Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος

Απο το πρωί η Θεσσαλονίκη ζει στιγμές τελικού και η πόλη έχει ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ενόψει του μεγάλου τελικού τους Κυπέλλου Ελλάδος που θέλει Αρη και Ολυμπιακό να αγωνίζονται για την κατάκτηση του στις 19:00 σήμερα.

Περίπου 2 ώρες πριν τη σέντρα του τελικού και στις εξέδρες βρίσκονται περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι του Αρη και περίπου 2000 του Ολυμπιακού. Δύο ώρες πριν την έναρξη του τελικού και οι εξέδρες των φίλων του Αρη είναι σχεδόν γεμάτες. Δείγμα της δίψας των οπαδών για την κατάκτηση του τροπαίου.Δρακόντεια ως αναμενόταν είναι τα μέτρα ασφαλείας εκτός σταδίου κατά την είσοδο των φιλάθλων.

Ωστόσο, η απόφαση της αστυνομίας να μην ελέγχει τα εισιτήρια του κόσμου κατά την είσοδο στις εξέδρες για να διευκολυνθεί η κατάσταση και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, έχει φέρει περισσότερο κόσμο στις εξέδρες.

Κι αυτό γιατί όσοι φίλαθλοι του Αρη δείχνουν το εισιτήριό τους στον έλεγχο, στη συνέχεια το πετάνε κάτω με αποτέλεσμα να το μαζεύει αυτός που δεν έχει μαγικό χαρτάκι, εξασφαλίζοντας θέσης τον τελικό!

Ωρα 17:08: Οι παίκτες του Αρη βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και ο κόσμος της ομάδας ξεσπάει σε κραυγές ενθουσιασμού. Ζητά «Κύπελλο στον Πύργο το Λευκό».

Μάλιστα ορισμένοι από τους παίκτες δεν χάνουν την ευκαιρία να κρατήσουν για πάντα τις στιγμές αποτυπωμένες σε φωτογραφίες.

Στις 17:24 ήταν η σειρά των παικτών του Ολυμπιακού να κάνουν την εμφάνισή τους. Μάλιστα για να μην υπάρξουν προβλήματα με τους φίλους του Αρη η φυσούνα ανοίχτηκε μέχρι το κόρνερ.

Πολλοί οπαδοί του Αρη μετακινήθηκαν από τις θύρες που βρίσκονται πίσω από το τέρμα στις πιο πλαϊνές.

Πλήρως εξοπλισμένος ο τραγουδιστής Αντύπας. Με μπλούζα και κασκόλ του Αρη.

Aν κρίνουμε από τα πόσο πολλά χαρτάκια μοιράστηκαν στους φίλους του Αρη, θα ζήσουμε στιγμές Αργεντινής πριν τη σέντρα.

18:35 γκρίνια από τον Ολυμπιακό γιατί υπάρχουν φίλαθλοι του Αρη πάνω από την Φυσούνα (μάλλον ξεχνάνε τι έκαναν οι δικοί τους φίλαθλοι πριν κάποια χρόνια στην Ριζούπολη με τον ΠΑΟ)

20:57 Ο αγώνας έληξε και βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με 2-0.

Κοβάσεβιτς (33’) και Ζελβλάκοφ (53’) με κεφαλιές ήταν οι σκόρερ της αναμέτρησης, αλλά κορυφαίος των «ερυθρόλευκων» δεν ήταν άλλος από τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, που μοίρασε δύο ασίστ, είχε ένα δοκάρι, αλλά έχασε κι ένα πέναλτι (78’). Στην αντίπερα όχθη, οι «κίτρινοι» ήταν σε άλλο γήπεδο, νωθροί χωρίς ψυχή και μυαλό δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν την κατοχή της μπάλας σε γκολ.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home