Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Windows 8: Τέλος τα custom backgrounds


Η Microsoft ανακοίνωσε μια μικρή αλλαγή στα Windows 8, η οποία προκαλεί αίσθηση. Όπως αναφέρεται στο επίσημο blog της εταιρείας, οι χρήστες του νέου λειτουργικού δε θα μπορούν να βάζουν όποια φωτογραφία θέλουν στο background του Metro interface.

Η εταιρεία λέει ότι τα tiles (συντομεύσεις) καταλαμβάνουν πολύ χώρο, οπότε μια φωτογραφία στο background δε φαίνεται και άρα δεν έχει νόημα η ύπαρξή της. Η Microsoft επέλεξε τη λύση των προεγκατεστημένων themes και μόνο αυτών, θέλοντας να διατηρήσει ένα design υψηλού επιπέδου στο Metro.

Μετά τα παραπάνω δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι η εταιρεία διολισθαίνει σε πρακτικές τύπου Apple, η οποία είναι διαβόητη για τους περιορισμούς στο customization του λειτουργικού καθώς πρόκειται για μια απόφαση που δε συνάδει με την παράδοση των Windows.

Για τους μη ενημερωμένους το Metro interface είναι το νέο περιβάλλον εργασίας των Windows 8, το οποίο προορίζεται για χρήση σε tablets.

Όπως και να έχει όμως οι χρήστες υπολογιστών θα μπορούν να επιλέξουν τόσο στο Metro interface όσο και στο desktop interface που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home