Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



OTE: Πρόγραμμα ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ με conn-x


Τη δυνατότητα ευρυζωνικής σύνδεσης conn-x και στο εξοχικό, μόνο για όσο χρονικό διάστημα διαμένουν σε αυτό, προσφέρει τώρα ο ΟΤΕ στους πελάτες του.

Συγκεκριμένα, σε όσους διαθέτουν ή αποκτήσουν το πρόγραμμα ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ -μπορούν να μιλούν σταθερά και από το εξοχικό τους σπίτι πληρώνοντας μόνο για το διάστημα που το επισκέπτονται- ο ΟΤΕ προσφέρει πλέον και τη δυνατότητα για πρόσβαση στο γρήγορο internet με conn-x 2 Mbps, πληρώνοντας μόνο για τις ίδιες περιόδους που λειτουργεί η τηλεφωνική σύνδεση.

Το χρονικό διάστημα παροχής του conn-x σε ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ, συμπίπτει με αυτό του προγράμματος ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ, αφορά δηλ. συνολικά 6 μήνες και συγκεκριμένα:

Επιπλέον, όταν συνδυάζεται με το πρόγραμμα ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ & Σαββατοκύριακα, εκτός των παραπάνω 6 μηνών, το conn-x παρέχεται και όλα τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα του έτους (από το μεσημέρι της Παρασκευής).

Η τιμή του conn-x σε ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ διαμορφώνεται στα € 8,25/μήνα*. Αντίστοιχα, το conn-x σε ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ & Σαββατοκύριακα παρέχεται με μόνο €2,31/μήνα επιπλέον.*

Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά, καθώς και να εγγραφούν από 5/8/09, είτε καλώντας δωρεάν το 134, είτε με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTESHOP - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ), ή online μέσω του www.oteshop.gr.

* Η τιμή αφορά σε 12μηνη βάση και είναι ανεξάρτητη από την περίοδο λειτουργίας της σύνδεσης.
[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home