Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Microsoft: Aναζητά νέους τρόπους ενεργοποίησης



Σε μία αναφορά από τον Justin Kerr του Maximum PC η Microsoft φαίνεται να αναζητά νέους τρόπους ενεργοποίησης για τα Windows σε μια προσπάθεια μείωσης της πειρατείας.

Η Microsoft ελπίζει πως αν τροποποιήσει τις ΟΕΜ εκδόσεις των λειτουργικών της συστημάτων θα περιορίσει αρκετά τις αμέτρητες εγκαταστάσεις .... με ένα μόνο κλειδί ενεργοποίησης.

Η λογική της είναι, αντί να παρέχει στους OEMs ένα μόνο κλειδί ενεργοποίησης, να απαιτείται και από τους κατασκευαστές η εγγραφή ενός μοναδικού κλειδιού στο BIOS του κάθε συστήματος.

Από ότι όλα δείχνουν το κόστος της ψηφιακής λήψης για το κλειδί των Windows 8 υπολογίζεται στην τιμή των € 59,99 και με ένα επιπλέον € 14,99 αν θέλετε να αγοράσετε το DVD πέρα από τη ψηφιακή λήψη

Ο Justin Kerr αναφέρει επίσης, πως η παραπάνω μέθοδος θα εφαρμοστεί στα επερχόμενα Windows 8, αλλά θα μπορούσε να επεκταθεί και σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home