Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το σύνδρομο των δήθεν ...της παραλίας


Εχθές είχα πάει για μπάνιο στον Γλαρόκαβο ένα συμπαθητικό beach bar το οποίο βρίσκεται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής .

Αυτό που παρατήρησα και θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι οι δήθεν που βρισκόντουσαν εκεί (όπως και σε κάθε έκφανση της ζωής μας), παρατηρούσα λοιπόν που λέτε της δήθεν Θεές της παραλίας που πόζαραν με χάρη υπερτονίζοντας τα κάλλη τους είτε αυτά είχαν να κάνουν με το σώμα τους είτε με το σοκολατένιο μαύρισμα τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό να και οι Αρσενικοί Νάρκισσοι που βάλθηκαν να μας καταπλήξουν με τις επιδόσεις τους τόσο στις ρακέτες όσο και στο κατάλληλο στήσιμο για να φανούν οι κοιλιακοί τους...

Ήμαρτον ρε παιδιά καλά όλα αυτά αλλά λυπηθείτε και εμάς τους υπόλοιπους φυσιολογικούς ανθρώπους, καλό να νιώθεις ωραία και να το δείχνεις αλλά όχι έτσι και κατ' αυτό τον τρόπο γιατί στο τέλος αντί να σε θαυμάζουν γελάνε μαζί σου!!

Το ότι από τουλάχιστον 200 γεμάτες ξαπλώστρες έκαναν μπάνιο 30 άνθρωποι με τους μισούς να είναι παιδάκια δεν το συζητάω καθόλου γιατί το θέμα έχει συζητηθεί διεξοδικά από άλλους bloggers και είναι ένα θέμα που χρίζει βοήθειας ψυχολόγου..

Labels: , , ,

1 Comments:

At 26 June, 2007 21:45 Anonymous Ζενια said...

Δικιο εχεις αλλα τοσα λέφτα και τοσος ιδρώτας στα γυμναστήρια να παει χαμενος.. Ασε τα παιδια να νιωσουν ωραία

 

Post a Comment

<< Home