Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Συνεργασία EOT και Ε! Entertainment



Σύμφωνο συνεργασίας με το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Ε! Entertainment, το μοναδικό δίκτυο που εξυπηρετεί σε 24ωρη βάση τον κόσμο της ψυχαγωγίας, υπέγραψε το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού
Η συμφωνία προβλέπει την προβολή της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Ελλάδας για ένα χρόνο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, τόσο τηλεοπτικά όσο και στο Ιnternet, αλλά και την παρουσία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού σε «red carpet», υψηλού επιπέδου γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων τελετών βραβεύσεων και φεστιβάλ ταινιών, όπως αυτά των Καννών και της Ρώμης.
Επιπλέον, ο ΕΟΤ θα είναι ο κύριος χορηγός των νέων ιστοσελίδων του Ε! Entertainment για τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία.
«Ταυτιζόμενη με τη λάμψη του Χόλυγουντ και το κόκκινο χαλί, η Ελλάδα μέσω του ΕΟΤ επιχειρεί να προσελκύσει το τζετ σετ όλης της Ευρώπης», δήλωσε ο Brad Wald, διευθύνων σύμβουλος της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Ε! Entertainment, Comcast International Media Group. «Όλοι στο Ε!, ως "ιδιοκτήτες" του κόκκινου χαλιού, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που θα βοηθήσουμε τον ΕΟΤ να αγκαλιάσει αυτό το δύσκολο κοινό και να ενισχύσει τον τουρισμό για έναν τόσο γοητευτικό προορισμό διακοπών, όπως είναι η Ελλάδα», πρόσθεσε.

Πηγή: Η Ναυτεμπορική

Labels: , , ,

1 Comments:

At 15 March, 2008 16:50 Anonymous Anonymous said...

Πάλι σε ΜΑΛΑΚΙΕΣ πάνε τα χρηματα του Έλληνα Φορολογούμενου !!!!!!!

Αντί να κοιτάξουν να δώσουν κανένα φράγκο στην δύσμοιρη παιδεία αυτοί τα στάζουν σε διαφημίσεις του κόλου ..

 

Post a Comment

<< Home