Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Έτοιμη η open beta του BitTorrent Live streaming


Την διάθεση σε open beta του P2P streaming πρωτοκόλλου BitTorrent Live για τις "μάζες" έκανε το BitTorrent με moto το “Live streaming by the people, for the people.” 

Η νέα υπηρεσία με πολύ μικρό κόπο δίνει την δυνατότητα σε όποιον θέλει, από ένα τηλέφωνο, από μια web camera ή μια επαγγελματική videocamera, να ανεβάσει online και να κάνει live stream το video του εξαλείφοντας τα εμπόδια αναμετάδοσης όπως το bandwidth, το κόστος και την υποδομή.
BitTorrent Live is a powerful new web-based live streaming technology. Designed to eliminate barriers to broadcast, Live is an entirely new protocol, designed to deliver high quality video to large audiences – with significant reduction in infrastructure cost and network delays. 
Βασιζόμενο στις αρχές του P2P και του BitTorrent, το stream γίνεται σταθερότερο και καλύτερο όσο περισσότερος κόσμος συντονίζεται σε αυτό.

Η αρχική του υλοποίηση έγινε σε closed beta τον Νοέμβριο του 2012 και το BitTorrent συνεργάστηκε με δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου και αναμετάδοσης για να δει αν ικανοποιεί τις απαιτήσεις τους, κάτι που το έκανε οδηγώντας στην open beta.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home