Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Πλήρες portal για την υγεία από τον ΟΤΕ

ΟΤΕ


Το πλήρες portal για την υγεία, www.healthpages.gr παρουσίασε ο ΟΤΕ.

Στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα:
Το περιεχόμενο του portal www.healthpages.gr επιμελείται η εταιρεία Ιατρικές Εκδόσεις ΚΑΥΚΑΣ και περιλαμβάνει χρηστικές πληροφορίες π.χ. εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία, αναζήτηση ιατρών, τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης, κλπ. Επίσης, προβάλλει θέματα που καλύπτουν σφαιρικά τον τομέα της υγείας, παρουσιάζοντας μια on-line εγκυκλοπαίδεια υγείας, καθώς και άλλες ενότητες που έχουν σχέση με διατροφή, άσκηση, εναλλακτικές θεραπείες κ.α.

Πρακτικά, οι πολίτες που καλούν είτε το «1515» είτε το «1535» συνομιλούν με ένα αυτόματο πληροφοριακό σύστημα που έχει τη δυνατότητα αναγνώρισης φωνής (Interactive Voice Recognition). Μέσω της συγκεκριμένης τεχνολογίας, ο ενδιαφερόμενος «συνομιλεί» με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ο «διάλογος» είναι καθοδηγούμενος από το αυτόματο πληροφοριακό σύστημα, το οποίο θέτει ερωτήματα στον ενδιαφερόμενο, διευκολύνοντας τον στο κλείσιμο ραντεβού.

Με τις παραπάνω υπηρεσίες του ΟΤΕ απλοποιείται το κλείσιμο ενός ιατρικού ραντεβού στα 7 δημοτικά ιατρεία του δήμου Αθηναίων, καθώς και σε περισσότερα από 55 δημόσια νοσοκομεία πανελλαδικά.
[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home