Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η Microsoft Ελλάς συμβάλει στην ενίσχυση των πληγέντων



Η Microsoft Ελλάς, προκειμένου να συμβάλει στη στήριξη των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές, στην ανασυγκρότηση των πληγεισών περιοχών, καθώς επίσης και στην αποτελεσματική πρόληψη και αντιμετώπιση παρόμοιων φαινομένων στο μέλλον, ανακοίνωσε ότι θα προβεί στις παρακάτω ενέργειες:

Αγορά και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες του Νομού Ηλείας, τα οποία θα διανεμηθούν από ομάδα εργαζομένων της εταιρείας.

Δωρεά τεσσάρων οχημάτων πυρόσβεσης στο Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών & Αναδασωτών (ΕΣΕΠΑ). Τα οχήματα αυτά θα παραδοθούν εντός του Σεπτεμβρίου, ενισχύοντας άμεσα και ουσιαστικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες του ΕΣΕΠΑ, τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και κατάσβεσης πυρκαγιών σε κάθε μέρος της Ελλάδας. Με τα οχήματα αυτά, ο ΕΣΕΠΑ θα μπορέσει να ανοίξει δύο νέους πυροσβεστικούς σταθμούς. Σημειώνεται ότι τα εν λόγω οχήματα θα είναι εξοπλισμένα εκτός των άλλων και με πλήρη συστήματα επικοινωνίας και πλοήγησης (GPS) που βασίζονται σε τεχνολογίες της Microsoft.

Συμμετοχή των εργαζομένων της Microsoft Ελλάς, σε συνεργασία με τον οργανισμό WWF, στις προσπάθειες αναδάσωσης που θα εκπονηθούν στο προσεχές μέλλον από την Πολιτεία.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home