Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Αυτοκίνητο που... και καφέ κάνει



Πολλές φορές έχουμε ακούσει την φράση “ μόνο καφέ δεν κάνει”, κι όμως οι Ιταλοί γνωστοί για την λατρεία που έχουν στον espresso, πρόσθεσαν στο νέο Fiat 500L μηχανή για να φτιάχνει τον καφέ σας ενώ είστε στον δρόμο!

Το νέο 500αράκι της ιταλικής εταιρείας, που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Τορίνο, διαθέτει kit της Lavazza για την παρασκευή του αγαπημένου ροφήματος, που περιλαμβάνει ακόμη και δοχείο ζάχαρης, «pod dispenser» για τον καφέ, καθώς και κουτάλι για το ανακάτεμά του.

Και κάπως έτσι, σας επιτρέπει να φτιάχνετε μόνοι σας, όπου κι αν είστε, τον αγαπημένο σας espresso στο αυτοκίνητό σας, για να σας τονώσει στη διάρκεια ενός ταξιδιού ακόμη κι αν αυτό είναι μέχρι το γραφείο σας!

Η Fiat φυσικά συνιστά την προσοχή των οδηγών ώστε η παρασκευή του καφέ να μην αποσπά το ενδιαφέρον τους από την οδήγηση. Για περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ και το σχετικό video.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home