Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η Google εξαγόρασε Ελληνική Εταιρία



Ναι είναι γεγονός... η Google στις αρχές Οκτωβρίου, εξαγόρασε την ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία, BlindType.

Η συγκεκριμένη εταιρία, "παιδί" των Κώστα Ελευθερίου και Πάνο Πετρόπουλο, έχει να προτείνει σημαντικές λύσεις σε ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των κινητών τηλεφώνων που δεν είναι άλλο από την εισαγωγή κειμένου σε μικρών διαστάσεων οθόνες.

Αυτό που κάνει την BlindType ξεχωριστή είναι η δυνατότητα να γράφεις σε οθόνη αφής χωρίς να χρειάζεται να βλέπεις την οθόνη, καθώς η εφαρμογή "μετακινεί" το εικονικό πληκτρολόγιο εκεί που βρίσκονται τα δάχτυλα του χρήστη, καταργεί την γνωστή σταθερή θέση του, όπου πρέπει να επιλέξεις σωστά το πλήκτρο, και το προσαρμόζει στις κινήσεις μας.

Το ποσό της εξαγοράς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο η εξαγορά αυτή προβλέπεται να βοηθήσει αρκετά το Αndroid στον ανταγωνισμό του με το iPhone και το iPad.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι πάντα τέτοια και είθε και οι άλλες ελληνικές εταιρίες που το αξίζουν να γνωρίσουν την καταξίωση που τους αρμόζει.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home