Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ubisoft: Διέθετε Mουσική Kατεβασμένη από Torrent


Γελάει το σύμπαν με το πάθημα της Ubisoft, καθώς κατηγορείται πως η μουσική που διέθετε μαζί με το παιχνίδι Assassin's Creed: Brotherhood ήταν προϊόν κατεβασμένο από τον BitTorrent tracker Demonoid.

Συγκεκριμένα το soundtrack που συνόδευε την νομίμως αγορασμένη digital deluxe έκδοση του παιχνιδιού, μεταξύ άλλων, περιείχε μουσική που είχε μετατραπεί και ανεβεί σε mp3 από τον χρήστη "arsa13".

Είναι η δεύτερη φορά που η Ubisoft κατηγορείται για χρήση υλικού από torrents. Το 2008 πελάτες της εταιρείας που είχαν αγοράσει το παιχνίδι Rainbow Six: Vegas 2 δεν μπορούσαν να παίξουν μετά την εγκατάσταση της επίσημης ενημέρωσης.

Το πρόβλημα λύθηκε με την εγκατάσταση δεύτερης ενημέρωσης (patch) που κυκλοφόρησε από την εταιρεία, μόνο που λίγο αργότερα αποδείχθηκε πως το patch ήταν ένα ένα no-cd crack από την warez ομάδα του Reloaded.

Το περιστατικό με την μουσική του AC: Brotherhood έχει ανακύψει από την προηγούμενη Τετάρτη αλλά η Ubisoft δεν έχει δώσει κάποια ικανοποιητική εξήγηση για το γεγονός πέραν του ότι διεξάγει σχετική έρευνα, αν και δεν θα έπρεπε να χρειαστεί παραπάνω από 48 ώρες για να ανακαλύψει αν το νομίμως πωλούμενο soundtrack προέρχεται από παρανόμως κατεβασμένο υλικό.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι η Ubisoft ανήκει στην κατηγορία των δριμύτατων επικριτών της πειρατείας και των torrents .....

[via]

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home