Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



LG Hellas: Διαθέσιμο τo Android 4.4 για το G2 έως τέλος Μαρτίου


Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι η αναμενόμενη αναβάθμιση Android 4.4 KitKat OS για το smartphone LG G2 θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα έως το τέλος αυτού του μήνα.

«Φροντίζουμε για την άμεση διάθεση οποιασδήποτε αναβάθμισης λειτουργικών συστημάτων έχουμε ολοκληρώσει και αυτό αποτελεί έναν από τους πολλούς παράγοντες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των χρηστών μας», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Βάθης, Mobile Communications Sales Manager, LG Electronics Hellas. «Εκτός από τα νέα λειτουργικά χαρακτηριστικά, η αναβάθμιση 4.4 KitKat OS για το LG G2 περιέχει μια σειρά από βελτιώσεις που ενισχύουν καθολικά την εμπειρία του χρήστη. Είμαστε σίγουροι ότι οι Έλληνες καταναλωτές θα απολαύσουν τη διαφοροποιημένη αξία που προσφέρει η τελευταία μας αναβάθμιση».

Με την αναβάθμιση Android 4.4 KitKat OS το LG G2 αναπαράγει μουσική πιο αποτελεσματικά και υποστηρίζει τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας ακόμα και όταν χρησιμοποιείται η εφαρμογή εύρεσης θέσης (location mode), επεκτείνοντας έτσι τη ζωή της μπαταρίας και κατά συνέπεια την εμπειρία χρήσης. Η τελευταία έκδοση Android OS δίνει αξιοσημείωτο προβάδισμα στην ταχύτητα, επιτρέποντας στο G2 να κάνει χρήση των εφαρμογών 17% γρηγορότερα σε σχέση με πριν, ενώ χάρη στη μηχανή πλοήγησης Chromium, η περιήγηση στο διαδίκτυο είναι ταχύτερη. Επιπλέον, με τη χρήση της νέας εύχρηστης λειτουργίας Google Cloud Printer η εκτύπωση εγγράφων μέσω Wi-Fi ή Bluetooth γίνεται πανεύκολα και γρήγορα.

Η αναβάθμιση Android 4.4 KitKat OS για τo μοντέλο LG G Pad 8.3 θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές του δεύτερου τετραμήνου του 2014 ενώ για το μοντέλο LG G Flex θα είναι διαθέσιμη μέσα στο δεύτερο τετράμηνο του 2014. Ωστόσο, καθώς οι ανάγκες και οι απαιτήσεις κάθε αγοράς και των αντίστοιχων πάροχων ποικίλουν, η ημερομηνία της διάθεσής του μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home