Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



ΟΤΕ: Εισέρχεται στη δορυφορική ψηφιακή TV

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0DFZNQSWYX3hckiDJJhAHIYAf9TbWiM3F6Onh9StthG-Un1-YbW8phtb5A0PMKLVJxOdTWKRhLls0rcN5YsEOUf4Rgy-sUZvLPcsPHn89DjgLN3ac-fdrB2-HZ3hKYJxpcIYbdORinag/s320/ote2.jpg
Μπορεί οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών να προσφέρουν σήμερα τηλεοπτικό περιεχόμενο μέσω ευρυζωνικών συνδέσεων, ωστόσο ο πόλεμος της συνδρομητικής τηλεόρασης ξεκινάει από τον Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Καθημερινή, από το Σεπτέμβριο ενδέχεται να ξεκινήσει η είσοδος του ΟΤΕ στην δορυφορική συνδρομητική τηλεόραση όπου έως τώρα παίζει μόνη της η Nova.

O ΟΤΕ κατάφερε να αποκτήσει δύο σημαντικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εκείνο της Γερμανίας και της Ισπανίας. Τον Σεπτέμβριο λέγεται μάλιστα ότι θα διεκδικήσει και το πρωτάθλημα της Αγγλίας όπου και θα είναι σε θέση να εκπέμψει μέσω του συστήματος HellasSat.

Προς την κατεύθυνση αυτή αναμένεται σύντομα ο ΟΤΕ να αποκτήσει την άδεια που έχει εκχωρήσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) στην HellasSat A. E.

H άδεια δεν έχει υπογραφεί ακόμη από τον αρμόδιο υπουργό κ. Π. Παυλόπουλο, αλλά εκτιμάται ότι θα το πράξει μέχρι τέλος του μήνα.

Η νέα υπηρεσία δορυφορικής μετάδοσης συνδρομητικής τηλεόρασης από τον ΟΤΕ αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως στην ερχόμενη ΔΕΘ. Ωστόσο, σε όλη τη διάρκεια της νέας τηλεοπτικής σεζόν η πλατφόρμα θα εμπλουτίζεται και θα ενισχύεται με πακέτα και ειδικές προσφορές προς όφελος πάντα του τελικού χρήστη.

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home