Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ginius Driver από την Gi στα Turbo-X EasyDrive


Το Ginius Driver σε HTC HD

Το Πλαίσιο παρουσίασε μια νέα σειρά πλοηγών αυτοκινήτου GPS, με την ονομασία Turbo-X EasyDrive έχοντας να παρουσιάσει 2 νέα μοντέλα το T43 των 4.3" και το T35 των 3.5"!

Η είδηση δεν έρχεται από τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους αλλά από το πρόγραμμα πλοήγησης που αυτά φοράνε επάνω τους.

Η κωδική ονομασία του είναι GiniusDriver της εταιρείας Mireo, και φοράει επάνω του τους χάρτες 2008.04 της GeoItelligence (NGI) με δικαίωμα επιλογής των αναβαθμίσεων για 3 χρόνια.

To (Gi)niusDriver φαίνεται να είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας GeoIntelligence και Mireo θέλωντας την πρώτη να μπαίνει σοβαρά στον χώρο των προγραμμάτων πλοήγησης μετουσιώνοντας έτσι τα τόσα χρόνια εμπειρίας της με το Destinator σε μια υπολογίσιμη υλοποίηση στην Ελληνική σκηνή των συστημάτων πλοήγησης.

Πρόκειται για μια σοβαρή προσπάθεια και είναι βασισμένη στην ίδια μηχανή που φοράει το MIOMAP, στα θετικά της ο γρήγορος υπολογισμός διαδρομής, η έξυπνη πληκτρολόγηση διεύθυνσης και η αρτιότερη αναζήτηση που έχω δει έως τώρα σε σύστημα πλοήγησης.

Θέλει όμως τον χρόνο της για να εξελιχθεί και να γίνει φιλικότερη προς τον χρηστή μιας και της λείπουν κάποια βασικά πράγματα όπως πχ η αποδοτικότερη και σωστότερη διαχείριση pois, sounds και skins, με λίγα λόγια να δοθεί πολύ περισσότερη προσοχή στον τομέα της παραμετροποίησης από το χρήστη.

Δεν μπορεί στην εποχή του iGO8 να μην μπορείς να αλλάξεις ή να προσθέσεις βασικά πράγματα όπως τα pois.

Αυτά από πλευράς Software γιατί από πλευράς Hardware ενώ επεξεργαστικά το μηχανάκι του πλαισίου δεν είναι άσχημο από Design είναι άστα να πάνε, και όπως το κόβω θα πρέπει να ήρθε από τα βάθη της Κίνας.



Αν δεν ξέρεις ότι τα Turbo-X EasyDrive είναι PNΑ το πρώτο που υποθέτεις είναι ότι έχεις να κάνεις με κακέκτυπο ηλεκτρονικής κορνίζας των 50€... αλήθεια αναρωτιέμαι, καλά χάθηκε εκεί στο Πλαίσιο να δώσουν λίγο περισσότερη προσοχή.

Να μου πεις εδώ η MLS δίνει τα δικά της PNA χωρίς βάση αυτοκίνητου και αυτό που έχει δική του γκρινιάζεις .... έτσι είναι αυτά αγαπητέ μου αναγνώστη, δουλειά του καταναλωτή είναι να θέλει το καλύτερο, με όσα πιο πολλά παρελκόμενα στην καλύτερη τιμή.

Όπως και να έχει ήδη έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα σχόλια στην Ελληνική blogoσφαιρα και συγκεκριμένα στο blog του φίλου και αδελφού Θανάση με τις γνώμες των χρηστών να διίστανται και να είναι άκρως ενδιαφέρουσες !!

Εμείς το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι Καλές και Προσεχτικές Πλοηγήσεις :)

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home