Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ολοκαίνουριο .... Nissan X-Trail



Η Νissan ανακοίνωσε ότι το νέο Nissan X-Trail θα δοθεί στην κυκλοφορία τον προσεχή Σεπτέμβριο, επ' ευκαιρίας της επίσημης παρουσίασης του (στον δρόμο και στο χώμα) που έγινε στα Ιωάννινα πριν λίγες ημέρες. Αν μη τι άλλο όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που σας ανέβασα στο Flickr, το Face Lift είναι ολοκληρωτικό όσο αφορά το εσωτερικό στο οποίο προστέθηκαν πολλά καλούδια απο το ηλεκτρονικά του Qashqai , με τα όργανα να μεταφέρονται από το κέντρο στην κανονική τους θέση αλλά και τους ολοκαίνουριους 2λιτρους βενζινοκινητήρες & πετρελαιοκινητήρες και τα εξατάχυτα κιβώτια, δανεισμένα από την θυγατρική Renault . Το δε εξωτερικό παραμένει ίδιο με κάποιες μικρές αλλαγές η οποίες δεν γίνονται με την πρώτη ματιά αντιληπτέςΓια περισσότερες πληροφορίες αλλά και για ένα mini review μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω σύνδεσμo ..

Labels: , , ,

2 Comments:

At 12 June, 2007 14:23 Anonymous kiara said...

Το xtrail ήταν από πριν ωραίο αυτοκίνητο αλλά τώρα έχει γίνει μια κούκλα! Ο πατέρας μου έχει το προηγούμενο μοντέλο και είναι το πρώτο αυτοκίνητο που αγόρασε και αποφάσισε να μην το αλλάξει! Και το Qashqai φυσικά πολύ ωραίο!

 
At 12 June, 2007 14:28 Anonymous MinOtaVrS said...

@Kiara

H δικια μου γνωμη ειναι γνωστη γιατι αν παρακολουθεις το blog το εχω αγαπησει τρελλά το X-trail και το "στολίζω" συνεχεια :)

 

Post a Comment

<< Home