Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Προσθήκη Widgets



Σήμερα είπα να ασχοληθώ λίγο με τον κώδικα του MinOtaVr'S blog και έτσι ενσωμάτωσα κάποια μικρά πλην χρήσιμα widget τα οποία όμως κρίνονται απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του.

Το έναυσμα δόθηκε από την αναγκαιότητα μετάφρασης του blog, καθώς όπως θα δείτε και από τα στατιστικά (3 μηνών) του Flag Counter, υπάρχει σε αυτό ένας σεβαστός αριθμός επισκεπτών από άλλες χώρες, ο οποίος και αυξάνεται εκθετικά.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να ενσωματωθεί το widget του google translate έτσι ώστε να διευκολυνθούν οι συγκεκριμένοι χρήστες. Όσοι δεν θέλετε να εμφανίζεται η μπάρα του google translate στον browser σας δεν έχετε παρά να επιλέξετε το "Turn off Greek translation" και αυτή δεν θα εμφανιστεί ξανά παρά μόνο όταν εσείς επιλέξετε να γίνει translation.



Τέλος θέλοντας να σας εισάγω στις δυνατότητες του Social Internet Community ενσωματώθηκε στον κώδικα το Google Friend Connect όπου και προσκαλώ όλους σας να εγγραφείτε. :)

Η διαδικασία είναι πολύ απλή δεν έχετε παρά μόνο να πατήσετε πάνω στο "Join this site {Γίνετε μέλος αυτού}" (που βρίσκεται στη μέση δεξιά του blog) και να επιλέξετε με ποιο account σας θέλετε να εγγραφείτε σε αυτό.



Πιστεύω να μείνετε ευχαριστημένοι, η αρχή έγινε, τα καλύτερα έρχονται...

Labels: , , , ,

4 Comments:

At 31 December, 2009 17:17 Anonymous Johnas said...

Ωραία Νέα !

 
At 31 December, 2009 19:30 Anonymous MinOtaVrS said...

Ευχαριστώ πολύ... όπως ευχαριστώ όλους αυτούς (Γιάννη, Νικο, Κώστα κ.α) που έσπευσαν να εγγραφούν !

 
At 11 January, 2010 00:27 Anonymous Nikos said...

Well Done !

 
At 11 January, 2010 00:43 Anonymous Ντέμος said...

Ευχαριστώ!!!

 

Post a Comment

<< Home