Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Cisco: Πουλάει την Linksys

H Cisco Systems φέρεται να έχει προσλάβει την εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Barclays ώστε να βοηθήσει στην εύρεση αγοραστή για την Linksys, μιας πολύ γνωστής εμπορικής ονομασίας στο χώρο των routers, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές όπως αναφέρει το Bloomberg.

Οι κατασκευαστές τηλεοράσεων μπορεί να αποτελούν τον ιδανικό αγοραστή καθώς η αναγνωρισιμότητα της ονομασίας Linksys και η τεχνολογία της θα μπορούσε να εφαρμοστεί στα προϊόντα τους.

Η απόφαση για την πώληση του εμπορικού σήματος της Linksys είναι μέρος της συνολικής στρατηγικής της Cisco για την αποχώρησή της από τον χώρο των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης και να επικεντρώσει τις προσπάθειές της στις εταιρικές λύσεις λογισμικού και υπηρεσίες τεχνολογίας.


Υπάρχει η ελπίδα ότι η Linksys θα πωληθεί λίγο λιγότερα από τα $500 εκατομμύρια που κατέβαλε η Cisco το 2003, που οφείλεται στο γεγονός ότι πρόκειται για μια ώριμη εμπορική ονομασία με χαμηλά συνολικά περιθώρια. Αντιπρόσωποι της Cisco και της Barclays αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο σχετικά με αυτή την πώληση

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home