Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Forthnet: Απαγόρευση πρόσβασης σε μη αδειοδοτημένα στοιχηματικά site


Η Forthnet Α.E. ενημερώνει τους συνδρομητές της σε υπηρεσίες πρόσβασης στο Internet, ότι από τις 16/08/2013, δεν θα επιτρέπει την πρόσβαση στους δικτυακούς τόπους παρόχων που προσφέρουν υπηρεσίες τυχερών παιγνίων και στοιχημάτων χωρίς άδεια.

Η απαγόρευση γίνεται με βάση τον Νόμο 4002/2011 (Άρθρο 51 Παράγραφος 5) ο οποίος απαγορεύει στους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου (ISPs) με καταστατική έδρα ή έδρα πραγματικής διοίκησης ή μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα σύμφωνα με τις γενικές διατάξεις του Ν. 2238/1994, όπως ισχύει, να επιτρέπουν την πρόσβαση, όταν αυτή επιχειρείται από IP που βρίσκεται στην Ελληνική Επικράτεια, στους ιστότοπους μέσω των οποίων παρέχονται μη αδειοδοτημένες υπηρεσίες τυχερών παιγνίων, όπως αυτοί αναφέρονται στον οικείο κατάλογο (black list) που τηρεί η Ε.Ε.Ε.Π.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.): http://www.gamingcommission.gov.gr

Στο χορό από 06/08/2013 έχουν μπει και οι άλλες εταιρίες παροχής Ίντερνετ όπου και έχουν μπλοκάρει 402 ιστοσελίδες που βρίσκονται στη “μαύρη λίστα” της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

Συγκεκριμένα Οn, Wind και Οtenet έσυραν το χορό, αποκλείοντας στους πελάτες τους την πρόσβαση στους συγκεκριμένους ιστότοπους.

Ήταν να μην γίνει η αρχή τα χειρότερα έπονται ...

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home