Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



How To: GiniusDriver & Kenwood με Navibox



Για το πόσο "δυνατό" είναι το Navibox τι μπορεί να κάνουμε με αυτό και με την πληθώρα των προγραμμάτων πλοήγησης που αυτό δουλεύει, έχουμε γράψει κατ' επανάληψη .

Σήμερα θα μιλήσουμε και πάλι για αυτό καθώς έστω και καθυστερημένα, δόθηκε η λύση από την Gi, για το πως θα κάνουμε το εγκατεστημένο σε Navibox, πρόγραμμα πλοήγησης GiniusDriver, να παίξει σωστά με εργοστασιακές οθόνες, όπως η Kenwood, όπου και υπήρχε πρόβλημα με το "κόψιμο" της πρώτης συλλαβής των αρχικών οδηγιών κατεύθυνσης.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι χρήστες, καθώς δεν ήταν λειτουργικό το όλο project (Navibox+Kenwood+GiniusDriver).

Αν λοιπόν έχετε παρόμοιο πρόβλημα ιδού η λύση:

Πάμε μέσα στο φάκελο που είναι εγκατεστημένο το GiniusDriver, βρίσκουμε το αρχείο Ordinale.ini

Το ανοίγουμε με το notepad και στην παράγραφο [Advisor], προσθέτουμε τη γραμμή:

extern_delay_miliseconds=500


Αυτό ήταν... από εδώ και πέρα τέρμα οι κομμένες συλλαβές καθώς με αυτό τον τρόπο, εισάγεται ένα delay μισού δευτερολέπτου.

Εναλλακτικά μπορείτε να ορίσετε την τιμή 1000 αντί του 500 για να έχετε ένα δευτερόλεπτο delay αντί του μισού.

Μετά από αυτό ακόμα ένα οχυρό πέφτει με αποτέλεσμα το Project μας, να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από οποιοδήποτε άλλη συσκευή πλοήγησης.

Labels: , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home