Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Να πως κερδίζονται τα πρωταθλήματα


Να πως κερδίζονται τα πρωταθλήματα... ή μάλλον πως χάνονται απο την ομάδα μου την ΑΕΚ.. Μετά την ένσταση και τις νίκες στα χαρτιά δείτε το πόσο διαφορετική αντιμετώπιση έχει η ομάδα του Ολυμπιακού από την διαιτησία σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Δείτε το πως οι ίδιες φάσεις έχουν εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση ... τα συμπεράσματα δικά σας..

[via]

Labels: , , ,

6 Comments:

At 07 April, 2008 21:27 Anonymous Emmanuel said...

Στην πρώτη φάση ο επιθετικός κόβεται στην κορυφή της μεγάλης περιοχής με την μπάλα στα πόδια του ενώ στη δεύτερη ο επιθετικός κινείται αρκετά αριστερά, απομακρυνόμενος από τον κέντρο της περιοχής και την εστία ενώ έχει ήδη ανοίξει πάρα πολύ την μπάλα με το "τσίμπημα" που έκανε για να προλάβει τον εξερχόμενο τερματοφύλακα. Η πρώτη είναι κόκκινη, η δεύτερη κίτρινη όπως εξήγησε και ο Βαρούχας στην χθεσινή ανάλυση του σχετικού κανονισμού.

 
At 07 April, 2008 21:39 Anonymous MinOtaVrS said...

Aν περνουμε στα σοβαρα αυτα που λεει ο Βαρουχας θα πρεπει να κοψουμε την μπάλα. Θεωρω οτι η εικονα τα λεει ολα..

 
At 07 April, 2008 22:09 Anonymous Emmanuel said...

Αν γνωρίζεις καλύτερα από εκείνον τους ποδοσφαιρικούς κανονισμούς, πάσο. Και εγώ αμφισβητώ την όρασή του, ακόμα και τις προθέσεις του, δεν αμφισβητώ, όμως, τις γνώσεις που έχει στο αντικείμενό του. Η φάση είναι καθαρή και το συγκεκριμένο άρθρο του κανονισμού εξηγήθηκε αρκούντως ικανοποιητικά. Την ίδια άποψη άκουσα και από αρκετούς αχρωμάτιστους και μετριοπαθείς αθλητικογράφους που εκτιμώ και σέβομαι τόσο πριν όσο και μετά την ετυμηγορία του διαιτητοπατέρα. Η όλη προσπάθεια για την μονομερή συλλογή και παρουσίαση των φάσεων που κατά τη γνώμη μας αδικούν την (όποια) ομάδα μας και ευνοούν τον αντίπαλο, είναι, κατά τη γνώμη μου, θλιβερή και στερείται ουσίας απ' όπου και αν προέρχονται. Μόνο τον οπαδικό φανατισμό προάγουν ο οποίος ως γνωστόν, δεν αντιμετωπίζεται δυστυχώς με τίποτα!

 
At 07 April, 2008 22:50 Anonymous MinOtaVrS said...

H γυναίκα του Kαίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να το δείχνει.. Και δυστυχως ο Βαρούχας και το κανάλι που το φιλοξενεί εχουν δείξει οτι φοράνε κατακόκκινα γυαλιά.. Απο εκεί και πέρα αν το να σχηματίζεις δικιά σου άποψη χωρίς να δέχεσε οτι σου σερβίρουν ειναι οπαδικό λάθος .. πάω πάσο ..

 
At 07 April, 2008 23:17 Anonymous emmanuel said...

Επαναλαμβάνω ότι δεν μπορούμε να αμφισβητούμε τη γνώση που έχει στο αντικείμενό του και να ασκούμε γενικόλογη κριτική προθέσεων και φρονημάτων. Εξηγεί τον κανονισμό και από εκεί και πέρα ας κρίνει ο καθένας αν η φάση του Νικοπολίδη εμπίπτει στο συγκεκριμένο άρθρο ή όχι. Για μένα εμπίπτει διότι όντως κλίνει προς τα πλάγια, προς τα έξω, με την μπάλα να απομακρύνεται. Για άλλους ίσως να βρισκόταν στο ύψος του πέναλτυ και να έπρεπε να δοθεί η εσχάτη των ποινών, 2 βολές και τεχνική ποινή. Ότι θέλει ο καθένας βλέπει, άλλωστε. Αλλά οι κανονισμοί είναι δεδομένοι, είτε μας αρέσει είτε όχι.

 
At 08 April, 2008 07:51 Anonymous gianni said...

Να σου πω εγω που ειναι η διαφορα το τερμα της αεκ σηκωθηκε γρηγορα ενω του οσφπ χτυπησε στο ποδι γι αυτο πηρε κιτρινι

 

Post a Comment

<< Home