Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



How to: Ηacking Nagravision SmartCard



Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον video του Wired με πρωταγωνιστή τον Software Engineering Christopher Tarnovsky στο εργαστήριο του όπου μας αποκαλύπτει την προσωπική τεχνική του στο πως να χακάρει smartcard chips. Ο 'Ανθρωπος είναι απίθανος χρησιμοποιεί πλην του αυτονόητου δικού του software, απο επικίνδυνα χημικά μέχρι μικροσκόπια τελευταίας γενιάς και καθαριστικά (rast stain) απο το Supermarket.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Tarnovsky κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Εuropean Black Hat στο Αμστερνταμ. ανέλυσε την τεχνική του ως προς το hacking της Nagravision SmartCard και σε ερώτηση τεχνικού της Microsoft αν θα μπορούσε να χακάρει το Xbox 360 Game console με αυτή την τεχνική ο Tarnovsky απάντησε ότι του προσφέρθηκαν 100.000 $ γι αυτό ,αλλά δεν ήταν αρκετά για να το κάνει !

Παρόλα αυτά οι κακές γλώσσες λένε ότι "στρατολογήθηκε" απο την NDS Ισραηλινή εταιρία που είναι υπεύθυνη για το κλείδωμα στα δίκτυα του Rupert Murdoch, ώστε να "σπάσει" την κρυπτογράφηση της Nagravision και παράλληλα να την δημοσιοποιήσει στο internet.

Πρόσφατα ξεκίνησε τη δική του εταιρεία με το όνομα Flylogic, για περισσότερα hacks δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το blog της εταιρείας του.

[via]

Labels: , , , , , , , ,

3 Comments:

At 07 June, 2008 07:00 Anonymous darkmale said...

Τι κάνει ο hackeras !!!!!!!!

 
At 07 June, 2008 12:08 Anonymous Anonymous said...

ti kanei o anthropos .apostolis

 
At 07 June, 2008 19:46 Anonymous MinOtaVrS said...

Το παλικαράκι ζωγραφίζει!! όταν βλέπεις τέτοια τότε απλά χαμηλώνεις το κεφάλι και υποκλίνεσαι !

 

Post a Comment

<< Home