Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το MinOtaVrS Blog είναι διακοπές



Επιτέλους διακοπές !!

Έφτασε ο καιρός για το MinOtaVrS Blog να πάει διακοπές, από εχθές λοιπόν και για τις επόμενες ημέρες βρίσκομαι σε μυστική τοποθεσία μετά φουσκωτών, καλής παρέας, και ενός μεγάλου πεύκου για σκιά.

Το μικρό ιδιόκτητο νησάκι που βρίσκεται πλησίον της Αττικής είναι στέκι της «φουσκωτής» φυλής και must have προορισμός για τους απανταχού λάτρεις των φουσκωτών σκαφών, αφού συνδυάζει το τυρκουάζ της θάλασσας με το πράσινο του νησιού και φυσικά άφθονο ψάρι και χταπόδι για τους ψαροντουφεκάδες.

Μέχρι τώρα η ψαριά έχει πάει καλά και παρότι είμαι με ωτασπίδες - ένεκα του χρόνιου ερεθισμού που έχω στον λαβύρινθο του αυτιού μου το οποίο το κληρονόμησα από έναν συνδυασμό ωτίτιδας και κακής αποσυμπίεσης πριν κάτι χρόνια – έχουμε βγάλει 2 χταπόδια 1 σμέρνα και 8 τσιπούρες.

Ή διανυκτέρευση μας ήταν εκπληκτική, ο έναστρος ουρανός, ο κάλμα καιρός , το βραδινό μπάνιο και οι μπύρες παρέα με τα πικάντικα καυτερά λουκάνικα εκ Θεσσαλονίκης μας έκαναν να κάτσουμε άγρυπνοι μέχρι αργά.

Η εμπειρία για τα παιδιά είναι μοναδική και δεν λένε να βγουν από την θάλασσα εκτός του γιου μου που ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα της AEK μέσω internet πρωί πρωί , βλέπετε το Notebook και το Internet On the Go δεν θα μπορούσαν να λείψουν ακόμα και στις διακοπές.

Όπως και να έχει περνάμε καλά πολύ καλά και επειδή η αχινοσαλάτα και το τσίπουρο από το Σερραίικο «Κτήμα Αεκτζή» με περιμένει κάπου εδώ πρέπει να σας αφήσω.

Labels: , , ,

1 Comments:

At 10 August, 2008 14:59 Anonymous GarageFuzz21 said...

Καλές διακοπές φίλε Μινόταυρε,
καλά να περάσετε.

 

Post a Comment

<< Home