Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Samsung: 10 εκατομμύρια Galaxy S4 σε ένα μήνα

Η Samsung ανακοίνωσε 10 εκατομμύρια πωλήσεις Galaxy S4 σε ένα μήνα.

Νούμερο ρεκόρ σε σύγκριση με τις 50 ημέρες που χρειάστηκε το Galaxy S3 για να φτάσει τα 10 εκατομμύρια.

Υπάρχει βέβαια μια μικρή λεπτομέρεια στο νούμερο που ανακοίνωσε η Samsung. Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα, τα 10 εκατομμύρια πωλήσεων του Galaxy S4 αφορούν πωλήσεις που έγιναν σε καταστήματα, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας κλπ όχι σε 10 εκατομμύρια καταναλωτές.

Η Samsung περιγράφει αυτές τις πωλήσεις ως “global channel sales” και έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει για την επιτυχία αυτή. Με 10 εκατομμύρια Galaxy S 4 να περιμένουν να φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών σε ένα μήνα, σίγουρα τα νούμερα θα είναι πολύ μεγαλύτερα μέχρι το τέλος του 2013.

Αντίθετα με την Samsung, οι ανακοινώσεις της Apple για τις πωλήσεις του iPhone 5 αφορούν smarpthones που έφτασαν στα χέρια καταναλωτών, όχι στις αποθήκες και τα ράφια των καταστημάτων.

Εν αναμονή του νέου iPhone 5S τους επόμενους μήνες αλλά και των νέων μοντέλων Galaxy S4 Active, η χρονιά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και ανταγωνισμό με κερδισμένους τους καταναλωτές.

Πρόσφατα το Consumers Report ανακοίνωσε το Galaxy S4 το καλύτερο smartphone του κόσμου.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home