Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Gamato.info:The End of Days



Μετά την ποινική δίωξη των διαχειριστών του greek-fun.com ακόμα μια οργανωμένη επιχείρηση είχαμε εχθές από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, καθως συνελήφθησαν έξι άτομα που εμπλέκονται στη λειτουργία της ιστοσελίδας gamato.info.

Η επιχείρηση, μετά από σήμα της Interpol, έγινε σε Αττική, Λάρισα, Πέλλα και Θεσσαλονίκη και σχηματίστηκε δικογραφία για 11 άτομα, από τα οποία, τα δύο βρίσκονται στο εξωτερικό και φέρονται ως οι διαχειριστές αυτής.

H εταιρεία προστασίας οπτικοακουστικών έργων είχε υποβάλει μήνυση για διαφυγόντα κέρδη ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, στους υπεύθυνους του gamato.info καθώς η ιστοσελίδα προσέφερε links για να μπορούν οι χρήστες να κατεβάζουν δωρεάν κινηματογραφικές ταινίες, μουσική και προγράμματα.

Μετα τα παραπάνω όπως ήταν φυσικό το gamato είναι "down" όπως και πολλές άλλες σελίδες της "Underground Ελληνικής σκηνής" καθώς οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράνομη διακίνηση οπτικοακουστικού υλικού.
[via]

Labels: , , , , , ,

5 Comments:

At 10 March, 2010 16:14 Anonymous Andy-fatic said...

Οι πριβέ ζουν και βασιλεύουν ακόμα. Το γαμάτο ήταν πολύ χύμα και η μοίρα του προδιαγεγραμμένη!

 
At 10 March, 2010 16:30 Anonymous MinO said...

Prive ξεPrive τα περιθώρια στενεύουν για όλους... Οι ημερες που ξέραμε όλοι μας πλησιάζουν στο τέλος τους..
Σίγουρα θα βρεθούν άλλοι τρόποι "επικοινωνίας" αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα γίνεται με τον ιδιο τρόπο και τόσο ασύδοτα .

 
At 10 March, 2010 17:47 Anonymous Δημήτρης Αλεξανδρής said...

Έτσι ...
Παντού υπάρχουν δεν λέω αλλά εμείς οι Έλληνες στο όνομα της ελευθερίας μας πηδάμε και του γείτονα τη γυναίκα. Γιατί όλοι έτσι μάθαμε, να θεωρούμε κορόϊδο αυτόν που πληρώνει φόρους, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια, Windows, DVDs κτλ.
Και να θεωρούμε μάγκα τον άλλο που δίνει 1500 ευρώ για να πηδήξει 2-3 ώρες τη Τζούλια ...

 
At 10 March, 2010 19:11 Anonymous MinO said...

lol :) :)

 
At 11 March, 2010 22:33 Anonymous Anonymous said...

HellenicWave Closed

 

Post a Comment

<< Home