Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Amazon AppStore σε Ελλάδα & Κύπρο


Η Amazon ανακοίνωσε την επέκταση του δικτύου διανομής των εφαρμογών της πλατφόρμας της σε σχεδόν 200 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία δείχνει τη διάθεσή της να «ανοίξει» την αγορά του Kindle Fire καθώς η συγκεκριμένη συσκευή διαθέτει εξορισμού μόνο το Amazon AppStore για την αγορά εφαρμογών και παιχνιδιών. Η προσπέλαση του καταστήματος από τις νέες χώρες αναμένεται να είναι δυνατή μέσα στους ερχόμενους μήνες, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.

Σκοπός της Amazon είναι να διαδώσει το κατάστημά της σε περισσότερους developers παγκοσμίως, κάτι που είχε επισημανθεί αρκετά και από αναλυτές της αγοράς. Σύμφωνα με τον Paolo Pescatore, αναλυτή της CSS Insight, «αν η Amazon θέλει να θεωρηθεί μία σημαντική εναλλακτική στην αγορά εφαρμογών, πρέπει να προσφέρει το κατάστημά της σε παγκόσμια βάση. Κάτι τέτοιο είναι θεμελιωδώς αναγκαίο.» Αυτό οδήγησε και την εταιρεία στο να προσφέρει και περισσότερες δυνατότητες στους προγραμματιστές, όπως τοπικές περιγραφές και νομίσματα σε κάποιες χώρες αλλά και τη διάθεση του δικού της Mobile Ads API. Σε μία προσπάθεια τόνωσης του AppStore, μάλιστα, αναμένεται να διαθέσει Amazon Coins σε πελάτες της το Μάιο για την αγορά εφαρμογών και παιχνιδιών.

Ο χάρτης της διαθεσιμότητας εφαρμογών του καταστήματος της Amazon αλλάζει, πλέον, «δραματικά» καθώς ελάχιστες είναι οι χώρες που δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτό. Σημειώνεται ότι το AppStore μπορεί να εγκατασταθεί σε όλες τις Android συσκευές και παρότι θεωρείται ότι υστερεί σε «ποικιλία» έναντι του Google Play Store, αρκετοί το χρησιμοποιούν για να αξιοποιούν την καθημερινή προσφορά μίας δωρεάν εφαρμογής (από τις επί πληρωμή) που προσφέρει.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home