Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Facebook: Say Goodbye to App Notifications


Όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα ανάπτυξης του Facebook, από σήμερα 1η Μαρτίου το σύστημα ειδοποιήσεων για τις εφαρμογές του θα σταματήσει να λειτουργεί με την έως τώρα μορφή του καθώς ήταν πολλές οι φωνές των χρηστών του, που διαμαρτυρόντουσαν γιατί καθημερινά "βομβαρδιζόντουσαν" με άχρηστες ειδοποιήσεις.

Αντί για ειδοποιήσεις λοιπόν, θα παρέχεται η δυνατότητα στους σχεδιαστές εφαρμογών να επιλέγουν τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνούν με τους χρήστες για αλλαγές ή ενημερώσεις των εφαρμογών τους με την λύση του email και τις ειδοποιήσεις στο dashboard μέσω μετρητών (εφόσον ο χρήστης έχει συναινέσει σε αυτό) να είναι οι πλέον αξιόπιστες.

Αν μη τι άλλο η ανακοίνωση αυτή μόνο θετικά σχόλια μπορεί να επιφέρει....

ΥΓ: Υπενθυμίζεται ότι σήμερα 1η Μαρτίου έχουμε και άλλες αλλαγές, καθώς όσοι υπολογιστές έχουν εγκατεστημένη την δωρεάν έκδοση Windows 7 RC (build 1700) θα κλείνουν ανά δίωρο, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς αυτόματη αποθήκευση των τρεχουσών εργασιών του χρήστη.... για αυτό ας είστε προσεκτικοί.
[via]

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home