iphone
7) type continue in Putty (you must type continue in order for Mcleaner to continue loading on your iphone, if not it will look like its hanging, it's not! just type continue)
8) wait for Mcleaner to load on your iphone (wait for it to get past the splash screen)
9) Click Buy and Activate
10) Type serial 00000000 (8 zeros) in Mcleaner on your iphone and press ok/enter (not in putty)
11) look in Putty and you will see your serial (should say congratulations or something similar)
12) close gdb (type quit and then type "y" when it asks if you are sure; you must do this in order for mcleaner to properly close on your iphone!)
13) Close Mcleaner and open it again
14) Click Buy and Activate and type new serial you got from putty...
To συγκεκριμένο hack δουλεύει και με το 3.1.3 Firmware update....

enjoy....

Labels: , , , , , ,



Κίνα: Έκλεισε το Black Hawk Safety Net



Οι κινεζικές αρχές με την επικείμενη συνεργασία της Google με την NSA καθώς και των απειλών ότι η Google θα εγκαταλείψει τη χώρα, προέβη στο κλείσιμο της ιστοσελίδας Black Hawk Safety Net, το μεγαλύτερο διαδικτυακό κέντρο εκπαίδευσης Hackers συλλαμβάνοντας τρία από τα μέλη της με την κατηγορία της εγκληματικής δραστηριότητας.

Η ιστοσελίδα Black Hawk Safety Net εκπαίδευε σε τεχνικές Hacking και προμήθευε malicious tools στα 12.000 μέλη του έναντι αμοιβής.

Το συγκεκριμένο site "κατέβηκε" τον περασμένο Νοέμβριο (!!!) και τρία από τα μέλη του συνελήφθησαν με την κατηγορία της εγκληματικής δραστηριότητας, σύμφωνα με τον χθεσινό Κινεζικό τύπο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται γιατί οι πληροφορίες δημοσιεύονται μετά από τόσο καιρό.

Υπενθυμίζεται ότι η Κίνα είχε αρνηθεί την ανάμειξή της στο επεισόδιο αυτό και τόνισε πως δεν επικροτεί το Hacking, μία δραστηριότητα ιδιαίτερα δημοφιλής στην Κίνα.
[via]

Labels: , , , ,



Δικαστήριο απορρίπτει προσφυγή εναντίον ISP



Σε μια "ιστορική" απόφαση, δικαστήριο στην Αυστραλία, απέρριψε την αγωγή που είχαν υποβάλει μερικά από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood (Village Roadshow, Universal Pictures, Warner Bros, Paramount Pictures, Sony Pictures Entertainment, 20th Century Fox και Disney) εναντίον του ISP iiNet για παράνομο κατέβασμα ταινιών από τους χρήστες του.

Τα studios έλπιζαν να αποδείξουν πως ο ISP δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα για το σταμάτημα του παράνομου filesharing και παράλληλα πως είναι ένοχος για παραβίαση του copyright, επειδή αποθηκεύει και μεταδίδει δεδομένα μέσω του δικτύου του.

Το ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Σίδνεϋ όμως αποφάσισε πως η iiNet δεν μπορεί να καταστεί υπεύθυνη για τις πράξεις των χρηστών της.

Όπως δήλωσε ο δικαστής " ενώ θεωρώ πως η iiNet είχε γνώση των παραβάσεων και δεν έκανε κάποια ενέργεια να τις σταματήσει, αυτό δεν στοιχειοθετεί απόφαση εναντίον της".

"Τα στοιχεία έδειξαν πως σαν ISP δεν έκανε κάτι περισσότερο από το να παρέχει πρόσβαση στο Internet για τους χρήστες της".
[via]

Labels: , , , ,



Google: Συνεργασία με NSA



Σύμφωνα με δημοσίευμα της καθημερινής η Google βρίσκεται στο τελικό στάδιο συμφωνίας με την αμερικανική υπηρεσία ασφάλειας (NSA), ώστε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των επιθέσεων που δέχεται ο διαδικτυακός κολοσσός.

Σκοπός της συμφωνίας είναι η ανάλυση των κυβερνοεπιθέσεων από την Κίνα που δέχεται η Google, και ο διαμοιρασμός των πληροφορίων αυτών.

Μεταξύ άλλων, η NSA θα αξιολογήσει τα μηχανήματα και το λογισμικό της Google ώστε να εντοπίσει ευαίσθητα σημεία, ενώ επίσης θα εξετάσει τους αμυντικούς μηχανισμούς της προκειμένου να γνωρίζει εάν χρησιμοποιεί τις κατάλληλες δικλείδες ασφαλείας.

Παράλληλα, θα βοηθήσει τη Google να καταλάβει τον τρόπο που οι χάκερς διεισδύουν στο σύστημα της, αφού η τελευταία μοιραστεί τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει για τους κώδικες που βρέθηκαν μετά τις επιθέσεις.

Τώρα το κατά πόσο δεν θα παραβιάζονται οι κανόνες ασφαλείας και η νομοθεσία που διέπει τις διαδικτυακές επικοινωνίες, είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα το οποίο σίγουρα θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον.

Labels: , , , , ,



Phishing attacks forced Twitter to change logins


Οι υπεύθυνοι του Twitter παρατήρησαν ότι λογαριασμοί χρηστών του εμφάνιζαν "περίεργη" συμπεριφορά, με ασυνήθιστα tweets που δεν ταίριαζαν στο προφίλ των συγκεκριμένων ανθρώπων.

Το φαινόμενο είχε ήδη αρχίσει να παίρνει διαστάσεις, γεγονός που οδήγησε τους ανθρώπους του Twitter να ξεκινήσουν μια μεγάλη έρευνα. Τελικά, ανακάλυψαν ότι οι λογαριασμοί είχαν περάσει στα χέρια απατεώνων, δίχως οι νόμιμοι κάτοχοι να έχουν καταλάβει τίποτα.

Το σχέδιο είναι στημένο ως εξής. Οι απατεώνες δημιουργούν torrent sites, τα οποία απαιτούν εγγραφή για να αποκτήσει πρόσβαση ο ενδιαφερόμενος. Στη συνέχεια, πωλούν αυτά τα sites σε ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν το δικό τους torrent site.

Ο αγοραστής, βέβαια, δε γνωρίζει ότι το site που αγόρασε περιλαμβάνει κακόβουλο κώδικα, ο οποίος κρατά αρχείο με τα usernames και τα passwords και τα αποστέλλει στον δημιουργό του site. Ο απατεώνας χρησιμοποιεί μετά αυτά τα στοιχεία για να μπει σε άλλες υπηρεσίες, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν τα ίδια logins για όλα τα sites που επισκέπτονται.

Για αυτό λοιπόν θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί με τα logins σας, καθώς οι επιτήδειοι είναι παντού και δεν ξέρετε από που θα σας έρθει, καλό είναι δε, να έχετε διαφορετικό password για κάθε λογαριασμό σας και ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίδεται στα e-banking accounts.
[via]

Labels: , , , , ,



New iPhone OS 3.1.3



Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία το νέο OS 3.1.3 όπου και μπορούν να το κατεβάσουν οι χρήστες των παρακάτω συσκευών:

* iPhone 3GS
* iPhone 3G
* iPod Touch 2G (Model MC)
* iPod Touch 3G

iPhone OS 3.1.3 changelog :


Σε κάθε περίπτωση προσέξτε τι εφαρμογή βάζετε στην συσκευή σας μέχρι να ανακοινωθεί μία μέθοδος Jailbreak για την v3.1.3!

Εάν έχετε ήδη την συσκευή σας jailbroken (σε οποιοδήποτε firmware) θα ήταν καλό να εγκαταστήσετε το OpenSSH από το Cydia καθώς πολλές φορές αρκεί για να αποτρέψετε μικροπροβλήματα που θα σας αναγκάσουν να κάνετε Restore.
[via]

Labels: , , , , ,



Digea: Καθυστερήσεις στην ψηφιακή μετάβαση



Σύμφωνα δημοσίευμα του skai.gr, εμπόδια στο στάδιο της μετάβασης στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, θέτει η απόφαση της κυβέρνησης να ορίσει σύμβουλο που θα κάνει την αποτίμηση του φάσματος των συχνοτήτων.

Στη συζήτηση που έγινε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής εμβέλειας ζήτησε ξεκάθαρους κανόνες, χωρίς κρυφές ατζέντες, με τον καθορισμό συγκεκριμένων χρήσεων στο τηλεοπτικό φάσμα.

Μέσα σε όλα τα άλλα από τα λεγόμενα του, αυτό που έκανε εντύπωση, είναι ότι υπάρχει φόβος η Ελλάδα να χάσει τα δικαιώματα της στις ψηφιακές συχνότητες από γειτονικές χώρες (βλέπε Σκόπια) που θα σπεύσουν να τις οικειοποιηθούν, αν η διαδικασία δεν προχωρήσει γρηγορότερα.

Labels: , , , , , ,



Hotmail.gr από την Microsoft



Η Microsoft ανακοίνωσε εχθές, το ολοκαίνουριο hotmail.gr, την Ελληνική έκδοση της δημοφιλούς υπηρεσίας Windows Live Hotmail, που παρέχει υψηλή ταχύτητα, προστασία ενάντια στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία και ενισχυμένη ασφάλεια.

Οι Έλληνες χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα, να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό στο hotmail.gr και μέσα σε αυτόν να συμπεριλάβουν όσους λογαριασμούς e-mail επιθυμούν.

Οι υπηρεσίες του καινούργιου Windows Live Hotmail είναι οι εξής:
  • Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος: Επιτρέπεται η αποθήκευση όλων των e-mail, καθώς τo Hotmail προσφέρει πλέον απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο σε όλους τους λογαριασμούς e-mail.
  • Σύνδεση όλων των e-mail λογαριασμών σας σε ένα μόνο λογαριασμό: Για αυτούς που χρησιμοποιούν περισσότερους από έναν λογαριασμό e-mail, όπως Gmail, Yahoo mail κλπ., τώρα μπορούν με το Windows Live Hotmail να τους διαχειριστούν όλους, μέσα από το φάκελο «εισερχόμενα» του Hotmail.
  • Έμφαση στην Ασφάλεια: Οι καινοτόμες τεχνολογίες της Microsoft βοηθούν στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και στην ενίσχυση της ασφάλειας. Η ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή τα spam e-mails μεταφέρονται αυτομάτως στο φάκελο “Junk” με τη βοήθεια της τεχνολογίας “SmartScreen”.
  • Εύκολη πρόσβαση στο e-mail μέσω του κινητού τηλεφώνου: Οι συσκευές που ενσωματώνουν το λειτουργικό Windows Mobile επιτρέπουν τον αυτόματο συγχρονισμό του e-mail με τις υπηρεσίες του Hotmail. Επιπλέον οι χρήστες τηλεφώνων που διαθέτουν εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο λογαριασμό τους μέσω ενός browser ή με την χρήση των αντίστοιχων τηλεφωνικών εφαρμογών, όπως το Nokia Messaging η το Blackberry client.
  • Σύνδεση με το Windows Live Messenger: Το online πρόγραμμα Windows Live Messenger είναι πλέον διαθέσιμο στο φάκελο «εισερχόμενα» του λογαριασμού Hotmail.
Προσωπικά στα τόσα χρόνια ενασχόλησης μου με το αντικείμενο, δεν έχω πεισθεί ακόμα ότι το Hotmail μπορεί να συναγωνιστεί επάξια το Gmail, μακάρι με αυτή την έκδοση να γίνεται η αρχή.
[via]

Labels: , , , , ,



Προκλητικές MPEG4 εκπομπές από τα Σκόπια



Σύμφωνα με δημοσίευμα που έγινε για πρώτη φορά εδώ, στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς και των Σερρών εδώ και λίγο καιρό εκπέμπουν 15 Σκοπιανά τηλεοπτικά κανάλια.

Η εκπομπή είναι ψηφιακή, γίνεται σε MPEG4, η ισχύ σήματος είναι εξαιρετικά δυνατή (35 db) και γίνεται από το όρος Boskjia (Vardaska) ακριβώς απέναντι από τη Δοϊράνη.

Σε έρευνα που έγινε από τον Ηλία του sdtv.gr τα κανάλια περνάνε από την κοιλάδα της Κερκίνης στα βόρεια του νομού Σερρών και φτάνουν ως την Ηράκλεια Σερρών καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του νομού Κιλκίς, συμπεριλαμβανομένης και της πόλης του Κιλκίς.

Για να δείτε και μόνοι σας για το τι εστι 35 db σήμα, δείτε το σχετικό video όπου έγιναν τα τεστ με την κεραία μάλιστα να είναι τοποθετημένη εντός εργαστηρίου!

Αν μη τι άλλο περιμένουμε την αντίδραση των Ελληνικών αρχών έτσι ώστε και να χαμηλώσει η ισχύ και να αλλάξει ο προσανατολισμός των κεραιών τους προς την χώρα τους.

Labels: , , , , ,



Download: Google Chrome 4



Η Google ανακοίνωσε την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης 4.0 του Chrome browser.

Για πρώτη φορά οι χρήστες του Chrome θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν extensions στο Chrome τα οποία αισίως έχουν φτάσει τα 1500.

Πέραν αυτού, ο Chrome 4 είναι σημαντικά ταχύτερος σε σχέση με τον προκάτοχό του, με την αύξηση των επιδόσεων του να φτάνει έως το 42%, ένα νούμερο ιδιαίτερα υψηλό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Chrome 3 ήταν ήδη ένας από τους γρηγορότερους browsers.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι:
* HTML 5 Support
* V8 Improvements
* New Bookmark Sync
* Νew Tools for Developers
Τα νέα χαρακτηριστικά διατίθενται κανονικά για τα Windows, ενώ οι χρήστες Linux μπορούν να αξιοποιήσουν τα extensions μέσα από μια έκδοση beta. Στο επόμενο διάστημα, οι νέες λειτουργίες θα προστεθούν και στην έκδοση για Mac OS X.

Download: Google Chrome 4
[via]

Labels: , , , , ,