Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Αποκτήστε Δωρεάν 50GB cloud αποθήκευσης

android_50gb_promo_blogv21

Χρειάζεστε περισσότερο χώρο cloud αποθήκευσης για τα Windows την iOS συσκευή σας ή το Android σας;

Αν ναι τότε επισκεφθείτε άμεσα το Box, πρώην Box.net, καθώς μέσω στοχευμένης προσφοράς της Dell (την οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας) προσφέρει 50GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο σύννεφο.
box.png

Στη συγκεκριμένη υλοποίηση υπηρεσιών cloud εκτός του ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε, να μοιράσετε και να συγχρονίσετε ακόμη περισσότερα αρχεία, στο Android σας (και όχι μόνο), ενσωματώνει πολλές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του Microsoft Office και του Google Docs.

Επίσης θα συναντήσετε ίσως την καλύτερη διαχείριση - κατανομή υπηρεσιών cloud, προσφέροντας όλους τους προβλεπόμενους ελέγχους ασφαλείας όπου σύμφωνα με τους δημιουργούς του ξεπερνά σε ασφάλεια αντίστοιχες ανταγωνιστικές υπηρεσίες όπως αυτή του Dropbox.

Μπορεί όμως τα 50GB ελεύθερου χώρου να είναι δέλεαρ αλλά δυστυχώς το Box έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα καθώς έχει περιορισμό στο ανέβασμα ενός αρχείου το οποίο και δεν μπορεί να ξεπερνά τα 250ΜB, όσοι λοιπόν θέλετε να ανεβάσετε αρχεία πέραν των 250ΜΒ τότε το Box δεν κάνει για εσάς και θα πρέπει να επιλέξετε μια διαφορετική υπηρεσία, όπως και να έχει όμως τα 50GB εξακολουθούν να είναι μια σημαντική αναβάθμιση από την τα προεπιλεγμένα 5GB που μπορείτε να πάρετε με έναν τυπικό λογαριασμό cloud σε άλλη υπηρεσία.

Screenshot from 2013-02-13 09:38:05

Αν λοιπόν θέλετε να δοκιμάσετε το Box τότε βιαστείτε γιατί αυτή η προσφορά είναι στοχευμένη και δεν ξέρουμε για πόσο θα ισχύει ακόμα, επίσης πρέπει να γνωρίζεται ότι είναι αποκλειστικά και μόνο για νέους πελάτες κάτι που φυσικά μπορείτε να παρακάμψετε αν χρησιμοποιήσετε πολλαπλούς λογαριασμούς Gmail.
register.png

Η διαδικασία για να κάνετε register είναι πάρα πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεται πραγματικά είναι το email σας για να σας έρθει η ενεργοποίηση, το τηλέφωνο παρότι όπως και τα στοιχεία σας είναι απαραίτητο, μπορείτε να εγγραφείτε με όποιον αριθμό επιθυμείτε ;)

Κάντε λοιπόν την κίνηση και ενεργοποιήστε τον λογαριασμός σας, μια ευκαιρία του αξίζει... -->
REGISTER

Μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας δεν έχετε παρά να το κατεβάσετε στο Android σας από τον παρακάτω σύνδεσμο.
DOWNLOAD

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home