Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



RedSnow Jailbrake OS 3.0 (Mac - Windows)



To Jailbrake του iPhone OS 3.0 δόθηκε τελικά σήμερα με την ονομασία Redsnow, έτσι το γνωστό QuickPwn μετονομάστηκε σε RedSnow και είναι πλέον διαθέσιμο για Mac και Windows!

Με το RedSnow μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κάνετε Jailbreak την συσκευή σας χωρίς να χρειαστεί να δημιουργήσετε μία custom . ipsw όπως με το PwnageTool:

“Redsn0w is a lightweight, multi-platform jailbreaking and unlocking tool for the iPhone 2G (original iPhone), the iPhone 3G (but not the 3GS) and also the iPod touch (1st generation and 2nd generation)”

Προσοχή: Όσοι διαθέτουν iPhone 3G το οποίο ΔΕΝ είναι από Ελλάδα (Vodafone - Cosmote), είναι κλειδωμένο σε άλλον πάροχο και το έχουν σε λειτουργία μέσω του Yellosn0w να μην χρησιμοποιήσουν το QuickPwn γιατί θα κλειδώσουν την συσκευή τους. Οι κάτοχοι αυτών των iPhone 3G θα πρέπει να περιμένουν το UltraSnow!

Μπορείτε να κατεβάσετε το RedSnow από εδώ:

Download: RedSnow (redsn0w-mac_0.7.zip)

Download: RedSnow (redsn0w-win_0.7.1.zip)

Too many thanks to iPhoneHellas για την δημοσίευση και την πάντα έγκυρη ενημέρωση!!

Επισκεφθείτε τις σελίδες του Forum του για να δείτε τον κατατοπιστικότατο οδηγό για το πως θα κάνετε jailbrake την συσκευή σας!

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home