Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ejekt στα ξεφτιλίκια των γνωστών άγνωστων

http://www.avopolis.gr/live/ejekt4.jpg

Για άλλη μια φορά οι γνωστοί άγνωστοι μας ξεφτίλισαν διεθνώς χτυπώντας στο κεφάλι ένα μέλος από το συγκρότημα Underworld στο Ejekt Festival που έγινε το Σάββατο .
Για την ιστορία γύρω στης 9 το βράδυ του Σαββάτου, και ενώ στη σκηνή του Γηπέδου του Μπέιζμπολ, στο Ελληνικό,ήταν οι Beastie Boys, ομάδα αγνώστων, φορώντας κράνη και κουκούλες και κρατώντας γκλομπς, εισέβαλε στον χώρο και κατέστρεψε τα αποδυτήρια, χτύπησε με τούβλο στο κεφάλι τον Rick Smith των Underworld, έκλεψε ό,τι βρήκε μπροστά της και προσπάθησε ανεπιτυχώς να χτυπήσει τα μέλη των Madness. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος όταν από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε η παύση της συναυλίας και ζητήθηκε η άμεση εκκένωση του χώρου ο οποίος από τις μολότοφ και τα πολλά καμένα αυτοκίνητα που υπήρχαν στο parking θύμιζε Εξάρχεια .... οι πληροφορίες ότι η μοναδική διμοιρία των ΜΑΤ που ήταν εκεί, αποσύρθηκε άρον των άρον ακόμα ελέγχονται ..

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home