Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Download: NovaCinema & NovaSports Picons ® version



Εχθές έπαιξε για πρώτη φορά το επίσημο logo των νέων καναλιών της Nova έτσι όπως σας είχα υποσχεθεί έφτιαξα νέα picons σύμφωνα με αυτό. Η διαφοροποίηση σε σχέση με τα προηγούμενα όπως βλέπετε και μόνοι σας στην εικόνα που σας παραθέτω, είναι το πως απεικονίζεται ο αριθμός του καναλιού.

Εdit: 01 Iουνίου 2008


Άλλαξε η ονοματολογία τους και εναρμονίστηκε σύμφωνα με αυτή που εκπέμπει πλέον η NOVA (πχ απο SuperSport1 se novasports1), επίσης μεγάλωσαν και οι αριθμοί ;)

Download: NovaCinema & NovaSports Picons ® version

Labels: , , , , ,

3 Comments:

At 30 May, 2008 12:14 Anonymous Matrox said...

Ωραίος!
Από την Δευτέρα που θα μπω ξανά δυναμικά στο χώρο των Δορυφορικών (έρχεται το DSL ε-πι-τέ-λους!), θα τα δοκιμάσω!
Να καταλάβεις ούτε που έχω δει Picons να παίζουν(!), έχω σταματήσει το άθλημα εδώ και κανα χρόνο που μετακόμισα. Στο πατρικό έχω αφήσει το ονειροκούτι με Gemini 3.0(!) και στο νέο σπίτι δεν είχα καν τηλέφωνο οπότε δεν άξιζε να βάλο δορυφορική. Πήρα ένα dreamboxaki μαιμουδάκι για την πάρτη μου χτες (μάλλον ΣΚ θα βάλω το πιατο), του πέρασα Nemesis 4.0 (φτου σου Geminiteam) όπως παρότρυνες σε προηγούμενο post και πραγματικά έμεινα κουτός με το πόσο έχει προχωρήσει το πράγμα μέσα σε 1 χρόνο!

Keep it up mate, τα άρθρα σου ειδικά για τα δορυφορικά τα παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον!!

 
At 30 May, 2008 13:41 Anonymous MinOtaVrS said...

Aντε καλος να σου ερθει η νεα συνδεση..

Για τα του nemesis νομιζω τα εχω πει και σε αλλο ποστ ειναι πολύ καλό image με συνεχεις αναβαθμίσεις και με μικρες λεπτομερειες που κανουν την διαφορά..

 
At 01 June, 2008 16:34 Anonymous Anonymous said...

Eίσαι πολύ ωραίος ειδικα μετά και το rename !
ΜΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΟ !!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ !!

 

Post a Comment

<< Home