Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η θυσία ενός αμούστακου παιδιού


Η Ελληνική κοινωνία στα όρια της ...

Σε μια Ελλάδα που το πολιτικό σύστημα έχει γίνει ένα με τα χρυσόβουλα και την διαπλοκή, που βασιλεύει η αρπαχτή και το εύκολο κέρδος των δυνατών εις βάρος των αδυνάτων, η γενιά των 700 € θέτει εαυτόν προ των ευθυνών και σαν λαίλαπα σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της.

Οι μεγάλες πόλεις της Ελλάδας εδώ και 3 ημέρες καίγονται, η σπίθα που έβαλε φωτιά στα σωθικά της παρακμάζουσας Ελληνικής κοινωνίας, των Golden Boys και του εύκολου κέρδους ήταν η αφαίρεση μιας παιδικής ψυχής 16 χρονών που πάνω στην τρέλα της νιότης τόλμησε να τα βάλει με το σύστημα, που στα παιδικά μάτια του δεν ήταν άλλο από ένα περιπολικό.

Ένα περιπολικό με έναν εν δυνάμει δολοφόνο, πατέρα τριών παιδιών, που έχει διοριστεί ως ειδικός φρουρός μέσω κάποιου πολιτικού γραφείου και που το σύστημα έχει φροντίσει να του δώσει ένα όπλο στο χέρι χωρίς να έχει ελέγξει εδώ και 10 χρόνια το ψυχολογικό του προφίλ.

Έναν ειδικό φρουρό που θεωρεί με το λίγο μυαλό που διαθέτει, ότι επειδή οπλοφορεί μπορεί αυτομάτως και να αφαιρεί ζωές μικρών παιδιών, ένα όργανο της τάξης που το κράτος της γενιάς του Πολυτεχνείου έχει φροντίσει αυτόν και τους όμοιους του σκοπίμως και εντέχνως να είναι ανεκπαίδευτοι, ευνουχισμένοι ηθικά και οικονομικά θέτοντας τους ανίκανους να επιβάλουν την τάξη όταν αυτή επιβάλλεται .

Η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται.... ακόμα ένας έφηβος που δεν πρόλαβε να γνωρίσει την ζωή δολοφονείται εν ψυχρώ με αυτό τον άνανδρο τρόπο.

Μην αναρωτιέστε το γιατί… στην θέση του θύματος θα μπορούσε να ήταν το δικό μας παιδί, στην θέση του θύτη θα μπορούσε να ήμασταν εμείς, βλέπετε όσο η κοινωνία μας είναι σε αυτά τα χάλια νεαρά αμούστακα παιδιά θα δολοφονούνται από ανεκπαίδευτους, κακοπληρωμένους αστυνομικούς και περιούσιες μεροκαματιάρηδων θα πυρπολούνται και θα πλιατσικολογούνται μπροστά σε θεατές αστυνομικούς, στον βωμό της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης από κάποιους που καμιά σχέση δεν έχουν με την ιδεολογική προσέγγιση του όλου θέματος.

Ελεύθερε Έλληνα πολίτη που δικαίως διαδηλώνεις αυτές τις στιγμές, σύμβολο που καίγεται δεν είναι το αμάξι του απλού πολίτη που ακόμα το χρωστάει, ούτε το μαγαζί του βιοπαλαιστή, δεν αντιδράς στην βία της εξουσίας με βία στην ανυπεράσπιστη γυναίκα κλέβοντας της την τσάντα ή κάνοντας πλιάτσικο σε μαγαζιά με ρούχα και ηλεκτρονικά.

Αυτή δεν είναι συμπεριφορά οργισμένου πολίτη που εναντιώνεται και διαδηλώνει για τον άδικο χαμός ενός παιδιού, αυτή είναι συμπεριφορά κατηγορούμενου του κοινού ποινικού δικαίου και καμία σχέση δεν έχει με τον λόγο που βγήκες στους δρόμους... μείνε συγκεντρωμένος και μην αποπροσανατολίζεσαι παίζοντας το παιχνίδι των κέντρων της εξουσίας

Θυμήσου... στόχος σου είναι η θυσία ενός ακόμα αμούστακου παιδιού να είναι η τελευταία.

Ποτέ ξανά στο ίδιο έργο θεατές...



Είθε η Ελληνική κοινωνία του ωχαδερφισμού και της αρπαχτής να ξυπνήσει από το λήθαργο και να βρει τον δρόμο της παραδειγματιζόμενη από τον χαμό του μικρού Αλέξανδρου...

Αλέξανδρε θα ζεις αιώνια στις καρδιές μας, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…..

Labels: , , ,

1 Comments:

At 09 December, 2008 10:54 Anonymous Matrox said...

Μπάμπη με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε όσα λες. Τα βραδινά έκτροπα δεν έχουν καμία σχέση με τις διαδηλώσεις των μαθητών το πρωί. Εγώ δάκρυσα μόλις είδα τους τρεις μαθητές να ξαπλώνουν μπροστά στην ασφάλεια. Αυτό είναι το μήνυμα.
Πατάνε όλοι στον θάνατο του νεαρού για τα δικά τους συμφέροντα. Χρυσαβγητες, αλβανοί όλοι επωφελήθηκαν. Αυτοί που δεν φταίνε πάντα την πληρώνουνε.
Και να σου πω και κάτι. Επειδή καταλαβαίνω ότι αυτήν την στιγμή γενικότερα υπάρχει εξέγερση κατά του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, κάφτε τα ρε όλα, τράπεζες, υπουργεία, αστυνομικά τμήματα. ΟΛΑ! ΜΑΖΙ ΣΑΣ! Όχι όμως το μαγαζί του διπλανού ανθρώπου. Αυτόν μόλις τον καταδικάσατε.

Ο Αλέξης αν μπορούσε να μιλήσει τι θα έλεγε τώρα...

 

Post a Comment

<< Home