Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Εκπαιδευόμενος στην phpbb3




Τα νέα για όσους τρέχουμε phpbb2 στα forum μας δεν είναι και τόσο καλά! Βλέπετε η ομάδα του phpBB.com που είναι υπεύθυνη για το support και την διάθεση της phpbb2 από την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008 παύει να την υποστηρίζει.

Oπως καταλαβαίνετε υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και όσα Forum τρέχουν phpbb2 σκέφτονται ήδη την αναβάθμιση τους σε phpbb3, μέσα σε αυτούς δεν μπορεί να μείνει εκτός και το forum του AIFC στο οποίο ήδη ξεκινήσαμε το στήσιμο από την αρχή. Τα νέα χαρακτηριστικά είναι πολλά και ήδη το διάβασμα και η αναζήτηση για hack mods σε phpBB3 είναι καθημερινό φαινόμενο .

Ο λόγος αυτής της απόφασης είναι γιατί η Ομάδα του PHP αποφάσισε να σταματήσει την ανάπτυξη του PHP 4. Το phpBB 2.0 κυρίως τρέχει με κώδικα του PHP 4 και θα ήταν παράλογο να απαιτήσουν να έχουμε εγκατεστημένη μια χωρίς υποστήριξη έκδοση του PHP για να τρέξει το phpBB 2.0.

Για την ιστορία το Χρονοδιάγραμμα του τέλους της phpbb2 έχει ως εξής:

Την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008 παύει να υπάρχει σαν οντότητα στο Download Section και όποιος την θέλει θα μπορεί να την κατεβάζει μόνο από το sourceforge.net.

Την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009, το phpBB 2.0.x θα σταματήσει και δεν θα παρέχετε πλέων υποστήριξη για την 2.0.x.

Διορθώσεις
για κενά ασφαλείας, αν χρειαστεί, θα δοθούν ως την 1 Φεβρουαρίου 2009.

Σημειώνεται ότι η μετατροπή από 2.0.x σε 3.0.x θα συνεχίσει να υποστηρίζετε.

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home