Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Facebook τώρα και σε email



Μετά τα τελευταία γεγονότα, πού θέλουν το Facebook να τα '"έσπασε" με την Google, ανακοινώθηκε εχθές και επίσημα το νέο εργαλείο ανταλλαγής ηλεκτρονικών μηνυμάτων, που έχει ως στόχο να χειρίζεται όλα τα μηνύματα των χρηστών του Facebook με ενιαίο και ομοιογενή τρόπο.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg, δήλωσε ότι το νέο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν τη δική τους διεύθυνση user@facebook.com, ακριβώς όπως και οι συνδρομητές του Google και του Yahoo.

Στα αξιοσημείωτα και με ότι συνεπάγεται αυτό, είναι η δήλωση του Zuckerberg σχετικά με το ότι δεν βλέπει το σύγχρονο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων ως "e-mail-based" , αλλά ως ένα μεικτό σύστημα που επιτρέπει εκτός από το τυπικό email και τα άμεσα μηνύματα.

Για περισσότερα όμως δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε όλη την παρουσίαση της νέας υπηρεσίας σε videο, ακριβώς όπως μεταδόθηκε ζωντανά στο livestream.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home