Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



6 Κόλπα για να μην Ξεφτιλιστείς Τελείως



Κόλπα για να μην Ξεφτιλιστείς Τελείως (Μόνο Λίγο...)



Όταν μπερδευτείς και κουνήσεις μανιασμένα το χέρι σου για να χαιρετήσεις κάποιον που τελικά δεν ξέρεις, συνέχισε να το κουνάς όταν σε πλησιάσει, ότι τάχα χαιρετούσες κάποιον πίσω του.

Όταν παραμιλάς μόνος σου στο αυτοκίνητο και τσακώσεις κάποιον διπλανό στο φανάρι να σε κοιτάει, πίεσε με νόημα το αυτί σου από την άλλη μεριά σα να έχεις και καλά blue tooth.

Αν παρκάρεις μπροστά σε πολύ κόσμο επί δέκα ολόκληρα λεπτά σε μια θέση ικανή να χωρέσει νταλίκα, όταν βγεις από το αυτοκίνητο κάνε ότι κουτσαίνεις σα να έχεις κάποιο πρόβλημα ώστε να μη σε θεωρήσουν άχρηστο, απλώς ανάπηρο.

Αν το παιδί σου πάθει αμόκ και ουρλιάζει στην ταβέρνα που κάθεστε γιατί δεν γουστάρει να φάει μπιφτέκι, πες με δήθεν πόνο στο διπλανό τραπέζι ότι είναι κουφό μετά από ένα ατύχημα που έπαθε με το ποδήλατο πέρσι.

Αν κάποιος πάει να σε φιλήσει σταυρωτά κι εσύ από λάθος υπολογισμό του κάνεις μόνο χειραψία, για να μη φανείς γάιδαρος προσποιήσου ότι το κάνεις για το καλό του γιατί έχεις μια τρελή ίωση που «πίστεψέ με δεν θέλεις να την κολλήσεις».

Αν πλησιάσεις με επιφωνήματα θαυμασμού την κοιλιά κάποιας που δεν είναι έγκυος (πίστεψέ μας θα το καταλάβεις από τις φωτιές που θα πετάνε τα μάτια της και τους ατμούς που θα βγαίνουν από τα αυτιά της), άρπαξε την μπλούζα της ακόμα κι αν είναι ένα άσπρο μακό και πες της ότι είναι ό,τι ωραιότερο έχεις δει.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home