Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Google: "Έκοψε" τα .co.cc. από το Search



Σε μια απέλπιδα προσπάθεια περιορισμού των malware sites, η Google προέβη στον αποκλεισμό από τη μηχανή αναζήτησης της, όλων των site που η κατάληξη τους τελειώνει σε .co.cc.

Η παραπάνω κατάληξη ανήκει στα Cocos Islands τα οποία ουκ ολίγες φορές έχουν κατηγορηθεί ότι φιλοξενούν sites με παράνομο υλικό με αποτέλεσμα να τίθεται θέμα ασφαλείας.

Σύμφωνα με την Google οι σελίδες που μπήκαν στην black list της Google, υπολογίζονται περίπου στις 11.383.736 και αν αυτός ο αριθμός είναι πραγματικός τότε μιλάμε σίγουρα για το μεγαλύτερο αποκλεισμό domain name που έγινε ποτέ.

Η Google δήλωσε ότι θα συνεχίσει να ψάχνει για επιβλαβή sites μέσα από αυτοματοποιημένες διαδικασίες με σκοπό τον αποκλεισμό περισσότερων τέτοιον sites έτσι ώστε να γίνει το διαδίκτυο πιο ασφαλή για τους χρήστες .

Για το αν τώρα, μέσα σε όλο αυτό το εύρος των domain name, υπήρχαν και sites που ήταν νόμιμα και ασφαλή ούτε λόγος από την Google...

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home