Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Παρουσιάζεται επίσημα το nova HD


Για το ότι η nova κάνει δοκιμαστικές HD εκπομπές από τον Νοέμβριο, με πρόθεση να δώσει HD πακέτο μέσα στο καλοκαίρι, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές, αυτό που δεν ξέραμε όμως ήταν το πότε ακριβώς αυτό θα γίνει.

Τελικά αυτό έγινε γνωστό μόλις προχθές ,όπου σύμφωνα με πρόσκληση που απέστειλαν οι άνθρωπο της nova, καλούνται όλοι οι δημοσιογράφοι να δώσουν το παρόν στην παρουσίαση του nova HD προγράμματος της που θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Ιουνίου.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για 4 κανάλια υψηλής ευκρίνειας, τα NovaCinema 1 HD, NovaSports 1 HD, Discovery HD και Eurosport HD, τα οποία θα προσφέρονται στη μορφή πακέτου, καθώς και για αποκωδικοποιητές, οι οποίοι θα "δένονται" μαζί την αντίστοιχη κάρτα της εταιρίας.

Υπενθυμίζεται ότι η nova σταμάτησε την συνεργασία με την panasat και τα ερωτήματα που γεννιούνται σχετικά με το όλο εγχείρημα είναι πολλά, καθώς δεν ξέρουμε ακόμα ούτε ποιος θα είναι ο νέος HD αποκωδικοποιητής και αν μπορούν να υποστηρίζονται άλλοι πλην του εργοστασιακού, ούτε ποιο θα είναι το έξτρα κόστος για το HD πακέτο.

Όπως και να έχει ευελπιστούμε σε λογική τιμολογιακή πολιτική, γιατί ελέω οικονομικής κρίσης πολύ δύσκολα θα δώσει κάποιος το κάτι παραπάνω, ακόμα και αν αυτό είναι το πολυπόθητο, για τον υποβαθμισμένο τεχνολογικά Έλληνα θεατή, HD.

Labels: , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home