Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ο geohot εναντίον όσων πωλούν το δωρεάν λογισμικό του



Ο Geo Ηot είναι αυτός που κατάφερε να ξεκλειδώσει ( Blacksn0w) την καινούρια baseband (05.11.7) του iPhone.

Στα πλαίσια ενημέρωσης των κατόχων του iPhone που θέλουν να κάνουν jailbreak ή unlock, ξεκίνησε μια εκστρατεία ενημέρωσης - αποτροπής (και από το iPhone Hellas) προς στους χρήστες που δίνουν χρήματα για να ξεκλειδώσουν της συσκευές τους.

Στο blog του Geo Hot έχει ξεκινήσει μια τεράστια συζήτηση στο σχετικό θέμα με τον τίτλο An Information Campaign, η δε προσπάθειά του βρίσκει σύμμαχο την dev team η οποία και αυτή δίνει δωρεάν το λογισμικό.

Εν ολίγεις ο Geo Hot λέει τα παρακάτω (thanks to ktzaf from iphoneHellas):

Έχω το unlock της 5.11.07 και θα το βγάλω στις 4 Νοεμβρίου 2009 για
€0.00

Κατ' αρχήν, Jody Sanders, απορρίπτω την προσφορά σου για $10,000.
Γιατί?
Διότι εσύ και όλα τα υπόλοιπα unlock site είστε λέρες. Βγάζετε χρήματα πουλώντας δωρεάν εφαρμογές (freeware) και δεν πρόκειται να σας "νομιμοποιήσω".

Σοβαρά τώρα, οι μόνοι χαμένοι είναι οι πελάτες. Αυτά τα site είναι γεμάτα χοντροειδή ψέματα, και υποστηρίζουν πως έχουν το unlock για την 5.11.07. Διάφοροι άνθρωποι αγοράζουν και τους λένε πως το unlock είναι σε development και πως είναι ακόμα άγνωστο πότε θα βγει. Φανταστείτε να αγοράζατε ένα καφέ και να σας έλεγαν πως είναι σε development. Τελευταία, πολλά από αυτά τα site στέλνουν e-mail ενημερώνοντας πως πέτυχαν άλματα στην δημιουργία του unlock και πως θα το έχουν έτοιμο στις 4 Νοεμβρίου. Είναι σύμπτωση πως αυτή είναι η ημερομηνία διάθεσης του blacksn0w?

Δεν έχω σκοπό να ποστάρω αυτά τα site των απατεώνων καθώς δεν θέλω να τους δώσω pagerank boost (να εμφανίζονται σε ψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης). Για αυτό θα σας δώσω μία λιστα. Δύο άνθρωποι βγάζουν unlock, εγώ και η dev team. ΟΛΑ τα unlock site που θα δείτε πουλάνε τα δικά μας unlock, πακεταρισμένα σε κάποια άλλη μορφή. Το ίδιο ισχύει και για το jailbreak, αλλά οι ih8sn0w και chronicdev είναι σωστοί. Βλέπετε τι κοινό έχουν οι σωστοί/νόμιμοι? Είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τωρα σχετικά με την δεινότητα των δικηγόρων μου, βασικά δεν είναι και τόσο καλοί. Οι λέρες που έχουν όμως τα παραπάνω site, είναι τύποι που γουστάρουν δικαστικές διαμάχες. Έτσι πρέπει να τους πολεμήσουμε με άλλους τρόπους και ζητάω την βοήθειά σας σε αυτό. Το όπλο μας είναι η ενημέρωση. Διαδώστε την αλήθεια, ότι όλα τα jailbreak και τα unlock είναι ΔΩΡΕΑΝ και αν αγοράσεις κάτι τέτοιο πληρώνεις για κάτι που μπορείς να το βρεις με ένα απλό search στο google και κατά πάσα πιθανότητα απλά χρηματοδοτείς τον εθισμό κάποιου σε crack. (σσ.?!)

Αυτή είναι η πρώτη φορά που προσπάθησα να κάνω κάτι απλό για τον τελικό χρήστη και με εκνευρίζει το να βλέπω κάποιους να το πουλάνε. Πρέπει να τους κλείσουμε αυτούς τους μαλάκες και να ενημερώσουμε τους κατόχους iPhone πως όλα όσα χρειάζονται είναι στο blackra1n.com, συμπεριλαμβανομένων και των οδηγιών για το blacksn0w στις 4 Νοεμβρίου (ναι θα υποστηρίζει hacktivation). Κάντε το δικό σας κομμάτι και εγώ θα κάνω το δικό μου φτιάχνοντας τα πράγματα όσο το δυνατών ποιο απλά, αξιόπιστα, και ευθύ, γίνεται.

Έχετε 4 μέρες.


Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home