Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Cosmote: Τιμές και ημερομηνία διάθεσης iPhone 5


Η COSMOTE ξεκινάει τη διάθεση του iPhone 5 στην Ελλάδα την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου. Οι συνδρομητές μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αρχομένης από Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στα www.cosmote.gr, www.ote.gr, www.e-germanos.gr

Το iPhone 5 θα διατίθεται σε τιμές που ξεκινούν από €499,15 για το μοντέλο των 16GB, €619,15 για το μοντέλο των 32GB και €739,15 για το μοντέλο των 64GB με σύνδεση στα οικονομικά προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.

Επιπλέον, από σήμερα το iPhone 4S θα διατίθεται στην τιμή των €389,15 και το iPhone 4 στην τιμή των €199,15 με σύνδεση στα οικονομικά προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.

"Η COSMOTE προσφέρει στους πελάτες της το iPhone 5 με ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων προγραμμάτων συμβολαίου που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες τους, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν εξαιρετικά γρήγορο Mobile internet χάρη στο προηγμένο και αξιόπιστο δίκτυο της εταιρείας.

Το iPhone 5 αποτελεί ακόμη μία καινοτόμο ανταγωνιστική συσκευή που αντανακλά την φιλοσοφία της COSMOTE να παρέχει στους πελάτες τους προηγμένες λύσεις επικοινωνίας, που συνδυάζουν την υψηλή τεχνολογία με την ψυχαγωγία», δήλωσε ο Κώστας Νεμπής, Executive Marketing Director της COSMOTE.

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το iPhone 5 σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΟΤΕ και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Δ.Τ. Cosmote

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home