Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Samsung Hellas: Συνεργασία με Meteo.gr



Η Samsung Electronic Hellas συνεχίζει να πρωτοπορεί στο χώρο των Smart TVs, διαθέτοντας το meteo.gr, την πρώτη ελληνική εφαρμογή πρόγνωσης καιρού για τους χρήστες των Samsung Smart TVs.

Το meteo.gr προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν, όποτε επιθυμούν, στην τηλεόρασή τους τις περιοδικές προβλέψεις του καιρού για ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο. Επιπλέον, μπορούν να επιλέγουν και να αποθηκεύουν τα στοιχεία και τις προβλέψεις του καιρού ανά συγκεκριμένη περιοχή, ώστε τα δεδομένα να είναι άμεσα διαθέσιμα με το πάτημα ενός πλήκτρου στο χειριστήριο της τηλεόρασης τους.

Η εφαρμογή meteo.gr έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά εφαρμογών που έχουν αναπτυχθεί για να εξυπηρετούν τις εξειδικευμένες ανάγκες του Ελληνικού κοινού, ενώ σύντομα οι Smart TVs θα προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές τόσο σε ενημερωτικό όσο και σε ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση της εφαρμογής ανέλαβε η Cambo Industries σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home