Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Logitech: Νέο Πληκτρόλογιο που Πλένεται



Ένα πρόβλημα που τόσα χρόνια ταλάνιζε τους απανταχού χρήστες Η/Υ λαμβάνει τέλος με το νέο πληκτρολόγιο Logitech Washable Keyboard K310.

Βλέπεται φαγητό, υγρά και πληκτρολόγια δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός, παρόλο που σε όλα τα νοικοκυριά και γραφεία, παγκοσμίως, υπάρχουν σκονισμένα και γεμάτα ψίχουλα πληκτρολόγια, έτσι λοιπόν η Logitech έρχεται να βάλει μια τάξη στα πράγματα καθώς το Κ310, αντέχει στα πάντα, από ένα ελαφρύ ξεσκόνισμα μέχρι και ξέπλυμα στο νεροχύτη της κουζίνας.

Το Κ310 μπορεί να πλυθεί πολλές φορές και μπορεί να βυθιστεί σε νερό βάθους 28 εκατοστών και στη συνέχει να αφεθεί για να στεγνώσει.

Το πληκτρολόγιο διαθέτει οπές "αποχέτευσης" στο πίσω μέρος του και οι χαρακτήρες είναι εκτυπωμένοι με laser και έχουν επικάλυψη UV για την αποφυγή του ξεθωριάσματος από τη συχνή χρήση του νερού. Είναι συμβατό με τα Windows XP, Windows Vista και Windows 7 και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα και με το αγαπημένο μου Linux παρόλο που δεν αναφέρεται για άλλη μια φορά από την εταιρία.

To Κ310 αναμένεται να εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων στις ΗΠΑ αυτό το μήνα με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα $39.99 και στην Ευρώπη αναμένεται τον Οκτώβριο.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home