Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



H Πρέμιερ Λιγκ απο την Nova



Το διήμερο 14 και 15 Αυγούστου ξεκινάει η Πρέμιερ Λιγκ και μαζί η νέα τριετία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του δημοφιλούς αγγλικού Πρωταθλήματος, τα τηλεοπτικά δικαιώματα του οποίου απέκτησε πριν μερικούς μήνες η Nova.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για το ξεκίνημα της νέας τριετίας, η Nova ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στην διαχείριση του, κατά πολλούς, κορυφαίου ξένου Πρωταθλήματος.

Κατ’ αρχήν, θα πρέπει να τονίσουμε ότι με την έναρξη της σεζόν, θα ξεκινήσει την λειτουργία του το κανάλι της Πρέμιερ Λιγκ που λανσάρει η ίδια η αγγλική λίγκα και θα έχει 24ωρο πρόγραμμα, όλες τις μέρες της εβδομάδας.

Απ’ αυτό το κανάλι, η Nova αναμένεται να έχει μπόλικο μέρος του προγράμματος, κυρίως τις καθημερινές, αλλά και τα Σαββατοκύριακα.


Σε κάθε περίπτωση, η πρεμιέρα των μεταδόσεων, θα γίνει το Σάββατο 14/8, με την αναμέτρηση Μάντσεστερ Σ.- Τότεναμ, ενώ στις 19.30 της ίδιας μέρας, θα προβληθεί το Τσέλσι-Μπρόμγουϊτς και την Κυριακή (στις 18.00) το Λίβερπουλ-Άρσεναλ.

Τέλος, την Δευτέρα, στις 22.00, το συνδρομητικό θα έχει το Μάντσεστερ Γ.- Νιούκαστλ.

Όπως διαφαίνεται θα έχουμε μια πλούσια ποδοσφαιρική χρονιά από το συνδρομητικό κανάλι της Κάντζας, που δεχόμενο πιέσεις από τις κινήσεις του Δορυφορικού ΟΤΕ, κάνει τον στρατηγικό σχεδιασμό του, έτσι ώστε μην απολέσει την πρωτοκαθεδρία του στην Ελληνική Δορυφορική αγορά.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home