Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Παρελθόν ο Ντέμης από την ΑΕΚ



Παρελθόν από την προεδρία της ΑΕΚ αποτελεί από σήμερα ο Ντέμης Νικολαΐδης όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αιτία αποτελεί ο διχασμός του κόσμου, καθώς μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θεωρεί πως απέτυχε να συσπειρώσει τους φιλάθλους και θεωρεί πως με την αποχώρησή του ίσως υπάρξει περισσότερη ομόνοια. Έντονα συναισθηματικά φορτισμένος είπε:

«Δεν περίμενα ποτέ ότι τα πιο απογοητευτικά συναισθήματα μου, θα ήταν μετά από νίκη της ομάδας. Δεν θέλω να είμαι πρόεδρος στην ομάδα λόγω της συμπεριφοράς του κόσμου σήμερα. Είχα ως στόχο να αλλάξω νοοτροπία στον κόσμο, αλλά δεν τα κατάφερα. Αυτό δεν είναι καρφί για τον κόσμο, αλλά λάθος δικό μου. Δεν μπορώ να είμαι πρόεδρος μιας ομάδας που γιουχάρεται όταν πετυχαίνει γκολ. Είναι σοκαριστικό να γιουχάρουν μετά από γκολ και αυτοί που φώναζαν το σύνθημα για τους παίκτες, να βγάλουν τις φανέλες, ίσως πρώτα θα πρέπει να βγάλουν τα κασκόλ που φοράνε

Εντός της εβδομάδας θα συνεδριάσουν οι μέτοχοι της ΑΕΚ για να επιλέξουν νέο πρόεδρο, μία διαδικασία που θα γινόταν στα τέλη της περιόδου, αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα επισπεύδεται.

Ο επικρατέστερος για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου στη δύσκολη αυτή στιγμή είναι ο αντιπρόεδρος Τάκης Κανελλόπουλος.
[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home