Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



To HTC HD2 έρχεται από τη Vodafone



Το HD2 της HTC το πρώτο κινητό τηλέφωνο με λειτουργικό Windows Mobile 6.5, HTC Sense™ και οθόνη αφής 4.3 ιντσών, τεχνολογίας capacitive θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά από τις αρχές του Δεκέμβρη αποκλειστικά από τη Vodafone.

Ο νέος πολύ γρήγορος επεξεργαστής Qualcomm, στα 1GHz, μπορεί το κάνει ένα από τα πιο γρήγορα της αγοράς αλλά η τιμή διάθεσης του στην Ελλάδα, όταν αγγίζει τα 700 €, το κάνει ταυτόχρονα απαγορευτικό, όταν μάλιστα στο expansys ακριβώς η ίδια συσκευή στοιχίζει 560 € μαζί με τα μεταφορικά.

Δεν ξέρω τι σκέφτονται εκεί στην Aγ. Παρασκευή αλλά το να δίνεις 2-3 cabs και να εξελληνίζεις τα μενού, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν την διαφορά των 140 € +, πόσο μάλιστα όταν αυτή η διαφορά υπάρχει κάθε φορά που κάποιος θέλει να αγοράσει μια συσκευή HTC από Ελλάδα, εκτός και αν νομίζουν ότι να φεσώνεται κάποιος το NDrive ως δώρο (sic) τους επιτρέπει να ανεβάζουν το κόστος σε αυτή την τιμή .

Παράπονα έχουμε όμως και από τους χρήστες που το παρέλαβαν από το εξωτερικό καθώς δεν σε αφήνει να του ορίσεις owner information, κάνοντας έτσι αδύνατη την χρήση των εφαρμογών, like Resco apps, που θέλουν να τους δηλώσεις το όνομα χρήστη συσκευής.

Επίσης το ότι δεν έχει stylus, λόγο της νέας τεχνολογίας capacitive η οποία και δεν έχει ακόμα δοκιμασθεί στην συγκεκριμένη αγορά, δυσκολεύει την χρήση κάποιων εφαρμογών με αποτέλεσμα να υπάρχουν και εκεί δικαιολογημένα παράπονα.

Όπως και να έχει αν θέλετε να δείτε πραγματικά ένα πολύ καλό review για τo HD2 δεν έχετε παρά να δείτε τι λένε για αυτό στο 4winmobile.com.

Labels: , , , ,

2 Comments:

At 15 November, 2009 22:35 Anonymous harisg said...

Θα το πάρεις;;;;;;;;;;

 
At 15 November, 2009 22:50 Anonymous MinOtaVrS said...

Once you go Mac, you never go back !!

Eδω ετοιμαζομαι να χτυπήσω τον νέο imac :)

 

Post a Comment

<< Home