Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Νέες Web Cams απότην Logitech


H Logitech παρουσίασε την QuickCam Pro 9000 και την QuickCam Pro for Notebooks, με φακούς υψηλής ποιότητας, που έχουν σχεδιαστεί με την αποκλειστική συνεργασία της Carl Zeiss, μίας από τις κορυφαίες εταιρίες οπτικών συστημάτων σε όλο τον κόσμο.

Είναι γνωστό ότι η Logitech εξελίσσει συνεχώς την τεχνολογία στον χώρο των webcams, ενώ ήδη ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 50 εκατομμύρια συσκευές. Η συνεργασία της όμως με την Carl Zeiss, είναι ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξη της βιντεοεπικοινωνίας. Η αποκλειστική αυτή σύμπραξη – με μια εταιρία που ηγείται παγκοσμίως στην παραγωγή υψηλής ποιότητας οπτικών για φωτογραφικές μηχανές, κάμερες, γυαλιά οράσεως έως και διαστημικά τηλεσκόπια - εξασφαλίζει ότι για πρώτη φορά, οι QuickCam Pro 9000 και QuickCam Pro for Notebooks πληρούν τα διεθνώς αναγνωρισμένα ποιοτικά κριτήρια της Zeiss, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στη κατασκευή τους.

Οι δύο νέες webcams διαθέτουν φακό Carl Zeiss Tessar, μια σχεδίαση που έχει καθιερωθεί, προσφέροντας ένα ελαφρύ και συμπαγή φακό με κορυφαία οπτική οξύτητα. Οι δύο νέες webams της Logitech δεν καινοτομούν βέβαια μόνο με τους φακούς της Carl Zeiss. Τόσο η Logitech QuickCam Pro 9000 όσο και η QuickCam Pro for Notebooks διαθέτουν ένα ποιοτικό σύστημα αυτόματης εστίασης, για γρήγορη χωρίς «βηματισμό» εστίαση, η οποία εξαλείφει το πρόβλημα της χειροκίνητης ρύθμισης. Με το σύστημα αυτόματης εστίασης της Logitech, οι κάμερες αντισταθμίζουν άμεσα την αλλαγή στην καθαρότητα της εικόνας και επανεστιάζουν σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, διασφαλίζοντας ότι η εικόνα παραμένει κρυστάλλινα καθαρή, ακόμη και σε πολύ κοντινές αποστάσεις (έως και 10 εκατοστά από τον φακό).

πηγή: cosmo.gr

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home