Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



eBay, PlayStation2 και 65.400€



Ένα 16χρονο αγόρι από το Ηνωμένο Βασίλειο παρήγγειλε μέσω eBay μια κονσόλα PlayStation 2 στην τιμή των 95 λιρών Αγγλίας [περίπου 141 ευρώ] και όταν παρέλαβε το πακέτο του, ανακάλυψε ότι από αυτό έλειπαν δύο παιχνίδια που θα έπρεπε να περιλαμβάνονται. Αντ' αυτών, στο πακέτο βρίσκονταν 65.400 ευρώ σε μετρητά! Οι γονείς του 16χρονου ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία προσπαθεί να εντοπίσει την προέλευση των χρημάτων.
- Όταν ειδοποιήθηκε το eBay, εκπρόσωπός του δήλωσε πως το περιεχόμενο του πακέτου ήταν όντως "κάπως ασυνήθιστο" και ότι η εταιρεία θα έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει την αστυνομία στο έργο της. Η αστυνομία του Norfolk έχει περιθώριο να βρει τον ιδιοκτήτη του ποσού μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Μετά την πάροδο της συγκεκριμένης ημερομηνίας, η οικογένεια του αγοριού θα έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει τα χρήματα, σύμφωνα με το νόμο, αν αυτά παραμείνουν στα... αζήτητα.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home