Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Γύρος Σιθωνίας: Καβουρότρυπες, Κριαρίτσι, Καλογριά



Εχθές εκμεταλλευόμενοι το σκαρφάλωμα του υδράργυρου και την σχολική εκδρομή της πιτσιρικαρίας, βρεθήκαμε στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, επισκεπτόμενοι όσες από τις γνωστές παραλίες δεν είχαμε δει τόσο καιρό, ελέω της καλοκαιρινής πολυκοσμίας .



Αν μη τι άλλο η θάλασσα ήταν φανταστική και όλες οι παραλίες δικές μας με αποτέλεσμα να βρούμε επιτέλους την ευκαιρία να κολυμπήσουμε στην κατ΄εμέ ποιο ωραία θάλασσα της Σιθωνίας, τις γνωστές Καβουρότρυπες .



Ότι και να πω για αυτά τα νερά αλλά και την όλη τοποθεσία είναι λίγο και πρέπει όσοι δεν τις έχετε επισκεφθεί να το κάνετε οπωσδήποτε, αξίζει 100%, καλό είναι ακόμα και αυτές τις ημέρες που δεν έχει κόσμο, να πάτε όσο πιο πρωί γίνεται γιατί λόγο της τοποθεσίας οι θέσεις είναι λιγοστές και δεν θα βρείτε να απλώσετε την ψάθα σας.



Μετά τις Καβουρότρυπες επισκεφθήκαμε τις παραλίες Πλατανίτσι και Κριαρίτσι που βλέπουν ακριβώς απέναντι από τον Άθω και καταλήξαμε κάνοντας το γύρο του ποδιού στο Mango beach bar που βρίσκεται στην ξακουστή Ακτή Καλογριάς και είναι ένα από τα must beach bar του 2ου ποδιού.

Tip: Αν θέλετε πραγματικά να απολαύσετε την Χαλκιδική και τις παραλίες της κάντε το τώρα... είναι η καλύτερη εποχή, αποφύγετε τον Αύγουστο και τα Weekend γιατί όλη η Θεσσαλονίκη μετακομίζει σε αυτήν και δεν θα το ευχαριστηθείτε όσο θα θέλατε.

Labels: , , , , ,

7 Comments:

At 27 May, 2009 07:49 Anonymous Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΜΙΝΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΩΡΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ.
ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.
ΑΝΔΡΕΑΣ

 
At 27 May, 2009 10:28 Anonymous MinOtaVrS said...

@Aντρέας

Ι Salute the best electrician ever !!

:) :)

 
At 27 May, 2009 19:48 Anonymous prototype said...

Απλώς να ξέρετε ότι οι Καβουρότρυπες μαζεύουν και γυμνιστές οπότε να είστε προετοιμασμένοι :).

 
At 27 May, 2009 20:58 Anonymous MinOtaVrS said...

Ευτυχώς (ή δυστυχως) μονο κάποιες γυμνόστηθες τουρίστριες είχε αλλα αυτό πλεον το βλεπεις παντού

 
At 28 May, 2009 10:34 Anonymous Anonymous said...

Περισυ που ειχα παει εγω φωναζαν καποια αλανια < μαγιο στης καβουροτρυπες> Τυχερε πηγες εποχη που δεν ξεκινησαν να πηγαινουν τα παοκια ακομα γιατι εχουν και play off!!!!!

GIANNI

 
At 28 May, 2009 10:59 Anonymous MinOtaVrS said...

Kαλά όλα αυτά ρε Γιάννη αλλά πραγματικά τώρα, ποτε βρε άμπαλε θα μάθεις να μην γράφεις σαν anonymous...

Σε λίγο σε βλέπω να παίρνεις τον Γκαγκάτση μήπως και σου μαθει τα κόλπα όπως κανει στον ΠΑΟΚ :)

 
At 28 May, 2009 20:37 Anonymous gianni said...

χαχαχαχαχα

 

Post a Comment

<< Home